Huolenpitosopimus

Paraskin tarvitsee huolenpitoa


Huolenpitosopimus.

Paraskin tarvitsee huolenpitoa


Huolenpitosopimus.

Paraskin tarvitsee huolenpitoa ja siitä pitää huolen Mercedes-Benzin laatu sekä huolenpitosopimuksemme kattava sisältö ja sen sisältämät palvelut. Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen ansiosta autosi on alusta alkaen hyvissä käsissä, jotta saavutat määränpääsi aina turvallisesti ja mukavasti.


Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Huolenpitosopimus tarkoittaa myös erinomaista jälleenmyyntiarvoa sillä huolenpitosopimuksen alaiset vaihtoautot ovat haluttuja ja luotettavia myydessäsi autoasi mahdollisesti eteenpäin uudelle ostajalle.

Huolenpitosopimuksen sisältämien määräaikaishuoltojen sekä normaalista kulumisesta johtuvat korjauksien lisäksi voit lisämaksusta sisällyttää sopimukseesi myös sijaisautopalvelun tai renkaiden säilytys- ja vaihtopalvelun. Sopimus mukautuu juuri sinun tarpeisiisi ja voit muokata sopimuskauden aikana kilometrimäärää, lisäpalveluja sekä sopimuksen kestoa.

Mercedes-Benz-huolenpitosopimus antaa sinulle sekä henkilökohtaista että taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin, ajokilometrien sekä valitsemiesi lisäpalvelujen perusteella. Me huolehdimme muusta.

Sisältö ja sopimusehdot


Huolenpitosopimuksen sisältö ja sopimusehdot.

Sisältö ja sopimusehdot


Huolenpitosopimuksen sisältö ja sopimusehdot.

Sisältö ja sopimusehdot

Huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot
huolto-ohjelman mukaisesti sertifioitujen Mercedes-Benz mekaanikkojen toimesta sekä korjaukset aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla sopimusehtojen mukaisesti.

Sopimukseen voidaan liittää seuraavat lisäpalvelut:

Rengaspalvelu
Sisältää renkaiden kausisäilytyksen sekä kausirenkaanvaihdon

Renkaiden kausivaihto
Sisältää renkaiden kausivaihdon

Sijaisauto- ja noutopalvelu
Sijaisautoa tai noutopalvelua voidaan käyttää määräaikaishuollon tai yli 2 tuntia kestävän korjauksen yhteydessä. Sijaisauto voi olla käytössä enintään kaksi vuorokautta. Noutopalvelussa ajoneuvon nouto- ja palautus 20 km säteellä valtuutetusta huoltoliikkeestä.

Hinnastot


Mercedes-Benz Huolenpitosopimus -hinnastot.

Hinnastot


Mercedes-Benz Huolenpitosopimus -hinnastot.

Huolenpitosopimuksen kiinteä kuukausihinta määräytyy auton mallin, iän ja arvioidun ajokilometrimäärän mukaan. Hinta pysyy samana, mikäli ajomäärä noudattaa arvioitua määrää koko huolenpitosopimuskauden ajan. Huolenpitosopimus jakaantuu 10 vuoden aikana kausille 1-3, 4-6, 7-8 ja 9-10 vuotta.

Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen


Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen.

Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen


Sopimuksen muuttaminen ja jatkaminen.

HPS

Mikäli sopimukseen arvioitu ajokilometrimäärä on liian iso tai riittämätön, tulee huolenpitosopimuksen kilometrimäärää muuttaa sopimuskauden aikana. Kilometrimuutoksen kustannus jaetaan jäljellä olevien sopimuserien päälle ja vastaavasti sopimuksen kilometrimäärää muutettaessa alaspäin, hyvitetään jäljellä oleville sopimuserille. Mikäli sopimuksen arvioitu kilometrimäärä saavutetaan kesken sopimuskauden, tulee sopimukseen tehdä kilometrimuutos tai maksaa sopimuksen kaikki alkuperäiset kuukausierät. Sopimuksen kilometrimäärän lisäksi sopimuksen lisäpalveluja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden.

Kun huolenpitosopimuskausi alkaa lähestyä päättymistä, on sopimus jatkettavissa neljä kuukautta ennen päättymispäivämäärää. Sopimus hinnoitellaan aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Sopimusta tulee jatkaa viimeistään kaksi kuukautta sopimukseen merkitystä päättymispäivämäärästä.

Huolenpitosopimuksen irtisanomisaika on käyttöönottopäivämäärästä ensimmäisen kolmen vuoden ajan yksi kuukausi ja sen jälkeen kolme kuukautta. Sopimus ei pääty automaattisesti esimerkiksi auton omistajuuden muuttuessa tai auton lunastuksen yhteydessä, vaan sopimus tulee aina irtisanoa sopimuksen omistajan toimesta. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä tarkistetaan auton ajokilometrimäärä.

Kaikki sopimuksen muuttamiseen, jatkamiseen tai irtisanomiseen liittyvät asiat hoituvat Mercedes-Benz jälleenmyyjän ja huoltoedustajan luona tai online-palvelussa.