Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Menu
Uudet EQA ja EQB Nyt ennakkomyynnissä.
Contact Numbers

’’TULE KOEAJAMAAN MERCEDES-BENZ JA OSALLISTU KESÄELÄMYSPAKETIN ARVONTAAN!’’

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Veho Oy Ab, Tietotie 9, 01530 Vantaa, y-tunnus: 0115761-6, jäljempänä "Järjestäjä", järjestää kesäelämyspaketti-arvonnan, jäljempänä "Arvonta", jonka palkintona on 18 ennalta määritettyä erilaista elämyspakettia.

2. SÄÄNTÖJEN SOVELTAMINEN JA ARVONNAN AJANKOHTA

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän kesäelämyspaketin Arvontaan, johon voi osallistua valtuutetuissa Mercedes-Benz henkilöautoliikkeessä ajoneuvon koeajon yhteydessä 17.6.2024-31.8.2024. Yhteystiedot liikkeille: https://www.mercedes-benz.fi/locate-us/?city=&businessFunctions=Sales

3. OSALLISTUMINEN JA ARVONTA-AIKA

Arvontaan voi osallistua valtuutetuissa Mercedes-Benz henkilöautoliikkeissä 17.6.2024-31.8.2024 auton koeajon yhteydessä täyttämällä osallistumislomakkeen QR-koodin takaa, osoitteessa www.mercedes-benz.fi/hybridikesa.

Kilpailuajan päättymisen jälkeen saapuneita Arvontaan osallistumisia ei hyväksytä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheistä.

4. OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet, Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Veho Oy Ab:n sen sisaryhtiöiden ja Mercedes-Benz-jälleenmyyjien työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään ja kilpailun suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen liittyvien yritysten työntekijöitä.

Arvontaan voi osallistua vain kerran.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

5. PALKINNOT JA VOITTAJAN VALINTA

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 18 kappaletta elämyspaketteja (pakettien tarkemmat tiedot ja arvot lueteltu alla). Elämyspaketit arvotaan kaikkien osallistujien kesken 5.7.2024, 9.8.2024 ja 6.9.2024.

Arvottavat elämyspaketit ja niiden arvonta-ajankohdat:

-3 x 2 hlö lippupaketti, Sarfvik Golf (arvo 400 €/paketti) arvotaan 5.7.2024. Palkinnon voi lunastaa kesäkaudella 2024.

-4 x 2 hlö 1 päivän (20.7.2024) Tiksi VIP -lippupaketti Tikkurila Festivaali (arvo 338 €/paketti) arvotaan 5.7.2024

-4 x 2 hlö lippupaketti Jääkiekon EHT Karjala-turnaus 2024 (arvo n. 100 €/paketti, arvo tarkentuu myöhemmin, kun lippujen myyntihinta on selvillä) arvotaan 6.9.

-4 x 2 hlö 1 päivän (2x 30.8.2024 ja 2x 31.8.2024). lippupaketti Red Carpet Festari (arvo 119,80 €/paketti) arvotaan 9.8.

-3 x Mercedes-Benz Collection: Golf-lahjasetti, AMG (sis. pyyhe, 4 golf-palloa, 10 tiitä ja griinihaarukka merkkausnastalla, arvo 99 €/kpl) arvotaan 9.8

6. PALKINTOJEN LUOVUTUS JA VOITTAJAN JULKISTUS

Järjestäjä ilmoittaa Arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitosta voittajalle sähköpostitse tai puhelimitse. Järjestäjä sopii erikseen voittajan kanssa voiton lunastamisen yksityiskohdista.

Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 3 vuorokauden kuluessa tai hän kieltäytyy palkinnosta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Palkinnon voittaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista ja henkilökohtaisista veroseuraamuksista.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin, eikä sitä voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi.

Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, vilpin, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Arvonnan tulos on lopullinen, eikä tuloksesta voi valittaa.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

7. JÄRJESTÄJÄN VASTUUNRAJOITUS

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkintojen luovuttamiseen.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista Arvontaan osallistumisen yhteydessä, taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi Järjestäjästä riippumaton tapahtuman peruuntuminen tai muu seikka.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

9. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä kerää Arvontaa ja sen hallinnoimista varten tarpeellisia henkilötietoja, joita ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajan tavoittamiseen ja palkinnon luovuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa. Arvontaan ei voi osallistua ilman yhteystietojen luovuttamista.

Tiedot säilytetään Arvontaa varten ja hävitetään arvonnan jälkeen. Yhteystietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Mikäli osallistuja antaa markkinointiluvan, siirretään osallistujan tiedot Järjestäjän asiakasrekisteriin ja henkilötietoja käsitellään Veho Oy Ab:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta https://www.mercedes-benz.fi/site/privacy-policy/.

Arvonnan Järjestäjä: Veho Oy Ab, Tietotie 9, 01530 Vantaa ǀ www.mercedes-benz.fi ǀ © Veho Oy Ab 2024