Lisämahdollisuus: Vito tila-auto yksityiskäyttöön.

Yhtä monipuolinen kuin matkasi.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.

Vito tila-auto helpottaa arkeasi ja avaa uusia näkymiä vapaa-ajan käyttöön. Auton tilaviin sisätiloihin mahtuu kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa, ja se tarjoaa asianmukaisella istuinasettelulla reilusti tavaratilaa. Joten kaikki mahtuvat mukaan: perhe, ystävät ja lemmikkieläimet sekä matkatavarat ja urheiluvälineet.

Vito Tourer Base, Pro ja Select ovat valittavanasi taka- tai nelivetoisina matkan tarkoituksen mukaan.

Suuren mukavuusvarustevalikoiman ja innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin rennommin ja turvallisemmin. Lisävarusteena saatava Vito Sport -malliversio antaa urheilullisine kalvotuksineen ja helmalevikkeineen, kromattuine jäähdyttimen säleikköineen ja jopa 19 tuuman kevytmetallivanteineen Vito tila-autolle yksilöllisen ja dynaamisen ilmeen.

Kohokohdat.

Lue lisää Vito tila-autosta

[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO2-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum