Contact

Close
Contact
Intro
Ulkopuolen
Mitat
Sisätila
Laitteet
Video
Ota yhteyttä
  Jupiterinpunainen
  Teräksensininen
  Piinharmaa
  Arktikvalkoinen
  Graniitinvihreä
  Light Ivory
  Tumma grafiitinharmaa metalliväri
  Hyasintinpunainen metalliväri
  Vuorikristallinvalkoinen metalliväri
  Obsidianmusta metalliväri
  Briljantinhopea metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Ulkopuoli Houkutteleva ulkonäkö. Mercedes-Benzin muotokielellä.
  LeftRight

  Ulkopuolen kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Kromilistoitettu maski Jäähdyttimen säleikön lamellien koristeosat tekevät auton ilmeestä näyttävän.
   Lisävaruste.
   Viton peilipaketti Voi lisätä ajoturvallisuutta himmennettävien sisä- ja ulkopeilien sekä sähkötoimisesti kääntyvien ulkopeilien ansiosta.
   Lisävaruste.
   LED Intelligent Light System -valojärjestelmä Adaptiiviset LED-ajovalot kääntyvät automaattisesti pysty- ja vaakasuorassa - ajotilanteesta riippuen.
   Lisävaruste.
   Maahan heijastettava valmistajalogo Erityisen tyylikkään ja ainutlaatuisen ulkonäön varmistaa logon heijastaminen maahan avoimien sivuovien viereen.
   Lisävaruste.
   DYNAMIC EXTERIOR-paketti Ulkopuolen dynamiikkapaketilla voit antaa autollesi yksilöllisen, dynaamisen luonteen.
   Lisävaruste.

   Käyttö & Lastaus

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Sähkötoimiset liukuovet Sähkötoimisuus mahdollistaa liukuoven avaamisen ja sulkemisen painikkeen painalluksella ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta ulos tai matkustajien koskettaa liukuovea. Tämä lisää mukavuutta huomattavasti varsinkin, kun liukuovea käytetään usein.
    Lisävaruste.
    Liukuovi vasemmalla Vasemmalla puolella oleva liukuovi tarjoaa lisäpääsyn autoon. Tämä helpottaa kuormaamista ja purkamista sekä tekee autoon noususta nopeampaa ja joustavampaa esimerkiksi keskustojen ahtaissa liikennetilanteissa.
    Lisävaruste.
    Takaluukku Reilun tavaratilan aukon ansiosta takaluukku mahdollistaa myös isojen tavaroiden ja matkatavaroiden helpon kuormaamisen ja purkamisen. Kromattu, takaluukun keskellä oleva Mercedes-tähti lisää takaosan muotoilun tyylikkyyttä entisestään.
    Pariovet takana, 180 astetta, ilman ikkunaa Pariovet takana helpottavat tilaa vievien tavaroiden kuormaamista ja purkamista suuren avautumiskulman ansiosta.Jopa haarukkatrukit voivat lähestyä autoa, koska kaksi symmetristä ovea voivat avautua jopa 180 astetta.
    Lisävaruste.
    Ikkuna, pesin ja pyyhin takaluukussa/takaovissa Takaoven ikkunoista näkee pyyhin- ja pesujärjestelmän ansiosta selkeästi taakse myös kostealla kelillä.
    Kattokaaret Mustaksi maalatut kattokaiteet mahdollistavat lisäkuorman kuljettamisen katon päällä ja ne antavat autolle yksilöllisen ilmeen. Kattokaiteiden suurin kantavuus on 100 kg ja korkeus 48 mm. Vastaavat kattotelineet ja niihin sopivat lisävarusteet voi tilata Mercedes-Benz-lisävarusteena. Lisävaruste
    Topload-paketti Topload-paketti mahdollistaa tikkaiden helpon ja turvallisen kuljetuksen auton katolla. Katon tavaratelineen, rullan, tikastelineen ja kahden kiinnityshihnan avulla tikkaat voidaan kuormata nopeasti ja kiinnittää turvallisesti. Lisävaruste.
    Kattotelineet Kattotelinettä käytetään erilaisten Mercedes-Benzin kuljetusratkaisujen, kuten suksi- ja lumilautatelineiden, polkupyörätelineiden tai kattobokisen nopeaan ja joustavaan kiinnitykseen. Lukittava kattoteline on valmistettu alumiinista ja se sopii täydellisesti auton koriin. Lisävaruste.
    Tekniset tiedot ja mitat eVito Tourerin tekniset tiedot ja mitat
    LeftRight
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Seuraava
    Edell.
     Seuraava
     Edell.
      LeftRight
      Seuraava
      Edell.
       Seuraava
       Edell.
        Strapline
        Seuraava
        Edell.
         Sisätila Toiminnallisuus kohtaa mukavuuden.
         LeftRight

         Sisätilan kohokohdat

         Close X
         Seuraava
         Edell.
          Digitaalinen taustapeili Digitaalisen taustapeilin tarjoama normaalia suurempi näkökenttä antaa paremman yleiskuvan oman auton takana tapahtuvista liikennetilanteista ilman, että esineet tai matkustajat ovat näköyhteyden tiellä.
          Lisävaruste.
          Kuljettajan istuinlämmitys Sähkötoiminen istuinlämmitys lämmittää kylmät istuimet heti päällekytkennän jälkeen, mikä lisää istuinmukavuutta ja mukavuutta kylmänä vuodenaikana tai kylminä öinä.
          Nahkaverhoiltu ohjauspyörä Nahkaverhoiltu ohjauspyörä lisää sisustuksen ainutlaatuisuutta ja ohjaamon visuaalista vetovoimaa. Miellyttävästä nahkaverhoilusta saa hyvän otteen ja ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisää mukavuutta entisestään.
          Lisävaruste.
          Kahden mukin teline keskikonsolissa Kaksoismukiteline on käytännöllinen tapa säilyttää juomia. Se sijaitsee ohjaamon keskellä ja on helposti kuljettajan ja etumatkustajan ulottuvilla.
          Lisävaruste.
          THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka parantaa auton ilmastointimukavuutta ja auttaa kuljettajia tuntemaan olonsa paremmaksi, etenkin korkeissa ulkolämpötiloissa. Se säätää automaattisesti lämpötilaa ja ilmansuuntausta erikseen kahdella alueella, joten kuljettaja ja etumatkustaja voivat tuntea olonsa yhtä mukavaksi mieleisissään lämpötiloissa. Lisävaruste.
          Kahden istuttava penkki Matkustamon 1. tai 2. rivillä oleva 2-paikkainen penkki tarjoaa mukavat istuimet kahdelle henkilölle. Istuimissa on integroidut kolmipisteturvavyöt, korkeussäädettävät pääntuet sekä säilytystilaa istuimien alla.
          Lisävaruste.
          Kahden istuttava mukavuuspenkki Kahden istuttava mukavuusistuinpenkki matkustamon 1. tai 2. rivissä tarjoaa kahdelle hengelle yksilöllisen istumamukavuuden säädettävien istuinten selkänojan ja mukavien niskatukien ansiosta. Molemmissa istuimissa on kolmipisteturvavyöt, ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet.
          Optional equipment.
          Kolmen istuttava penkki Kolmen istuttava istuinpenkki matkustamon 1., 2. tai 3. rivillä tarjoaa kolme mukavaa istuinta kolmipisteturvavöillä ja pääntuilla sekä ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet kahdella uloimmalla istuimella.
          Lisävaruste.
          Kolmen istuttava istuin, yksi eteenpäin taitettava istuin Käännettävällä uloimmalla istuimella varustetun kolmen matkustajan istuimen ansiosta matkustamon 1. istuinriviä voidaan käyttää joustavammin. Käännettävä ulompi istuin EASY-ENTRY-toiminnolla helpottaa pääsyä taakse, mikä mahdollistaa 2. istuinrivin asennuksen.
          Lisävaruste.
          Kolmen istuttava mukavuusistuin, yksi eteenpäin taittuva istuin Kolmen istuttavalla mukavuusistuimella matkustamon 1. tai 2. istuinrivillä on miellyttävät tilat kolmelle matkustajalle. Istuimen selkänojan kulmaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti. Istuinpenkin uloimmissa reunoissa on kyynärnojat. Matkustajien käytössä on kolmipisteturvavyöt kaikilla istuimilla.
          Lisävaruste.
          Takaistuinten kiskokiinnitys Pikakiinnitysjärjestelmällä varustetun ohjauskiskojärjestelmän ansiosta istuimet ja penkit voidaan sijoittaa joustavammin. Ne voidaan esimerkiksi kääntää kasvotusten asentoon suhteessa muiden istuinrivien matkustajiin.
          Lisävaruste.
          Pöytäpaketti Pöytäpaketti sisältää useita varusteita, jotka tekevät takamatkustajien matkasta miellyttävämmän. Käännettävää, siirrettävää pöytää voi käyttää matkaeväiden syömiseen, työskentelyyn tai pelien pelaamiseen. Mukitelineet sivuseinissä pitävät juomat varmasti paikoillaan. Mobiililaitteet voidaan liittää ja ladata 12 voltin pistorasiasta.
          Lisävaruste.
          Panoraamalasikatto Laadukas panoraamakattoluukku päästää auton sisätilaan runsaasti valoa kookkaan lasipintansa ansiosta. Näin koko autossa vallitsee valoisa hyvän olon ilmapiiri. Kattoluukun etuosan voi avata sähkötoimisesti, joten myös sitä kautta autoon voi päästää lisää raitista ilmaa. Lisävaruste.

          Ohjaamo

          Close X
          Seuraava
          Edell.
           Istuinmukavuuspaketti Istuinmukavuuspaketin ansiosta istuinmukavuus on aiempaakin parempi, etenkin pitkillä matkoilla: kuljettajan ja etumatkuistajan istuimissa on istuinosan eteen- ja taakse säätö ja nelisuuntaisesti säädettävä ristiseläntuki. Erinomaisen ergonomiansa ansiosta istuimet täyttävät selän terveyttä edistävän saksalaisen yhdistyksen Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. kriteerit.
           Lisävaruste.
           Etumatkustajan istuin kahdelle Kaksipaikkainen etumatkustajan istuin tuo ohjaamoon lisäistuimen. Penkin molemmissa istuinpaikoissa on kolmipisteturvavyö, turvavyön voimanrajoitin ja korkeussäädettävä pääntuki. Istuinpenkissä on irrotettava yksiosainen istuinosa.
           Sisävalaistus ja ympäristövalaistus, tila-auto Sisävalaistus ja ympäristövalaistus lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta autossa ja sen välittömässä ympäristössä. Etumatkustajan jalkatilan valaistus ja matkustamon lukuvalot tehostavat valaistusta entisestään.
           Lisävaruste.
           Keskikonsoli alas 1-DIN aukolla Keskikonsolissa on 1-DIN-kokoinen aukko laitteiden, kuten ajopiirturin tai minkä tahansa muun 1-DIN-kokoisen laitteen jälkiasennusta varten. Keskikonsolin avoimessa säilytyslokerossa 1-DIN-kokoisen aukon yläpuolella tavarat, kuten paperit, asiakirjat tai avaimet, voidaan sijoittaa kuljettajan ja etumatkustajan ulottuville.
           Lisävaruste.
           Keskikonsoli alas säilytyslokerolla Keskikonsolin avoimessa säilytyslokerossa tavarat, kuten paperit, asiakirjat tai avaimet, voidaan sijoittaa kuljettajan ja etumatkustajan ulottuville.
           Lisävaruste.
           Verkkotasku kuljettajan ja etumatkustajan istuimen selkänojassa Kuljettajan ja etumatkustajan istuinten takana olevat taskut tarjoavat takamatkustajile lisää säilytystilaa esimerkiksi karttojen, lehtien tms. säilytykseen.
           Lisävaruste.
           Lukittava hansikaslokero Lukittava hansikaslokero on turvallinen säilytyspaikka henkilökohtaisille tavaroille tai asiakirjoille. Se lukitaan mekaanisella vara-avaimella, joka on integroitu auton elektroniseen avaimeen.
           Varusteet eVito Tourerin varusteiden kohokohdat
           LeftRight

           Tekniikka

           Seuraava
           Edell.
            150 kW:n sähkömoottori / 60 kWh:n akku (käytettävissä oleva kapasiteetti) Erittäin tehokas 150 kW:n (204 hv:n) sähkömoottori tekee vaikutuksen hyvällä voimansiirrollaan ja tasaisella käynnillään.
            Lisävaruste.
            150 kW:n sähkömoottori / 90 kWh:n akku (käytettävissä oleva kapasiteetti) Erittäin tehokas 150 kW:n (204 hv:n) sähkömoottori tekee vaikutuksen hyvällä voimansiirrollaan ja tasaisella käynnillään.
            Korkeajänniteakku (60 kWh) Dynaamista sähköistä liikkuvuutta: tämän korkeajänniteakun 60 kWh:n käytettävissä olevan kapasiteetin avulla voit hyötyä lyhyistä latauspysähdyksistä nopean vakiovarusteisen DC-latauskapasiteetin ansiosta.
            Lisävaruste.
            Korkeajänniteakku (90 kWh) Dynaamista sähköistä liikkuvuutta: tämän korkeajänniteakun 90 kWh:n käytettävissä olevan kapasiteetin avulla voit hyötyä lyhyistä latauspysähdyksistä nopean vakiovarusteisen DC-latauskapasiteetin ansiosta.
            Esi-ilmastointi Ilmastointi on päällä ennen sisääntuloa, joten nautit miellyttävästä sisälämpötilasta ennen kuin aloitat matkasi. Tämä lisää mukavuutta merkittävästi, varsinkin jos ulkona on erityisen kuuma tai kylmä. Sisääntulo-ilmastointi toimii sekä auton latauksen aikana että ilman latauspistettä.

            Digitaaliset lisäpalvelut

            Close X
            Seuraava
            Edell.
             Valmius etäpalveluille ja navigoinnille Mercedes-Benz Remote & Navigation Services[1] valmiuden ansiosta ainoastaan eVanien käyttöön suunniteltujen digitaalisten lisäominaisuuksien tekniset edellytykset täyttyvät. Niihin sisältyy myös ilmastoinnin päällä olo ennen sisääntuloa, joten nautit miellyttävästä sisälämpötilasta ennen kuin aloitat matkasi.
             Valmius Mercedes-Benz Remote Services Plus Remote Services Plus[1] -valmiuden ansiosta voit käyttää autoasi entistäkin paremmin ja joustavammin. Sen avulla voit hyödyntää kattavia digitaalisia lisäpalveluita, jotka tekevät päivittäisestä elämästä auton kanssa turvallisempaa ja mukavampaa ja jotka helpottavat suunnittelua ja sen myötä lisäävät myös taloudellisuutta.
             Valmius Live Traffic Information Et halua tuhlata aikaa liikenneruuhkissa – ja haluat perille parasta reittiä pitkin mahdollisimman nopeasti. Live Traffic Information[1] -valmiuden avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi.
             Lisävaruste.
             Audio 40 Kosketusnäytöllä ja integroidulla navigointitoiminnolla varustettu Audio 40 -multimediajärjestelmä tekee vaikutuksen monilla viestintä- ja infotainment-mahdollisuuksillaan. Navigointijärjestelmän näytöt ja 3D-näkymät ovat mielenkiintoisia ja helposti ymmärrettäviä. Voit käyttää kaikkia toimintoja tutulla tavalla 7 tuuman kosketusnäytöllä.
             Lisävaruste.
             Audio 30 Arvostat varmasti Audio 30 -multimediajärjestelmää sen monipuolisten viestintä- ja infotainment-ominaisuuksien ansiosta. Järjestelmän kohokohtia ovat älypuhelinten integrointi sekä äänen suoratoisto ja handsfree-käyttö Bluetoothin® kautta. Voit käyttää kaikkia toimintoja tutulla tavalla 7 tuuman kosketusnäytöllä.
             Audio 10 Audio 10:n avulla voit kuunnella muutakin kuin radiota – voit esimerkiksi soittaa handsfree-puheluita tai kuunnella musiikkia mobiililaitteella. Lisäksi Bluetooth®-liitäntä ja USB-C-liitäntä lataustoiminnolla.
             Lisävaruste.
             Kommunikaatiomoduuli (LTE) digitaalisille lisäpalveluille Kommunikaatiomoduuli (LTE) siirtää tietoja kiinteästi asennetulla SIM-kortin ansiosta erityisen nopeasti ja luotettavasti sekä luo tekniset edellytykset Mercedes-Benzin digitaalisten lisäpalvelujen käytölle[1].
             Lisävaruste.
             AIRMATIC-ilmajousitus Moottoritiellä ja myös huonokuntoisemmilla teillä: Airmatic-ilmajousituksen ansiosta voit nauttia erityisen miellyttävästä ja turvallisesta ajosta, aiempaa paremmista offroad-ominaisuuksista ja urheilullisesta tuntumasta suuremmilla ajonopeuksilla.
             Lisävaruste.
             Perusalusta Plus Perusalusta Plus vakuuttaa hyvällä ajettavuudella, alhaisella melutasolla ja suvereenilla ajodynamiikalla.

             Lataaminen

             Close X
             Seuraava
             Edell.
              Vaihtovirtalataus 11 kW / tasavirtalataus 50 kW 50 kW:n latausteho[2] mahdollistaa akun lataamisen tasavirtaisilla pikalatausasemilla ja sen myötä toimintamatkan erittäin nopean kasvattamisen. Combined Charging System (CCS) -järjestelmän ja CCS-pistorasian (Combo 2) ansiosta auton voi liittää myös vaihtovirtaisiin (AC) seinälatauspisteisiin, jolloin se latautuu enimmillään 11 kW:n teholla.
              Vaihtovirtalataus 11 kW / tasavirtalataus 110 kW 80 kW:n[3][4] maksimaalisen DC-latauskapasiteetin ja jopa 11 kW:n AC-latauskapasiteetin ansiosta korkeajänniteakkusi lataaminen on erittäin joustavaa. Pistorasian (Combo 2) avulla voit ladata Mercedes-autosi wallbox-latausasemilla, AC-latausjärjestelmien latausasemilla sekä DC-pikalatausasemilla.
              Lisävaruste.
              Vaihtovirtalataus 11 kW / tasavirtalataus 110 kW 110 kW:n latausteho[2] mahdollistaa akun lataamisen tasavirtaisilla pikalatausasemilla ja sen myötä toimintamatkan erittäin nopean kasvattamisen. Combined Charging System (CCS) -järjestelmän ja CCS-pistorasian (Combo 2) ansiosta auton voi liittää myös vaihtovirtaisiin (AC) seinälatauspisteisiin, jolloin se latautuu enimmillään 11 kW:n teholla.
              Lisävaruste.
              Mercedes-Benz Wallbox Home-latauslaite Wallbox[5][6] , jonka latausteho on jopa 22 kW[7], lataa eViton akun noin 4 kertaa nopeammin kuin se olisi mahdollista pistorasiassa. Se on yhteensopiva kaikkiin sähköautoihin, joissa on tyypin 2 liitäntä. Varaosien kautta hankittava lisävaruste.
              Joustava latausjärjestelmä Kätevä, turvallinen ja tehokas lataus – missä ja milloin tahansa: tällä kätevällä sarjalla, joka koostuu vain yhdestä kaapelista ja useista sovittimista, sinulla on aina oikea latausratkaisu käsillä.[6]
              Haluatpa käyttää pistorasiaa tai julkista latausasemaa. Lisätietoja saat valtuutetulta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

              Kuljettajan avustimet

              Close X
              Seuraava
              Edell.
               Ajoavustinpaketti Ajoavustinpaketti[8] sisältää neljä älykkäästi toimivaa avustin- ja turvallisuusjärjestelmää, jotka keventävät kuljettajan kuormitusta ja lisäävät ajoturvallisuutta. Ne auttavat sinua esimerkiksi pitämään tietyn vähimmäisetäisyyden edellä ajavaan, huomaamaan kuolleessa kulmassa olevat muut ajoneuvot ja pysymään omalla ajokaistalla.
               Lisävaruste.
               Kaista-avustin Kaista-avustin[6] voi auttaa välttämään kolarit, jotka johtuvat siitä, että auto poistuu kaistalta vahingossa. Kaista-avustin voi varoittaa kuljettajaa ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla, jos se tunnistaa auton alkavan poistua nykyiseltä kaistalta. Näin kuljettaja kiinnittää huomiota tilanteeseen ja voi ohjata auton takaisin omalle ajokaistalle.
               Lisävaruste.
               Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Tutkatekniikkaan perustuva aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC[9] säilyttää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja helpottaa kuljettajaa esimerkiksi moottoritiellä tai jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä.
               Lisävaruste.
               Katveavustin Katveavustin[9], joka sisältää takana risteävän liikenteen varoituksen (Rear Cross Traffic Alert), voi näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein auttaa välttämään onnettomuuksia kaistanvaihtotilanteissa ja pysäköinnistä pois peruutettaessa. Jos katveavustin havaitsee valvottavalla alueella ajoneuvon, kyseisen puoleisessa ulkopeilissä näkyy punainen varoituskolmio.
               Lisävaruste.
               Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarrutusavustin[9] voi auttaa estämään kolareita edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai ainakin lieventämään onnettomuuden seurauksia.
               Valoavustin Ajovaloavustin[9] kytkee ajovalot automaattisesti päälle ja pois valaistusolosuhteista riippuen. Tämä järjestelmä parantaa ajoturvallisuutta etenkin valaistusolosuhteiden muuttuessa nopeasti.
               Highbeam Assist Plus Kaukovaloavustin Plus[9] valaisee ajotien jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla häikäisemättä kuitenkaan kaukovaloilla muita tienkäyttäjiä. Tällä tavoin kauko- ja lähivaloja ei tarvitse kytkeä jatkuvasti päälle ja pois, joten kuljettaja voi keskittyä täysillä ajamiseen ja liikennetilanteen seuraamiseen. Lisävaruste.
               PRE-SAFE® Lisävarusteena saatava ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä PRE-SAFE®[9] osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennalta ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä. Toimenpiteisiin kuuluu kuljettajan ja etumatkustajan turvavöiden käännettävä kiristys sekä mahdollisten avoimien ikkunoiden ja kattojärjestelmien sulkeminen tarvittaessa.
               Lisävaruste.
               Sivutuuliavustin Sivutuuliavustin[9] voi tunnistaa tuulenpuuskien aiheuttamat ajolinjan muutokset ajoissa ja auttaa kuljettajaa pysymään omalla ajokaistalla. Äkkinäinen poikkeama ajosuunnasta voi muutoin saada kuljettajan tekemään turhan voimakkaan ohjausliikkeen.
               Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST[9] voi parantaa ajoturvallisuutta ja ehkäistä torkahtamista, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Avustin antaa kuljettajalle näkyvän ja kuuluvan varoituksen, jos se havaitsee kuljettajassa tyypillisiä väsymisen tai tarkkaavaisuuden herpaantumisen merkkejä. Avustin ehdottaa tauon pitämistä.

               Turvallisuus

               Close X
               Seuraava
               Edell.
                Adaptiiviset jarruvalot Vakiovarusteiset adaptiiviset jarruvalot voivat varoittaa voimakkaan jarrutuksen yhteydessä perässä tulevaa liikennettä ja estää näin perätörmäyksen. Ne aktivoituvat, kun auto havaitsee hätäjarrutuksen.
                GUARD 360° -varashälytinpaketti GUARD 360° -varashälytinpaketissa[8] on yhdistetty monia turvallisuusominaisuuksia, jotka parantavat autosi ja sen sisällä olevien tavaroiden turvaa. Varashälytin antaa näkyvän ja kuuluvan varoituksen, jos se havaitsee murtautumis- tai varkausyrityksen.
                Lisävaruste.
                Varkaussuojapaketti Varkaussuojapaketti voi auttaa estämään varkauksia. Se laukaisee optisen ja akustisen varoituksen havaitessaan merkkejä varkausriskistä. Se käsittää varashälyttimen (ATA), sisätilan valvontatoiminnon ja poishinaussuojan.
                Lisävaruste.
                Varashälytin Varkaudenestohälytysjärjestelmä (ATA) tarjoaa korkean varkaudenestosuojan autolle ja kuormalle. Järjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun auton keskuslukitus lukitaan kaukosäädinavaimella. Kun järjestelmä on aktivoitu, hälytys laukeaa heti, kun jokin ovista tai lukitus avataan sisäpuolelta.
                Lisävaruste.
                Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä voi säästää sinulta kriittistä aikaa hätätilanteessa. Hätäsoittojärjestelmään liittyvässä kommunikaatiomoduulissa on oma SIM-kortti. Onnettomuuden sattuessa hätäsoittojärjestelmä pystyy muodostamaan liitetyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen. Näin pelastustoimet käynnistyvät nopeammin. Hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.
                Kuultava varoitusjärjestelmä Järjestelmä voi varoittaa sinua näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein sivutörmäyksen mahdollisuudesta kuolleessa kulmassa havaitsemiinsa muihin tienkäyttäjiin, kuten jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin. Kun matkustat noin nopeudella 0 - 30 km/h kuuluu ääni, joka helpottaa sähköauton kuulemista – esimerkiksi alueilla, joissa autoilla ajo on rajoitettu.
                Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Turvatyynyt voivat auttaa törmäyksessä suojaamaan kuljettajan ja etumatkustajien ylävartaloa. Ne vähentävät pään, kasvojen ja rintakehän vammojen riskiä ja vakavuutta.
                Kuljettajan ja etumatkustajan rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt auttavat suojaamaan ylävartaloa ja lantion aluetta vakavassa sivutörmäystilanteessa ja pienentävät loukkaantumisriskiä. Sivuturvatyyny on asennettu kuljettajan tai etumatkustajan istuimien selkänojaan.
                Lisävaruste.
                Kuljettajan, etumatkustajan ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Kuljettajan, etumatkustajan ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt voivat sivutörmäyksessä vähentää huomattavasti pää- ja kasvovammoja etenkin takaistuimen uloimmilla paikoilla matkustavilla.
                Lisävaruste.

                Mukavuus

                Close X
                Seuraava
                Edell.
                 THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka parantaa auton ilmastointimukavuutta ja auttaa kuljettajia tuntemaan olonsa paremmaksi, etenkin korkeissa ulkolämpötiloissa. Se säätää automaattisesti lämpötilaa ja ilmansuuntausta erikseen kahdella alueella, joten kuljettaja ja etumatkustaja voivat tuntea olonsa yhtä mukavaksi mieleisissään lämpötiloissa. Lisävaruste.
                 TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä lisää hyvän olon tunnetta auton sisätilassa ja vaikuttaa merkittävästi kuljettajan vireyteen. Ilmastointijärjestelmä säätelee sisälämpötilaa automaattisesti.
                 Lisäilmastointi takatilaan TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä takana hemmottelee matkustajia miellyttävällä lämpötilalla. Lämpötila, ilmamäärä ja ilmansuuntaus säädetään automaattisesti lämmitys- ja jäähdytystilassa. Ilmasuuttimet sijaitsevat kattoverhouksessa vasemmalla ja oikealla. Lisävaruste.
                 Etuistuinten lämmitys Sähkötoiminen istuinlämmitys lämmittää kylmät istuimet heti päällekytkennän jälkeen, mikä lisää istuinmukavuutta ja mukavuutta kylmänä vuodenaikana tai kylminä öinä.
                 Peruutuskamera Peruutuskamera auttaa sinua pysäköitäessä ja ohjausliikkeissä, ja peruutuskamera näyttää välittömästi auton takana olevan alueen, jota on muutoin hankala nähdä. Näin voidaan välttää pysäköinnin ja ohjaamisen aiheuttamat vahingot. Lisäksi dynaamiset ohjauslinjat ja 180 asteen näkymä helpottavat peruuttamista.
                 Lisävaruste.
                 Pysäköintipaketti peruutuskameralla Riippumatta siitä, pysäköitkö peräkkäin tai rinnakkain olevalle parkkipaikalle, eteenpäin tai taaksepäin, peruutuskamerallinen pysäköintipaketti auttaa pysäköimään, poistumaan pysäköinnistä ja helpottaa ohjaamista ahtaissa paikoissa.Tämä voi säästää aikaa ja hermoja sekä auttaa välttämään tarpeettomia vaurioita pysäköinnin aikana.
                 Lisävaruste.
                 PARKTRONIC-pysäköintiavustin PARKTRONIC-pysäköintiavustin auttaa auton vaurioitumisen välttämisessä pysäköinnin ja ohjauksen aikana. Jos auto lähestyy havaittua estettä, saat näkyviä ja äänivaroituksi. Etäisyydestä riippuen ensin syttyvät keltaiset LED-valot ja etäisyyden lyhentyessä niihin yhdistetään punaiset LED-valot ja äänivaroitukset.
                 Lisävaruste.
                 Ristiseläntuki kuljettajan ja etumatkustajan istuimiin Nelisuuntainen ristiselän tuki tukee ristiselän nikamia ja vähentää selän rasitusta. Tämä on erityisen miellyttävää pitkillä matkoilla. Mukavuusistuimen selkänojassa olevaa kahta ilmatyynyä voidaan säätää kuljettajan tai etumatkustajan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja siten edistää ergonomista istuma-asentoa. Lisävaruste.
                 TEMPOMAT-vakionopeussäädin Se pitää ennalta asetetun nopeuden vakiona ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa, ja keventää siten kuljettajan kuormitusta. Tasainen nopeus tukee energiaa säästävää ajotapaa. Huippunopeusrajoittimella voit asettaa maksiminopeuden, jotta et esimerkiksi vahingossa ylitä nopeusrajoitusta.
                 Akustiikkapaketti Akustiikkapaketti parantaa melutasoa auton sisätilassa ja lisää näin ajomukavuutta entisestään. Tätä tarkoitusta varten ovissa on lisäeristys, äänieristys ja ne on tiivistetty. Lisäksi voimansiirto on optimoitu vähentämään tärinää.
                 Lisävaruste.

                 Yleiset vastuunvapautuslausekkeet:

                 - Toimintamatka on määritetty asetuksen (EU) 2017/1151 mukaisesti. Toimintamatka riippuu mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista.

                 - Minimi-DC-latausaika

                 Latausaika (DC) 10:stä 80 %:iin pikalatauspisteellä syöttöjännitteellä 400 V, virralla 300 A. Latausaika riippuu DC-pikalatausaseman monista eri tekijöistä, kuten ympäristön lämpötilasta ja akun lämpötilasta sekä energiaa kuluttavista lisätoiminnoista, kuten esim. lämmitys.

                 - Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 715/2007/EY mukaisesti.

                 [1] Merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

                 [2] Maks. DC-latausteho

                 Maksimilatausteho DC-latausasemalla 400 voltin syötöllä, 300 A virralla; enimmäislatauskapasiteetti riippuu useista tekijöistä, kuten ympäristön ja akun lämpötilasta sekä akun varaustilasta latauksen alkaessa.

                 [3] Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan. MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

                 [4] Saatavilla vain 60 kWh:n korkeajänniteakun yhteydessä.

                 [5] Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteen etätoimintojen käyttämiseksi tarvitaan Mercedes me -sovellus, henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Saadaksesi langattomat päivitykset, sinun on hyväksyttävä kyseinen päivitys Mercedes me -sovelluksessa tai annettava yleinen suostumus Mercedes me -sovelluksessa saadaksesi kaikki tulevat päivitykset.

                 [6] Ei sisälly toimitukseen.

                 [7] 22 kW:n teholla lataaminen saattaa edellyttää asianmukaista lisävarustetta "AC-latausjärjestelmä (vaihtovirtalataus 22 kW)" valmistajasta ja autosta riippuen. Jos näin ei ole, Wallbox-latauslaite lataa autoa joustavalla latausjärjestelmällä automaattisesti suurimmalla latausteholla. Latauspisteen maksimilatausteho on sovitettava sen eteen kytkettyjen laiteasennusten mukaan (johdon halkaisija ja suojaus).

                 [8] eViton integroidun huoltopaketin erityisehtojen mukaisesti.

                 [9] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.

                 Koe se tiellä. Koeaja eVito Tourer Lähetä meille eVito-tila-auton koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
                 Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä