Contact

Close
Contact
Intro
Ulkopuolen
Mitat
Sisätila
Laitteet
Video
Ota yhteyttä
  Lorandiitinpunainen
  Arktikvalkoinen
  Noseliitinsininen
  Magnetiitinharmaa
  Limoniitinkeltainen metalliväri
  Lopariitinmusta metalliväri
  Kromiitinharmaa metalliväri
  Helviitinhopea metalliväri
  Cavansiitinsininen metalliväri
  Malli eCitan-pakettiauto
  Ulkopuoli Puoleensavetävä tulokas.
  LeftRight

  Ulkopuolen kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   LED-ajovalot LED-ajovalot tuovat lisää turvallisuutta pimeällä ajoon ja ovat myös ulkonäöltään ainutlaatuiset ja huomiota herättävät.
   Lisävaruste.
   Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit Sähköisesti säädettävät, käännettävät ja lämmitettävät ulkopeilit parantavat näkyvyyttä kylmällä säällä sekä antavat tarvittaessa lisätilaa ajoneuvon sivuille.
   Lisävaruste.
   DYNAMIC EXTERIOR-paketti Sisältää 16 " kevytmetallivanteet, metallivärin sekä tummennetut ikkunat takana. Lisävaruste.
   Korinväriset puskurit Tee autosi ilmeestä entistäkin ensiluokkaisempi korinvärisillä etu- ja takapuskureilla.
   Lisävaruste.
   LED-sumuvalot Sumuvalojen LED-tekniikka voi auttaa parantamaan näkyvyyttä huonoissa sääolosuhteissa.
   Lisävaruste.
   Ikkuna, pesin ja pyyhin takaluukussa / takaovissa Takaluukun ikkuna tai takaovien lasinpyyhin ja -pesin parantavat näkyvyyttä taakse, mikä helpottaa ohjaamista ja peruuttamista.
   Lisävaruste.

   Käyttö & Lastaus

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Liukuovi vasemmalla ja oikealla Liukuovet vasemmalla ja oikealla tekvät autoon noususta ja poistumisesta joustavaa, samoin kuin kuormaamisesta ja purkamisesta. Liukuovien avautuminen ei vie paljon tilaa, jolloin kuljettaja voi käyttää myös kapeampia pysäköintipaikkoja.
    Lisävaruste.
    Takaluukku Auton takaluukun voi avata ylöspäin noin 90 asteen kulmaan saakka. Näin sinulla on runsaasti tilaa kuormaamiseen ja purkamiseen. Integroitu ikkuna parantaa näkyvyyttä taakse.
    Lisävaruste.
    Pariovet takana, ikkunoilla Leveästi avautuvat, epäsymmetriset pariovet takana helpottavat kooltaan haastavien tavaroiden kuormaamista ja purkamista. Lisäksi niistä pääsee enemmän valoa sisään, mikä parantaa näkyvyyttä peruutettaessa ja ohjattaessa.
    Lisävaruste.
    Pariovet takana, 180 astetta, ilman ikkunaa Takana epäsymmetriset pariovet avautuvat laajasti, mikä helpottaa tilaa vievien tavaroiden kuormaamista ja purkamista – myös ahtaissa tiloissa, kuormausrampeilla ja trukkeja käytettäessä.
    Vetokoukku, kiinteä Tehdasasenteisen vetokoukun asennusvalmiuden ansiosta voit vetää autollasi määritetyn enimmäispainon mukaista kuormaa. Turvallisuuden lisäämiseksi entisestään ESP:hen on vakiovarusteena integroitu perävaununvakautus.
    Lisävaruste.
    Vetokoukku matala, kiinteä Tehdasasenteisen matalalla kuulapäällä varustetun perävaunun kytkimen ansiosta voit avata auton takaovet myös perävaunun ollessa kytkettynä. Turvallisuuden lisäämiseksi entisestään ESP:hen on vakiovarusteena integroitu perävaununvakautus. Lisävaruste.
    Vetokoukkupalkki Perävaunun kytkimen poikkipalkki mahdollistaa vetokuulan jälkiasennuksen.
    Lisävaruste.
    Tekniset tiedot ja mitat eCitan-pakettiauton tekniset tiedot ja mitat
    LeftRight
    LeftRight
    Seuraava
    Edell.
     Tavaratilan pituus enint. 1 806 mm
     Sallittu kokonaispaino 2,23 t
     Tavaratilan tilavuus enint. 2.9 m³
     Suurin kuormitus 429 kg
     LeftRight
     Seuraava
     Edell.
      Tavaratilan pituus enint. 1903 mm
      Tavaratilan pinta-ala enint. 2,9 m²
      Tavaratilan tilavuus enint. 3.63 m³
      Suurin kuormitus 634 kg
      Sisätila Uusi kokemus tutussa ympäristössä.
      LeftRight

      Sisätilan kohokohdat

      Close X
      Seuraava
      Edell.
       Nahkainen ohjauspyörä Nahkainen ohjauspyörä korostaa ohjaamon ilmettä. Miellyttävästä nahkaverhoilusta saa hyvän otteen ja ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisää mukavuutta entisestään.
       Lisävaruste.
       THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka Kaksialueinen THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka mahdollistaa ilmastoinnin yksilölliset säädöt kuljettajalle ja etumatkustajalle. Lämpötila, ilmavirtaus ja ilmansuuntaus säädetään haluttaessa automaattisesti.
       Lisävaruste.
       MBUX-multimediajärjestelmä sis. navigoinnin ja digitaalisen radion Intuitiivisesti ohjattava ja laajennettava MBUX-multimediajärjestelmä: älykkäät navigointitoiminnot, ääniohjaus "Hey Mercedes" ja laaja käyttöliittymävalikoima sekä kattavat infotainment-toiminnot, kun älypuhelin integroidaan digitaaliseen radiovastaanottoon (DAB).
       Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä Mobiililaitteiden langattomalla latausjärjestelmällä voit kätevästi ladata älypuhelimia, jotka tukevat induktiivista latausta matkan aikana: kaikki ilman erikoiskaapeleita, liittimiä tai pidikkeitä – merkistä ja mallista riippumatta.
       Lisävaruste.
       Sisätilan designpaketti Näyttävät korkeakiiltoisen mustat ja hopeakromin väriset yksityiskohdat – Sisätilan designpaketti nostaa autosi sisustuksen visuaalisesti uudelle tasolle ja yhdistää toiminnallisuuden tyylikkääsen ulkonäköön.
       Lisävaruste.

       Ohjaamo

       Close X
       Seuraava
       Edell.
        Folding partition grille, front passenger side The steel partition grille can protect the driver and front passenger from the cargo. Should especially lengthy items need to be transported, the grille can be moved through 90° on the front passenger side. The swivelling part of the partition grille is unlocked, moved 90° towards the driver's seat and then locked in place.
        Optional equipment.
        Tavaratilan valaistus, LED Tavaratila on valaistu LED-tekniikalla, joka varmistaa tavaratilan hyvän valaistuksen. Se parantaa näkyvyyttä autoa kuormattaessa ja purettaessa.
        Lisävaruste.
        Tavaratilan vanerilattia Useista liimatuista ja puristetuista vanerikerroksista valmistettu 9 mm paksu vanerilattia suojaa tavaratilan lattiaa vaurioilta. Lattia on helppo puhdistaa ja se parantaa lämmön- ja äänieristystä.
        Lisävaruste.
        Sisäverhoilu kattokorkeuteen (puu/vaneri) Tavaratilan vaneriverhoilu suojaa peltiä kattoon asti esimerkiksi liukuvien kuormien aiheuttamilta vaurioilta. Verhoilu helpottaa myös tavaratilan puhdistamista ja parantaa lämpö- ja äänieristystä. Verhoilu on sivuseinissä sekä liuku- ja takaovissa.
        Lisävaruste.
        Parannettu sisäverhoilu Sisäverhoilun premium-versio voi suojata tavaratilan tai matkustamon sisäseiniä vaurioilta.
        Lisävaruste.
        Tavaratilan muovilattia Tavaratilan lattiaa suojaa mattamusta teksturoitu synteettinen matto, joka toimii myös ääni- ja lämpöeristeenä. Synteettisen pinnan ansiosta tavaratilan lattia on erityisen helppo puhdistaa.
        Lisävaruste.
        Väliseinä ilman ikkunaa Kuljettajan alueen ja tavaratilan välinen väliseinä helpottaa kuorman asianmukaista kiinnittämistä yhdessä tavaratilan lattian kiinnityssilmukoiden kanssa. Väliseinä voi suojata sinua ja apumiestä liukuvalta kuormalta sekä melulta ja lialta.
        Ikkuna väliseinässä Ohjaamon ja tavaratilan välinen täysleveä väliseinä, jossa on kaksi ikkunaa, mahdollistaa kuorman silmämääräisen tarkastuksen. Tavaratilan lattiassa olevien kiinnityssilmukoiden kanssa se auttaa kuorman kunnollisessa kiinnittämisessä.
        Lisävaruste.
        Etumatkustajan istuin kahdelle Etuistuinrivissä on tilaa kolmelle. Etumatkustajan istuinpenkissä lisäistuin keskellä. Istuimessa on kolmipisteturvavyöt ja säädettävät pääntuet. Keskiselkänojan voi myös kääntää alas erikseen ja sitä voi käyttää hyllynä tai työtasona auton ollessa paikallaan.
        Lisävaruste.

        Etumatkustajan istuin, taitettavissa Käännettävä etumatkustajan istuin tekee autosta entistäkin monipuolisemman. Kääntämällä istuimen selkänoja alas tavaratila kasvaa.
        Lisävaruste.
        Kyynärnojassa säilytyslokero Kyynärnoja, jonka alla on säilytystila, sijaitsee kuljettajan istuimen ja apumiehen istuimen välissä ja siinä on lisää käytännöllistä säilytystilaa.
        Lisävaruste.
        Säilytyslokero kojelaudassa Kannellinen säilytyslokero on käytännöllinen säilytysmahdollisuus suoraan kojetaulussa. Siinä on integroitu USB-C-portti, jota voit käyttää mobiililaitteiden lataamiseen.
        Lisävaruste.
        Älypuhelinteline Mittariston yläpuolella on älypuhelimen pidike, jossa matkapuhelimella on oma paikkansa ajon aikana – ja sinulla on hyvä näkyvyys älypuhelimeen ilman, että se häiritsee merkittävästi liikennettä.
        Lisävaruste.
        Varusteet eCitan-pakettiauton varusteiden kohokohdat
        LeftRight

        Tekniikka

        Seuraava
        Edell.
         Sähkömoottori 90 kW Erittäin tehokas sähkömoottori, joka tuottaa jopa 90 kW (122 hv) ja jopa 245 Nm:n vääntömomentin, tekee vaikutuksen huomattavalla vetovoimallaan ja miellyttävän tasaisella käynnillään.
         Korkeajänniteakku (45 kWh) Korkeajänniteakkujärjestelmän, jonka kapasiteetti on 45 kWh, toimintamatka on pitkä - eikä se rajoita auton tilaa.
         Energiantalteenottotasot Kolmen eri energian talteenottotason avulla määrität kuinka tehokkaasti ajoneuvo hidastuu ja lataa liike-energiaa akkuun takaisin sähköksi.
         Esi-ilmastointi Ilmastointi on päällä ennen sisääntuloa, joten nautit miellyttävästä sisälämpötilasta ennen kuin aloitat matkasi. Tämä lisää mukavuutta merkittävästi, varsinkin jos ulkona on erityisen kuuma tai kylmä.

         Digitaaliset lisäpalvelut

         Close X
         Seuraava
         Edell.
          Valmius Mercedes-Benz Remote and Navigation Services Mercedes-Benz Remote & Navigation Services[4] valmiuden ansiosta ainoastaan eVanien käyttöön suunniteltujen digitaalisten lisäominaisuuksien tekniset edellytykset täyttyvät. Niihin sisältyy myös ilmastoinnin päällä olo ennen sisääntuloa, joten nautit miellyttävästä sisälämpötilasta ennen kuin aloitat matkasi.
          Valmius Mercedes-Benz Remote Services Plus Remote Services Plus[4] -asennusvalmiuden ansiosta voit käyttää autoasi entistäkin paremmin ja joustavammin. Sen avulla voit hyödyntää kattavia digitaalisia lisäpalveluita, jotka tekevät päivittäisestä elämästä auton kanssa turvallisempaa ja mukavampaa ja jotka helpottavat suunnittelua ja sen myötä lisäävät myös taloudellisuutta.
          Valmius Live Traffic Information Et halua tuhlata aikaa liikenneruuhkissa – ja haluat perille parasta reittiä pitkin mahdollisimman nopeasti. Live Traffic Information[4] -valmiuden avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi.
          Valmius Mercedes me connect -palvelu Mercedes me connectin[4] valmius mahdollistaa monenlaisten palveluiden käyttämisen: hyödyllisistä turvallisuus- ja huoltopalveluista moniin navigointitoimintoihin. Ne lisäävät turvallisuutta, mukavuutta ja parantavat yhteyksiä entisestään, jolloin päivittäiset automatkasi helpottuvat.
          MBUX-multimediajärjestelmä sis. navigoinnin ja digitaalisen radion Intuitiivisesti ohjattava ja laajennettava MBUX-multimediajärjestelmä: älykkäät navigointitoiminnot, ääniohjaus "Hey Mercedes" ja laaja käyttöliittymävalikoima sekä kattavat infotainment-toiminnot, kun älypuhelin integroidaan digitaaliseen radiovastaanottoon (DAB).
          Lisätoiminnot MBUX-toiminnot Käytä autossa viettämäsi aika tehokkaammin kuin koskaan ennen. Tekoälyn ja edistyneiden MBUX-toimintojen (Mercedes-Benz User Experience) ansiosta multimediajärjestelmä mukautuu henkilökohtaisiin toiveisiisi ja mieltymyksiisi. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi.
          MBUX-multimediajärjestelmä ja digitaalinen radio MBUX:n (Mercedes-Benz User Experience) avulla voit nauttia digitaalisen, intuitiivisesti toimivan ja laajennettavan multimediajärjestelmän älykkyydestä ja mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Erilaisten liitäntöjen ja suuren kosketusnäytön ansiosta se tarjoaa lukuisia viestintä- ja infotainment-toimintoja älypuhelinintegraatiosta digitaaliseen radioon (DAB).
          Navigointipaketti Navigointipaketilla[4] MBUX-multimediajärjestelmä voidaan muuntaa täysin toimivaksi navigointijärjestelmäksi, jonka älykäs reittiopastus tekee jokaisesta matkasta rentouttavan. Se käyttää nopeaa kovalevynavigointia ja ajan tasalla olevia online-tietoja, jotta pääset kohteeseesi nopeasti.
          Navigointi Plus Navigation Plus -paketti laajentaa navigointijärjestelmää hyödyllisin navigointipalveluin[4], jotka tarjoavat liikkeellä oltaessa arvokasta tietoa ja helpottavat navigointia. Sen kohokohtiin kuuluvat esimerkiksi vapaan, lähellä olevan pysäköintitilan tai senhetkisten sääolosuhteiden näyttö multimediajärjestelmän kosketusnäytössä. Lisävaruste.
          Navigointi MBUX-multimediajärjestelmään integroidun navigointijärjestelmän ansiosta määränpäähän saapuminen on lastenleikkiä. Säästät aikaa, koska Mercedes-Benz-navigointijärjestelmää voi käyttää joustavasti koskettamalla tai ääniohjauksella. Tämä älykäs järjestelmä ohjaa sinut määränpäähän luotettavasti hyödyntäen sekä paikallista että reaaliaikaista online-tietoa.
          3 vuoden ilmaiset karttapäivitykset Ilmaiset karttapäivitykset[4] kolmen vuoden ajan varmistavat, että navigointijärjestelmääsi voi hyödyntää täysipainoisesti. Päivitettyjen karttojen ansiosta voit lisäksi suunnata reiteilläsi paremmin. Tämä palvelu on autokohtainen ja voimassa 3 vuotta alkuperäisen rekisteröinnin jälkeen.
          Älypuhelimen integrointi Älypuhelimen integrointi mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple CarPlayn® tai Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit myös käyttää nopeasti ja helposti ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.

          Lataaminen

          Close X
          Seuraava
          Edell.
           AC-lataus 22 kW / DC-lataus 75 kW 75 kW:n[3] maksimitasavirtalataustehon ja 22 kW:n AC-lataustehon ansiosta nautit suuresta joustavuudesta korkeajännitteisen akun latauksessa: CCS-pistorasian (Combo 2) avulla voit ladata Mercedes-autosi wallbox-latausasemilla, AC-latausjärjestelmien latausasemilla sekä DC-pikalatausasemilla.
           Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaite Wallbox,[4][5], jonka latausteho on jopa 22 kW[6], lataa eCitanin akun noin 4 kertaa nopeammin kuin se olisi mahdollista pistorasiassa. Se on yhteensopiva kaikkiin sähköautoihin, joissa on tyypin 2 liitäntä. Ostettavissa lisävarusteena varaosista.
           Joustava latausjärjestelmä Kätevä, turvallinen ja tehokas lataus – missä ja milloin tahansa: tällä kätevällä sarjalla, joka koostuu vain yhdestä kaapelista ja useista sovittimista, sinulla on aina oikea latausratkaisu käsillä.[5]
           Haluatpa käyttää pistorasiaa tai julkista latausasemaa. Lisätietoja saat valtuutetulta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

           Kuljettajan avustimet

           Close X
           Seuraava
           Edell.
            Aktiivinen turvallisuuspaketti Aktiivinen turvallisuuspaketti[7] sisältää neljä kuljettajan avustinjärjestelmää, jotka helpottavat autolla ajamista ja voivat tehdä ajamisesta turvallisempaa. Järjestelmät ovat: aktiivinen jarrutusavustin, katveavustin, aktiivinen kaista-avustin ja nopeusrajoitusavustin, ja navigointipaketin yhteydessä liikennemerkkiavustin.
            Lisävaruste.
            Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarruassistentti[7] voi auttaa estämään onnettomuuksia edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai auttaa lieventämään tällaisten onnettomuuksien seurauksia. Tämä voi parantaa omaa turvallisuuttasi ja myös muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.
            Lisävaruste.
            Katveavustin Katveavustin[7] parantaa ajoturvallisuutta, etenkin kaistaa vaihdettaessa. Katveavustin hyödyntää tutkateknologiaa, jolla se valvoo ulkopeilien katveeseen jääviä alueita auton ympärillä. Se voi varoittaa näkyvin ja kuuluvin varoituksin mahdollisesta sivutörmäysvaarasta muiden tienkäyttäjien kanssa.
            Lisävaruste.
            Aktiivinen kaista-avustin Kaista-avustin[7] voi auttaa välttämään kolarit, jotka johtuvat siitä, että auto poistuu kaistalta vahingossa. Kaista-avustin voi varoittaa kuljettajaa ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla, jos se tunnistaa auton alkavan poistua nykyiseltä kaistalta. Näin kuljettaja kiinnittää huomiota tilanteeseen ja voi ohjata auton takaisin omalle ajokaistalle.
            Lisävaruste.
            Nopeusrajoitusavustin Nopeusrajoitusavustin[7] helpottaa sallittujen nopeusrajoitusten noudattamista. Aina kun mahdollista, järjestelmä näyttää mikä on sallittua: Se käyttää kameraa nykyisen nopeusrajoituksen havaitsemiseen ja näyttää sen mittaristossa.
            Lisävaruste.
            Liikennemerkkiavustin Liikennemerkkiavustin[7] helpottaa nopeusrajoitusten ja muiden liikennemerkkien noudattamista. Tämä lisää turvallisuutta.
            Lisävaruste.
            Kaukovaloavustin Kaukovaloavustin[7] kytkee kaukovalot automaattisesti päälle ja pois päältä liikennetilanteen mukaan ja helpottaa näin kuljettajan kuormitusta, koska hänen ei tarvitse enää vaihdella valoja kauko- ja lähivalojen välillä manuaalisesti. Järjestelmää ohjataan tuulilasin taakse sijoitetulla kameralla, joka taltioi jatkuvasti auton edessä olevan liikennetilanteen.
            Lisävaruste.
            Sivutuuliavustin Sivutuuliavustin[7] voi tunnistaa tuulenpuuskien aiheuttamat ajolinjan muutokset ajoissa ja auttaa kuljettajaa pysymään omalla ajokaistalla. Äkkinäinen poikkeama ajosuunnasta voi muutoin saada kuljettajan tekemään turhan voimakkaan ohjausliikkeen.
            Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST[7] voi varoittaa kuljettajaa väsymisestä ja mikrounista jo hyvissä ajoin. Järjestelmä voi parantaa ajoturvallisuutta etenkin yöllä ajettaessa tai pitkillä matkoilla. Vireystila-avustimen näyttönä toimii kierroslukumittarin ja nopeusmittarin välissä oleva mittaristonäyttö.
            Liikkeellelähtöavustin Liikkeellelähtöavustin[7] estää autoa vierimästä eteen- tai taaksepäin, kun sillä lähdetään liikkeelle mäessä.

            Turvallisuus

            Close X
            Seuraava
            Edell.
             Varashälytin Varkaudenestohälytysjärjestelmä (ATA) tarjoaa korkean varkaudenestosuojan autolle ja kuormalle. Varkaudenestojärjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun keskuslukitusjärjestelmän avaimetonta kaukosäädintä käytetään. Kun järjestelmä on viritetty, hälytys laukeaa heti, kun jokin ovista tai lukitus avataan sisäpuolelta.
             Lisävaruste.
             Rengaspainevaroitin etu- ja takarenkaissa, langaton Auton rengaspaineiden valvontajärjestelmä voi lisätä ajoturvallisuutta ja vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineen kulutusta. Se valvoo kaikkien neljän pyörän rengaspaineita. Järjestelmä antaa visuaalisen varoituksen, jos painehäviö on pieni tai paine-ero on suurempi.
             Lisävaruste.
             Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä voi säästää sinulta kriittistä aikaa hätätilanteessa. Hätäsoittojärjestelmään liittyvässä kommunikaatiomoduulissa on oma SIM-kortti. Onnettomuuden sattuessa hätäsoittojärjestelmä pystyy muodostamaan liitetyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen. Näin pelastustoimet käynnistyvät nopeammin. Hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.
             Kuusi turvatyynyä Turvatyynyt voivat auttaa törmäyksessä suojaamaan kuljettajan ja etumatkustajien ylävartaloa. Ne tukevat samalla koko kehoa. Ne tarjoavat parhaan korkeatasoisen suojan. vähentäen sekä pään, kasvojen että rintakehän vammojen riskiä ja vakavuutta.

             Mukavuus

             Close X
             Seuraava
             Edell.
              KEYLESS-GO KEYLESS-GO:n ansiosta voit pitää autonavaimen taskussasi. Auto tunnistaa omistajansa avain- ja ajonestojärjestelmän tietojen ansiosta, kun lähestyt tai kun painat ovenkahvaa ilman, että sinulla on avain kädessäsi.
              Lisävaruste.
              Valopaketti Ajoturvallisuutta pimeässä ja huonon näkyvyyden olosuhteissa voidaan parantaa huomattavasti valopaketilla. Se tekee autosi ulkopuolesta entistä houkuttelevamman ja näyttävämmän näköisen.
              Lisävaruste.
              Pysäköintipaketti Tämän turvallisempaa ja kätevämpää pysäköintiä on vaikea kuvitella – pysäköintipaketti yhdistää aktiivisen pysäköintiavustimen ja peruutuskameran tuoman lisänäkymän edut.
              Lisävaruste.
              Peruutuskamera Peruutuskamera auttaa sinua pysäköitäessä ja ohjausliikkeissä. Se lisää turvallisuutta peruutettaessa ja voi auttaa sinua välttämään pysäköinnin ja ohjausliikkeiden aiheuttamat vauriot.
              Lisävaruste.
              Peruutuskameran näyttö sisätaustapeilissä Peruutuskameran ansiosta auton takana oleva, muutoin peruutettaessa vaikeasti hahmotettavissa oleva alue näytetään sisätaustapeilin näytössä.
              Lisävaruste.
              Istuinmukavuuspaketti Tämän paketin ansiosta sinä ja matkustajat nautitte erityisen mukavasta kyydistä. Paketti sisältää joukon varusteita, mukaan lukien istuinlämmityksen ja istuimen korkeuden säädön kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ristiseläntuen kuljettajan istuimelle.
              Etuistuinlämmitys Sähkötoiminen istuinlämmitys lisää istuinmukavuutta ja hyvää oloa vuoden kylminä kuukausina lämmittämällä kylmät istuimet heti, kun moottori käynnistetään.
              Kuljettajan istuin, korkeudeltaan säädettävä, ristiseläntuki Korkeussäädettävä kuljettajan istuin ristiseläntuella mahdollistaa ergonomisen, selkäystävällisen istuma-asennon. Pituuden ja kulman lisäksi voit nyt säätää myös istuimen korkeutta ja ristiseläntukea yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.
              Vakionopeudensäädin Vakionopeudensäädin[7] pitää ennalta asetetun nopeuden vakiona ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa vähentäen näin kuljettajan kuormitusta. Tasainen nopeus mahdollistaa taloudellisen ajon ja auttaa sinua höydyntämään koko toimintamatkan.
              Monitoimiohjauspyörä, lämmitetty Miellyttävä lämpö sormenpäihin asti - miellyttävää varsinkin kylminä päivinä. Suora kosketus lämmittää kädet erityisen nopeasti, mikä voi lisätä mukavuutta ja turvallisuutta ohjattaessa. Lisäksi pistelämmitys voi vaikuttaa positiivisesti toimintamatkaan ilmalla lämmittämiseen verrattuna. Lisävaruste.

              Yleiset vastuunvapautuslausekkeet:

              - Toimintamatka on määritetty asetuksen (EU) 2017/1151 mukaisesti. Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista.

              - Latausaika (DC) 10:stä -80 %:iin pikalatauspisteellä syöttöjännitteellä 400 V, minimivirralla 500 A.

              - Nimellistehon ja nimellisvääntömomentin luvut asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti sellaisena kuin se on muutettuna.

              [1] Kuvat voivat sisältää lisävarusteita.

              [2] Merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

              [3] Maks. DC-latauseho

              Maksimilatausteho DC-latausaasemalla 400 voltin syötöllä, 300 A virralla; enimmäislatauskapasiteetti riippuu useista tekijöistä, kuten ympäristön ja akun lämpötilasta sekä akun varaustilasta latauksen alkaessa.

              [4] Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteen etätoimintojen käyttämiseksi tarvitaan Mercedes me -sovellus, henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisetn lisäpalvelujen käyttöehdot. Saadaksesi langattomat päivitykset, sinun on hyväksyttävä kyseinen päivitys Mercedes me -sovelluksessa tai annettava yleinen suostumus Mercedes me -sovelluksessa saadaksesi kaikki tulevat päivitykset.

              [5] Ei sisälly toimitukseen.

              [6] 22 kW:n teholla lataaminen saattaa edellyttää asianmukaista lisävarustetta "AC-latausjärjestelmä (vaihtovirtalataus 22 kW)" valmistajasta ja autosta riippuen. Jos näin ei ole, Wallbox-latauslaite lataa autoa joustavalla latausjärjestelmällä automaattisesti suurimmalla latausteholla. Latauspisteen maksimilatausteho on sovitettava sen eteen kytkettyjen laiteasennusten mukaan (johdon halkaisija ja suojaus).

              [7] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

              Koe se tiellä. Koeaja eCitan-pakettiauto Lähetä meille eCitan-pakettiauton koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
              Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä