Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Intro
Mallit
Ulkopuoli
Sisätila
Varusteet
AMG
Ota yhteyttä
Mallit
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Strapline Content

Mercedes-AMG

Close X
Seuraava
Edell.
  Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+
  Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+
  Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Ulkopuoli Mercedes-AMG SL Roadsterin ulkopuoli. Auto on myös visuaalisesti todellinen virstanpylväs SL-mallisarjojen pitkässä historiassa.
  LeftRight

  Malliversiot

  Kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Kangaskaton monet värivaihtoehdot Sähköhydraulinen kangaskatto avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti noin 15 sekunnissa ja se on saatavana mustana, keskiyönsinisenä[1], punaisena[1] tai harmaana[1].

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

   AMG-mallille ominainen keulamaski ja DIGITAL LIGHT -valot [SL 55 & 63 4MATIC+] Loistavat näkymät: AMG-mallille ominainen keulamaski ja Digital Light -valot, joissa on projektiotoiminto, alleviivaavat urheilullista profiilia.   AMG-mallien keulamaski ja DIGITAL LIGHT -valot [SL 43] AMG-mallien keulamaski ja uusi AMG-keula kuvastavat voimakasta etuosaa ja DIGITAL LIGHT LED -ajovalot korostavat sitä entisestään.


   Avoautoillen Vaikka lämpötila olisi alhainen, AIRSCARF-lämmitys ja istuinlämmitys luovat mukavan tunnelman.   Voimakas takaosa ja LED-takavalot Ilmaisuvoima on läsnä koko olemuksessa: matalat LED-takavalot ovat tunnusomainen muotoiluelementti ja täydellinen vastapeluri hienosti hiotuille LED-ajovaloille.


   21-tuuman AMG-kevytmetallivanteet, 5-kaksoispuolaiset Lokasuojalevikkeet ja AMG-kevytmetallivanteet tarjoavat täydellisen tasapainon eleganssia ja urheilullisuutta.[1]

   [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.


   Upotetut, automaattisesti esiin tulevat ovenkahvat Virtaviivaiset pinnat ja upotetut ovenkahvat korostavat puristista muotokieltä.   LED-takavalot tehostavat voimakasta takanosaa Suuri raideleveys ja takaosan kulmapaneeli korostavat leveyttä, kun taas matalat LED-takavalot alleviivaavat takanäkymää.


   Sisätila Mercedes-AMG SL Roadsterin sisätila. Analogisen maailman ja uusimpien digitaalisten varusteiden laadukas yhdistelmä on luonteenomaista tälle ainutlaatuiselle sisätilakokemukselle.
   LeftRight

   Kohokohdat

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Heijastusnäyttö Parhaat lähtökohdat urheilulliselle ajonautinnolle ja vertaansa vailla olevalle ajokokemukselle: tuulilasista tulee heijastusnäytön[1] myötä kiehtova digitaalinen ohjaamo. Sen ansiosta tärkeät tiedot ovat aina suoraan näkökentässäsi. Voit keskittää huomiosi täysin tiehen ja liikenteeseen.

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    12,3-tuuman kuljettajan näyttö Korkearesoluutioisessa kuljettajan näytössä näet kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Digitaalinen mittaristo voidaan mukauttaa erilaisilla näyttötyyleillä, AMG-näyttötyyleillä ja yksilöllisesti valittavilla päänäkymillä. Vaikka aurinko paistaa ja kangaskatto on auki, näyttöä on silti helppo tarkastella sen kallistussäädön ansiosta.

    Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem Ylellisen kotiviihdejärjestelmän äänet optimoituina Mercedes-AMG -autosi sisätilaan. Innovatiivinen ohjainteknologia luo kolmiulotteiset äänet. VIP-asetuksilla nautit täydellisestä kuuntelupaikasta aivan kuin olohuoneessasi ja voit valita eri äänimalleja ‒ täysin oman tyylisi ja musiikkimakusi mukaan.[1]

    [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    MBUX Voice Assistant -puheohjausavustin Tutustu älykkään MBUX Voice Assistant -puheohjausavustimen etuihin. Voit puhua vapaasti etkä tarvitse ennalta määrättyjä komentoja. Avainsanat ovat "Hey Mercedes", joilla aktivoit puheohjauksen ja voit lisätä tiettyjä toimintakäskyjä vaikkapa navigoinnin tai ilmastointiautomatiikan käyttämiseksi tai vaihtaaksesi radiokanavaa.

    Keskusnäyttö 11,9 tuumaa Keskikonsolissa vapaana seisova keskusnäyttö on tärkeä navigoinnin, MBUX-toimintojen ja ilmastointiautomatiikan käyttöalusta. Tämän kosketusnäytön kaltevuus on säädettävissä sähköisesti kulmassa 12° ‒ 32°, jotta näyttöön ei kohdistu häiritseviä valoheijastuksia auringonpaisteen suunnan muuttuessa katto auki ajettaessa.
    MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus[1] yhdistää todellisuuteen virtuaalimaailman elementtejä, minkä ansiosta löydät aina vaivattomasti perille myös haastavissa liikenneolosuhteissa. Teknologia yhdistää graafisen navigoinnin ja liikennetiedot reaaliaikaisiksi kuviksi. Näin pääset määränpäähäsi nopeasti, turvallisesti ja vailla stressiä.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Energizing- ja Energizing Plus-paketit Energizing-paketit[1] tekevät olostasi mukavan mukavuusohjelmien avulla. Kymmenen minuutin mittaiset ohjelmat säätävät ilmastointia, tunnelmavalaistusta, musiikkia ja istuimen toimintoja kuten hierontaa, lämmitystä ja tuuletusta. Näillä toimilla on hämmästyttävän suuri merkitys keskittymiskykyyn pitkillä ajomatkoilla.

    [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
    Suorituskyky Läsnä on kaikki, mikä tekee SL:stä legendaarisen. Ja vieläkin enemmän.
    Seuraava
    Edell.
     Kaksilitrainen nelisylinterinen AMG-turbomoottori [SL 43] Maailman tehokkain kaksilitrainen, nelisylinterinen ja sarjavalmisteinen AMG-turbomoottori on todellinen tekniikan huippupaketti. Kulloinkin vaaditusta tehosta riippuen yhdistetty polttoainejärjestelmä toimii joko suoraruiskutuksella tai imukanavaruiskutuksella. Yksivaiheinen 48 voltin pakokaasuahdin ja hihnakäyttöisen käynnistingeneraattorin tuoma lisätehostus vaikuttavat osaltaan voimayksikön kipakkaan reagointiin.

     Nelilitrainen biturbo V8 -moottori Uudelleensuunniteltu 4-litrainen V8-moottori Mercedes-AMG:ltä vakuuttaa sekä tehon määrän suhteen että myös sen suhteen, miten räjähtävästi teho on käytettävissä ja silti niin hienosäätöisesti annosteltuna. Käytössä on ollut lukuisia huipputeknisiä komponentteja ja materiaaleja suoraan moottoriurheilun maailmasta. Twinscroll-pakokaasuturboahtimet on sijoitettu sylinterinkansien väliin ("kuuma sisä-V") paremman reagoinnin ja alhaisempien päästöjen varmistamiseksi. Sylinterilepuutus pienentää polttoaineen kulutusta silloin, kun tehontarve on vähäinen.
     AMG-nelipyöräohjaus Enimmillään 2,5°:n ohjauskulman sisältävä AMG-nelipyöräohjaus parantaa ajettavuutta ja ajonautintoa, etenkin mutkaisilla teillä. Nopeuteen 100 km/h saakka takapyörät kääntyvät vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät, jolloin akseliväli virtuaalisesti lyhenee. Nopeudesta 100 km/h alkaen takapyörät kääntyvät jälleen samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä puolestaan tukee ajoturvallisuutta.

     AMG DYNAMIC SELECT Kuusi AMG DYNAMIC SELECT -ajo-ohjelmaa,"Slippery", "Comfort", "Sport", "Sport +", "Individual" and "RACE"tarjoavat käyttöön laajan valikoiman auton ominaisuuksia mukavasta dynaamiseen. Jokainen ajo-ohjelma tarjoaa yksilöllisen ajokokemuksen ja tarkan sopeutuksen monenlaisiin ajo-olosuhteisiin.
     AMG SPEEDSHIFT MCT 9G Herkästä reagoinnista kiitos kuuluu myös AMG Speedshift MCT 9G -vaihteistolle. Sen tehokkuus ja mukavuus on optimoitu rentoon kruisailuun ja miellyttäviin vaihteenvaihtoihin. Ajotiloissa Sport ja Sport+ puolestaan vaihteet kytkeytyvät erittäin nopeasti ja ajaminen on urheilullista eikä ajonautinnosta tarvitse tinkiä.
     AMG Performance 4MATIC+ Ensimmäistä kertaa SL välittää moottorin voiman tienpintaan modernin AMG Performance 4MATIC+ -nelivetojärjestelmän avulla. Neliveto on täysin säätyvä, mikä varmistaa väännön jakautumisen ihanteellisesti etu- ja taka-akselin välillä aina tarpeen mukaan.

     Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Aktiivisen etäisyysavustimen DISTRONICin tarjoama mukavuus vähentää kuljettajan rasittumista liikenneruuhkaisessa, tasaisessa ja pysähtelevässä liikenteessä. Järjestelmä keventää kuormitusta hidastamalla oman auton nopeutta automaattisesti suhteessa edellä ajaviin autoihin. Valittavissa on useita eri etäisyyksiä edellä ajaviin ajoneuvoihin.[1]

     [1]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
     Guard 360° Plus -varashälytinpaketti Guard 360° -varashälytinpaketti Plus [1][2] sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi* hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Ja lisäksi varastetun auton tukipalvelu* parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[3]

     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

     [2]Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen vuoden sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

     [3] *-merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Auton tulee myös olla liitettynä käyttäjätiliin. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tulee ensin. Kommunikaatiomoduulin ja hätäpuhelujärjestelmän yhteys matkapuhelinverkkoon riippuu kunkin verkon kattavuudesta ja verkon tarjoajien saatavuudesta.
     360°-kamera 360°-kamerajärjestelmä[1] välittää näyttöön vaikuttavan kokonaiskuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä ja avustaa sinua pysäköinnissä ja ohjausliikkeissä. Neljän kameran älykkään verkotuksen ansiosta näet keskusnäytössä myös sellaiset esteet, jotka muutoin olisivat näkymättömissä.[2]

     [1]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

     [2]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     DIGITAL LIGHT -ajovalot ja projektiotoiminto DIGITAL LIGHT -ajovalot luovat autolle ihanteelliset valaistusolosuhteet. Tämä teräväpiirtoinen valojärjestelmä toimii projektorin tavoin ja reagoi muuttuvaan liikenteeseen, tiehen ja sääolosuhteisiin sopeuttamalla valoja jatkuvasti. Digital Light -ajovalot ihastuttavat myös erityisellä projektiotoiminnollaan, jossa tienpintaan heijastetaan erilaisia lisätietoja.
     PRE-SAFE® -järjestelmä PRE-SAFE®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua törmäyksen vaikutuksilta. Vaaratilanteissa Pre-Safe® esimerkiksi kiristää kuljettajan ja etumatkustajan turvavyöt varotoimenpiteenä tai liikuttaa etumatkustajan istuimen valmiiksi asentoon, joka on törmäyksen sattuessa mahdollisimman turvallinen.
     Päänturvatyynyt takana Takaistuimen päänturvatyynyt voivat laueta suojaamaan takaistuimilla istuvien matkustajien pään aluetta vakavan sivutörmäyksen sattuessa. Turvatyynyt estävät tehokkaasti pään osumista ikkunaan tai katon kehykseen sekä esineiden tunkeutumista ulkopuolelta auton takaistuimille.
     Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[1]

     [1]Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.


     AMG Täysin uudenlainen Mercedes-AMG SL. Tutustu uuden Mercedes-AMG SL 63 SE PERFORMANCE:n henkeäsalpaavaan ja ainutlaatuiseen muotoiluun. SL 63 S E PERFORMANCE Mercedes‑AMG:ltä: uusi versio automaailman ikonista palaa juurilleen käytännöllisellä 2+2-istuimella[1], perinteisellä akustiikkakuomukatolla ja tehokkaalla, dynaamisella luonteellaan. Integroitu latausluukku ja V8 BITURBO E PERFORMANCE -teksti lokasuojissa korostavat auton hybridiluonnetta.
     [1]Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
     LeftRight

     UlKopuolen Design

     Sisätilan Design

     Ulkopuolen kohokohdat

     Close X
     Seuraava
     Edell.
      AMG-mallien jäähdyttimen säleikkö Yksi vilkaisu riittää: Erityinen AMG-jäähdyttimen säleikkö, jossa on pystylamellit, ja AMG-etuhelma, jossa on urheilullisen näyttävät ilmanottoaukot, varmistavat, että läsnäolo huomataan.
      Monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet Valmiina näyttävään esiintuloon: Monipuolaiset 20-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet on mattamustat ja kiiltosorvatut.
      E PERFORMANCE Itsestään selvää: Etulokasuojien kyltti, jossa on "V8 BITURBO E PERFORMANCE" -teksti, on synonyymi maksimaaliselle suorituskyvylle.
      AMG-takahelma ja latausluukku Tehokas takanäkymä integroidulla latausluukulla, näyttävät pakoputken verhoilut ja punaiset "SL 63 S" -kirjaimet korostavat hybridiulkonäköä entisestään.

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       Nappanahkainen kaksivärinen MANUFAKTUR-ohjauspyörä​ Tämä erityinen AMG-MANUFAKTUR-ohjauspyörä[1] on verhoiltu kaksivärisellä nappanahkalla. AMG:lle ominainen ja moottoriurheilusta tuttu alaosasta suoristettu ohjauspyörä korostaa ohjaamon urheilullisuutta. Ohjauspyörään ergonomisesti sijoitettuja kosketuspaneeleja on helppo käyttää ja ne auttavat kuljettajaa keskittymään ajamiseen.

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       AMG Performance -istuimet AMG Performance -istuimissa istutaan erityisen urheilullisessa asennossa ja pääntuet ovat integroidut, joten perusta maksimaalisen ylivertaiseen ajokokemukseen on valettu. Monisäätöistuinpaketti [1] sovittaa AMG Performance -istuimet toiveittesi mukaan säätämällä istuimen sivuosien ilmatyynyissä olevan ilman määrää. Ylellisen nappanahkainen MANUFAKTUR-erikoisverhoilu tobacco-ruskean ja mustan värisenä tekee ilmeestä erityisen urheilullisen ja tyylikkään.​

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Energizing-varustepaketit Mukavuutta kaikille aisteille: kahdessa paketissa yhdistyvät korkealuokkaiset varusteet ja innovatiivinen älykkyys. Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE -autosi voi tarkoituksella piristää ja hemmotella sinua - ajat pitkään suorituskykyisesti ja miellyttävästi. Paketti sisältää monia mukavuusohjelmia, joihin yhdistetään eri lisävarusteiden, kuten monisäätöistuimien, toimintoja.[1]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Burmester® High-End 3D Surround-Soundsystem Ylellisen kotiviihdejärjestelmän äänet optimoituina Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE -autosi sisätilaan. Innovatiivinen teknologia luo kolmiulotteiset äänet kattoverhouksen kautta. VIP-asetuksilla nautit täydellisestä kuuntelupaikasta ja voit valita eri äänimalleja ‒ täysin oman tyylisi ja musiikkimakusi mukaan. [1]

       [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
       Keskusnäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit Korkearesoluutioinen 11,9-tuuman keskusnäyttö AMG-malleihin varatussa näyttötyylissä on suorastaan sähköistävä edistyksellisen designin, erinomaisen värikirkkauden ja luettavuuden ansiosta, samalla ajonaikainen käyttö on intuitiivista. Näytön kallistuskulma on sähköisesti säädettävissä häiritsevien heijastusten välttämiseksi.
       Kuljettajan näyttö hybrideille ominaisella grafiikalla Laadukas 12,3 tuuman digitaalinen kuljettajan AMG-näyttö ja hybdridimallien näytöt varmistavat, että kaikki tiedot ovat aina selkeästi luettavissa. Intensiivisempää ajokokemusta varten mittariston ulkoasua voidaan muokata erilaisilla näyttötyyleillä ja yksilöllisesti valittavissa olevilla päänäkymillä.

       Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
       Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
       www.veho.fi/tietosuoja