Contact

Close
Contact
Intro
Ulkopuolen
Mitat
Sisätila
Laitteet
Video
Ota yhteyttä
  Jupiterinpunainen
  Teräksensininen
  Piinharmaa
  Arktikvalkoinen
  Graniitinvihreä
  Light ivory
  Tumma grafiitinharmaa metalliväri
  Hyasintinpunainen metalliväri
  Vuorikristallinvalkoinen metalliväri
  Obsidianmusta metalliväri
  Briljantinhopea metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Ulkopuoli Houkutteleva ulkonäkö. Mercedes-Benzin muotokielellä.
  LeftRight

  Ulkopuolen kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   Ulkopuolen Sport-paketti Ulkopuolen Sport-paketti antaa autolle urheilullisen ja yksilöllisen ilmeen.
   Lisävaruste.
   Kromilistoitettu maski Jäähdyttimen säleikön lamellien koristeosat tekevät auton ilmeestä näyttävän.
   Lisävaruste.
   LED Intelligent Light System (ILS) -valojärjestelmä Adaptiiviset LED-ajovalot kääntyvät automaattisesti pysty- ja vaakasuorassa - ajotilanteesta riippuen.
   Lisävaruste.
   Maahan heijastettava valmistajalogo Erityisen tyylikkään ja ainutlaatuisen ulkonäön varmistaa logon heijastaminen maahan avoimien etuovien viereen.
   Lisävaruste.
   Peilipaketti Voi lisätä ajoturvallisuutta himmennettävien sisä- ja ulkopeilien sekä sähkötoimisesti kääntyvien ulkopeilien ansiosta.
   Lisävaruste.
   Kattokaiteet Musta kattokaide mahdollistaa lisäkuorman kuljettamisen auton katon yläpuolella ja tekee auton ilmeestä yksilöllisen. Kattokaiteiden suurin kantavuus on 100 kg ja korkeus 48 mm. Vastaavat kattotelineet ja niihin sopivat lisävarusteet voi tilata Mercedes-Benz-lisävarusteena.
   Lisävaruste.

   Käyttö & Lastaus

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Sähkötoimiset liukuovet Sähkötoimisuus mahdollistaa liukuoven avaamisen ja sulkemisen painikkeen painalluksella ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta ulos tai matkustajien koskettaa liukuovea. Tämä lisää mukavuutta huomattavasti varsinkin, kun liukuovea käytetään usein.
    Lisävaruste.
    Liukuovi vasemmalla Vasemmalla puolella oleva liukuovi tarjoaa lisäpääsyn autoon. Tämä helpottaa kuormaamista ja purkamista sekä tekee autoon noususta nopeampaa ja joustavampaa esimerkiksi keskustojen ahtaissa liikennetilanteissa.
    Lisävaruste.
    Takaluukku Reilun tavaratilan aukon ansiosta takaluukku mahdollistaa myös isojen tavaroiden ja matkatavaroiden helpon kuormaamisen ja purkamisen. Kromattu, takaluukun keskellä oleva Mercedes-tähti lisää takaosan muotoilun tyylikkyyttä entisestään.
    Pariovet (270 ast.) takana Pariovet takana voidaan avata auton sivuseinään saakka ja ne lukittuvat paikoilleen magneetein. Kun lastaustilaa on niukalti käytettävissä, auton voi peruuttaa aivan lastausrampin eteen tai lähelle kuormaa, jonka voi siten kantaa autoon pariovet täysin auki.
    Lisävaruste.
    Vetokoukku, kiinteä Kiinteällä vetokoukulla voit vetää perävaunuja ja perävaunukuorma voi olla jopa 2500 kg. Lisävaruste.
    Vetokoukku, irrotettava Perävaunun kytkin irrotettavalla kuulapäällä sopii erityisen hyvin satunnaiseen perävaunukäyttöön. Autosi voi siis vetää jopa 2500 kg:n perävaunukuormaa.
    Lisävaruste.
    Tekniset tiedot ja mitat Vito-tila-auton tekniset tiedot ja mitat
    LeftRight
    LeftRight
    Seuraava
    Edell.
     Tavaratilan pituus enint. 4895 mm
     Tavaratilan korkeus enint. 1883 mm
     Tavaratilan pinta-ala enint. 4.38 m²
     Tavaratilan tilavuus enint. 6.3 m³
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Technical Data
     LeftRight
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Sub Title Strapline
     Technical Data
     LeftRight
     Seuraava
     Edell.
      Tavaratilan pituus enint. 5140 mm
      Tavaratilan korkeus enint. 1888 mm
      Tavaratilan pinta-ala enint. 4.38 m²
      Tavaratilan tilavuus enint. 6 m³
      Seuraava
      Edell.
       LeftRight
       Seuraava
       Edell.
        Tavaratilan pituus enint. 5370 mm
        Tavaratilan korkeus enint. 1893 mm
        Tavaratilan pinta-ala enint. 4.76 m²
        Tavaratilan tilavuus enint. 6.6 m³
        Seuraava
        Edell.
         Seuraava
         Edell.
          Sisätila Toiminnallisuus kohtaa mukavuuden.
          LeftRight

          Sisätilan kohokohdat

          Close X
          Seuraava
          Edell.
           Nahkainen ohjauspyörä Nahkaverhoiltu ohjauspyörä lisää sisustuksen ainutlaatuisuutta ja ohjaamon visuaalista vetovoimaa. Miellyttävästä nahkaverhoilusta saa hyvän otteen ja ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän kehä lisää mukavuutta entisestään.
           Lisävaruste.
           Kaksoismukiteline keskikonsolissa Kaksoismukiteline on käytännöllinen tapa säilyttää juomia. Se sijaitsee ohjaamon keskellä ja on helposti kuljettajan ja etumatkustajan ulottuvilla.
           Lisävaruste.

           THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka THERMOTRONIC -ilmastointiautomatiikka parantaa auton ilmastointimukavuutta ja auttaa kuljettajia tuntemaan olonsa paremmaksi, etenkin korkeissa ulkolämpötiloissa. Se säätää automaattisesti lämpötilaa ja ilmansuuntausta erikseen kahdella alueella, joten kuljettaja ja etumatkustaja voivat tuntea olonsa yhtä mukavaksi mieleisissään lämpötiloissa.
           Lisävaruste.
           Digitaalinen taustapeili Digitaalisen taustapeilin tarjoama normaalia suurempi näkökenttä antaa paremman yleiskuvan oman auton takana tapahtuvista liikennetilanteista ilman, että esineet tai matkustajat ovat näköyhteyden tiellä.
           Lisävaruste.
           Ilmansuuttimissa kromikehykset sisätilan kromipaketin yhteydessä Kromin väristen ja korkeakiiltoisten mustien yksityiskohtien ansiosta sisätilan kromipaketti lisää visuaalisia kohokohtia ja ylevöittää kuljettajan ja matkustajan tilaa autossasi.
           Lisävaruste.

           Ohjaamo

           Close X
           Seuraava
           Edell.
            Istuinmukavuuspaketti Istuinmukavuuspaketin ansiosta matkustat entistäkin mukavammin, etenkin pitkillä matkoilla: sekä kuljettajan että etumatkustajan istuimella on istuintyynyn syvyyden säätö ja nelisuuntainen ristiseläntuki. Ne täyttävät erinomaisen ergonomiansa ansiosta selän terveyttä edistävän saksalaisen yhdistyksen Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. kriteerit.
            Lisävaruste.

            Etumatkustajan istuin kahdelle Etumatkustajan penkillä on lisäistuin kuljettajatilassa. Penkin molemmissa istuinpaikoissa on kolmipisteturvavyö, turvavyön voimanrajoitin ja korkeussäädettävä pääntuki.Istuinpenkissä on irrotettava yksiosainen istuinosa.
            Lisävaruste.
            Valaistuspaketti Sisävalot ja ympäristövalaistus parantavat mukavuutta ja turvallisuutta auton sisällä ja sen ympärillä. Sisätilassa etujalkatilojen valaistus ja matkustamon lukuvalot parantavat valaistuksen laatua.
            Lisävaruste.
            Keskikonsoli alas 1-DIN aukolla Keskikonsolissa on 1-DIN-kokoinen aukko laitteiden, kuten ajopiirturin, CD-telineen tai minkä tahansa muun 1-DIN-kokoisen laitteen jälkiasennusta varten. Keskikonsolin avoimessa säilytyslokerossa 1-DIN-kokoisen aukon yläpuolella tavarat, kuten paperit, asiakirjat tai avaimet, voidaan sijoittaa kuljettajan ja etumatkustajan ulottuville.
            Lisävaruste.

            Keskikonsoli alas säilytyslokerolla Keskikonsolin avoimessa säilytyslokerossa tavarat, kuten paperit, asiakirjat tai avaimet, voidaan sijoittaa kuljettajan ja etumatkustajan ulottuville.
            Lisävaruste.
            Verkkotasku kuljettajan ja apumiehen istuimen selkänojassa Kuljettajan tai etumatkustajan istuimen selkänojassa oleva säilytysverkko tarjoaa takana matkustavalle lisäsäilytysmahdollisuuden matkan aikana - esimerkiksi aikakauslehtiä, karttoja tai vastaavia varten.
            Lisävaruste.
            Lukittava hansikaslokero Lukittava hansikaslokero on turvallinen säilytyspaikka henkilökohtaisille tavaroille tai asiakirjoille. Se lukitaan mekaanisella vara-avaimella, joka on integroitu auton elektroniseen avaimeen.
            Lisävaruste.

            Kahden istuttava penkki Kahden istuttava mukavuusistuin matkustamon 1. tai 2. istuinrivillä tarjoaa miellyttävät tilat kahdelle matkustajalle. Istuimissa on kolmipisteturvavyöt ja korkeudeltaan säädettävät pääntuet. Istuimien alta löytyy säilytystilaa.
            Lisävaruste.

            Kahden istuttava mukavuuspenkki Kahden istuttavalla mukavuusistuimella matkustamon 1. tai 2. istuinrivillä on miellyttävät tilat kahdelle matkustajalle. Istuinten selkänojat ovat yksilöllisesti säädettävissä. Istuimissa on kolmipisteturvavyöt ja korkeudeltaan säädettävät pääntuet. Istuimien alta löytyy säilytystilaa. Molemmissa istuimissa on ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet.
            Lisävaruste.
            Kolmen istuttava penkki Kolmen istuttava mukavuusistuin matkustamon 1. , 2. tai 3. istuinrivillä tarjoaa miellyttävät tilat kolmelle matkustajalle. Kaikissa istuimissa on kolmipisteturvavyöt ja korkeudeltaan säädettävät pääntuet. Vasemmalle ja keskellä olevilla Istuimille voi kiinnittää lastenistuimet ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeiden avulla. Istuinpenkin alta löytyy säilytystilaa.
            Lisävaruste.
            Kolmen istuttava istuin, yksi eteenpäin taitettava istuin Käännettävällä uloimmalla istuimella varustetun kolmen matkustajan istuimen ansiosta matkustamon 1. istuinriviä voidaan käyttää joustavammin. Käännettävä ulompi istuin EASY-ENTRY-toiminnolla helpottaa pääsyä taakse, mikä mahdollistaa 2. istuinrivin asennuksen.
            Lisävaruste.
            Kolmen istuttava mukavuusistuin, yksi eteenpäin taittuva istuin Kolmen istuttavalla mukavuusistuimella matkustamon 1. tai 2. istuinrivillä on miellyttävät tilat kolmelle matkustajalle. Istuimen selkänojan kulmaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti. Istuinpenkin uloimmissa reunoissa on kyynärnojat. Matkustajien käytössä on kolmipisteturvavyöt kaikilla istuimilla.
            Lisävaruste.
            Kolmen istuttava istuin, taitettavissa vuoteeksi Kolmen henkilön istuimen ollessa lepotasona autossa voi levähtää mukavasti. Yksiosaiset selkänojat voidaan säätää istuma-asennosta täyteen lepoasentoon vain muutamassa vaiheessa. Erillisen, mustaa kangasta olevan vuoteen jatkopalan kanssa aikaansaadaan mukava, tasainen alue. Se on noin 1,35 m leveä ja noin 2,00 m pitkä.
            Lisävaruste.
            Vuodepaketti Vuodepaketti tekee takatilan 2. istuinrivin kolmen istuttavasta istuimesta hetkessä miellyttävään vuoteen – esimerkiksi lyhyiden taukojen pitämiseen tai myös yöpymiseen.
            Lisävaruste.
            Takaistuinten kiskokiinnitys Pikakiinnitysjärjestelmällä varustetun ohjauskiskojärjestelmän ansiosta istuimet ja penkit voidaan sijoittaa joustavammin. Ne voidaan esimerkiksi kääntää kasvotusten asentoon suhteessa muiden istuinrivien matkustajiin.
            Lisävaruste.
            Pöytäpaketti Pöytäpaketti sisältää useita varusteita, jotka tekevät takamatkustajien matkasta miellyttävämmän. Käännettävää, siirrettävää pöytää voi käyttää matkaeväiden syömiseen, työskentelyyn tai pelien pelaamiseen. Mukitelineet sivuseinissä pitävät juomat varmasti paikoillaan. Mobiililaitteet voidaan liittää ja ladata 12 voltin pistorasiasta.
            Lisävaruste.
            Panoraamalasikatto Laadukas panoraamakattoluukku päästää auton sisätilaan runsaasti valoa kookkaan lasipintansa ansiosta. Näin koko autossa vallitsee valoisa hyvän olon ilmapiiri. Kattoluukun etuosan voi avata sähkötoimisesti, joten myös sitä kautta autoon voi päästää lisää raitista ilmaa. Lisävaruste.
            Varusteet Vito Tourerin varusteiden kohokohdat
            LeftRight

            Tekniikka

            Seuraava
            Edell.
             AIRMATIC-ilmajousitus Moottoritiellä ja myös huonokuntoisemmilla teillä: Airmatic-ilmajousituksen ansiosta voit nauttia erityisen miellyttävästä ja turvallisesta ajosta, aiempaa paremmista offroad-ominaisuuksista ja urheilullisesta tuntumasta suuremmilla ajonopeuksilla.
             Lisävaruste.
             Automaattivaihteisto 9G-TRONIC 9G-TRONIC PLUS -automaattivaihteistossa on yhdeksän vaihdetta, jotka pitävät moottorin kierrosluvun optimaalisen kaikissa ajotilanteissa. Vaihteiston laaja välityssuhdealue tuo lisää ketteryyttä ja käsiteltävyyttä lähes kaikissa ajotilanteissa ja parantaa liikkeellelähtöä entisestään.
             Lisävaruste.
             Neliveto Jatkuva neliveto parantaa ajodynamiikkaa ja ajo-ominaisuuksia erityisesti vaikeissa ajo-olosuhteissa. Normaalissa ajotilanteessa voima jakautuu etu- ja taka-akselille suhteessa 45:55.
             Lisävaruste.
             Mukavuusalusta Comfort-alusta tarjoaa erinomaisen matkustusmukavuuden lähes kaikissa ajotilanteissa ja täyttää vaativimmatkin odotukset. Se vakuuttaa vaimeilla rengasäänillä ja renkaiden värinäominaisuuksilla sekä tasaa vaivatta töyssyt ja epätasaisen tienpinnan aiheuttamat iskut.
             Lisävaruste.
             Urheilullinen alusta Urheilualusta on suunniteltu takaamaan ensiluokkainen ajodynamiikka. Se valloittaa alustan jäykällä sovituksella, täsmällisellä ajettavuudella ja dynaamisella kaarreajolla. Urheilualustaa on madallettu 15 millimetriä. Urheilualustallisissa autoissa on siten painopiste matalammalla ja oivallinen ote tienpinnasta.
             Lisävaruste.
             Erikoisversio huonoille teille Vahvistetut peltivanteet asennetaan autoihin, jotka kulkevat säännöllisesti päällystämättömillä teillä. Erikoisversio on suunniteltu käytettäväksi huonolaatuisilla teillä, esim. sora- tai kuoppaisilla teillä. Sitä ei kuitenkaan ole suunniteltu maastokäyttöön. Lisävaruste.

             Polttoainesäiliö 70 l Suuri polttoainesäiliö, jonka tilavuus on noin 70 litraa, pidentää toimintamatkaa ja säästää aikaa, koska tarvitaan vähemmän tankkauspysähdyksiä. Tätä varustetta suositellaan erityisesti autoille, joilla ajetaan usein pitkiä matkoja.
             Lisävaruste.

             Digitaaliset lisäpalvelut

             Close X
             Seuraava
             Edell.
              Audio 40 Kosketusnäytöllä ja integroidulla navigointitoiminnolla varustettu Audio 40 -multimediajärjestelmä tekee vaikutuksen monilla viestintä- ja infotainment-mahdollisuuksillaan. Navigointijärjestelmän näytöt ja 3D-näkymät ovat mielenkiintoisia ja helposti ymmärrettäviä. Voit käyttää kaikkia toimintoja tutulla tavalla 7 tuuman kosketusnäytöllä.
              Lisävaruste.

              Audio 30 Arvostat varmasti Audio 30 -multimediajärjestelmää sen monipuolisten viestintä- ja infotainment-ominaisuuksien ansiosta. Järjestelmän kohokohtia ovat älypuhelinten integrointi sekä äänen suoratoisto ja handsfree-käyttö Bluetoothin® kautta. Voit käyttää kaikkia toimintoja tutulla tavalla 7 tuuman kosketusnäytöllä.
              Valmius Mercedes-Benz Remote Services Plus Remote Services Plus[1] -valmiuden ansiosta voit käyttää autoasi entistäkin paremmin ja joustavammin. Sen avulla voit hyödyntää kattavia Mercedes me connect -palveluita, jotka tekevät päivittäisestä elämästä auton kanssa turvallisempaa ja mukavampaa ja jotka helpottavat suunnittelua ja sen myötä lisäävät myös taloudellisuutta.
              Valmius Live Traffic Information Et halua tuhlata aikaa liikenneruuhkissa – ja haluat perille parasta reittiä pitkin mahdollisimman nopeasti. Live Traffic Information[1] -valmiuden avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi.
              Lisävaruste.
              LTE-moduuli digipalveluille Kiinteästi asennetun eSIM:n avulla digitaalisten lisäominaisuuksien viestintämoduuli (LTE) luo tekniset edellytykset digitaalisten lisäominaisuuksien[1] käytölle ja tarjoaa sinulle lisäturvaa, mukavuutta ja liitettävyyttä.
              Lisävaruste.

              Lataaminen

              Close X
              Strapline Content

              Kuljettajan avustimet

              Close X
              Seuraava
              Edell.
               Ajoavustinpaketti Ajoavustinpaketti[1] sisältää neljä älykkäästi toimivaa avustin- ja turvallisuusjärjestelmää, jotka keventävät kuljettajan kuormitusta ja lisäävät ajoturvallisuutta. Ne auttavat sinua esimerkiksi pitämään tietyn vähimmäisetäisyyden edellä ajavaan, huomaamaan kuolleessa kulmassa olevat muut ajoneuvot ja pysymään omalla ajokaistalla.
               Lisävaruste.
               Kaistavalvontapaketti Kaistavalvontapaketti[1] voi auttaa sinua pysymään omalla ajokaistalla ja vaihtamaan kaistaa monikaistaisilla moottoriteillä. Siihen sisältyvät kaista-avustin ja katveavustin. Näiden avustinjärjestelmien yhteisvaikutus parantaa ajoturvallisuutta merkittävästi ja keventää kuljettajan kuormitusta.
               Lisävaruste.
               Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Tutkatekniikkaan perustuva aktiivinen etäisyysavustin Distronic[1] säilyttää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ja helpottaa kuljettajaa esimerkiksi moottoritiellä tai jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä.
               Lisävaruste.
               Katveavustin Katveavustin[1], joka sisältää takana risteävän liikenteen varoituksen (Rear Cross Traffic Alert), voi näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein auttaa välttämään onnettomuuksia kaistanvaihtotilanteissa ja pysäköinnistä pois peruutettaessa. Jos katveavustin havaitsee valvottavalla alueella ajoneuvon, kyseisen puoleisessa ulkopeilissä näkyy punainen varoituskolmio. Lisävaruste..
               Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarruassistentti[1] voi auttaa estämään kolareita edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai ainakin lieventämään onnettomuuden seurauksia.
               Lisävaruste.
               Valoavustin Automaattiset ajovalot[1] kytketään automaattisesti päälle ja pois valaistusolosuhteista riippuen. Tämä järjestelmä auttaa kuljettajaa ja parantaa ajoturvallisuutta etenkin valaistusolosuhteiden muuttuessa nopeasti.
               Lisävaruste.
               Kaukovaloavustin Plus Kaukovaloavustin Plus[1] valaisee ajotien jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla häikäisemättä kuitenkaan kaukovaloilla muita tienkäyttäjiä. Tällä tavoin kauko- ja lähivaloja ei tarvitse kytkeä jatkuvasti päälle ja pois, joten kuljettaja voi keskittyä täysillä ajamiseen ja liikennetilanteen seuraamiseen.
               Lisävaruste.
               PRE-SAFE® Lisävarusteena saatava ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä PRE-SAFE®[1] osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennalta ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä. Toimenpiteisiin kuuluu kuljettajan ja etumatkustajan turvavöiden käännettävä kiristys sekä mahdollisten avoimien ikkunoiden ja kattojärjestelmien sulkeminen tarvittaessa.
               Lisävaruste.
               Sivutuuliavustin Sivutuuliavustin[1] voi tunnistaa tuulenpuuskien aiheuttamat ajolinjan muutokset ajoissa ja auttaa kuljettajaa pysymään omalla ajokaistalla. Äkkinäinen poikkeama ajosuunnasta voi muutoin saada kuljettajan tekemään turhan voimakkaan ohjausliikkeen.
               Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST[1] voi parantaa ajoturvallisuutta ja ehkäistä torkahtamista, varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa. Järjestelmä antaa kuljettajalle näkyvän ja kuuluvan varoituksen, jos se havaitsee kuljettajassa tyypillisiä väsymisen tai tarkkaavaisuuden herpaantumisen merkkejä. Avustin ehdottaa tauon pitämistä.

               Turvallisuus

               Close X
               Seuraava
               Edell.
                Varashälytin Varkaudenestohälytysjärjestelmä (ATA) tarjoaa korkean varkaudenestosuojan autolle ja kuormalle. Järjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun auton keskuslukitus lukitaan kaukosäädinavaimella. Kun järjestelmä on viritetty, hälytys laukeaa heti, kun jokin ovista tai lukitus avataan sisäpuolelta.
                Lisävaruste.
                URBAN GUARD -varashälytin Guard 360°-varashälytinpaketissa[1] on yhdistetty monia turvallisuusominaisuuksia, jotka parantavat autosi ja sen sisällä olevien tavaroiden turvaa. Varashälytin antaa näkyvän ja kuuluvan varoituksen, jos se havaitsee murtautumis- tai varkausyrityksen.
                Lisävaruste.
                Varkaussuojapaketti Varkaussuojapaketti voi auttaa estämään varkauksia. Se laukaisee optisen ja akustisen varoituksen havaitessaan merkkejä varkausriskistä. Se käsittää varashälyttimen (ATA), sisätilan valvontatoiminnon ja poishinaussuojan.
                Lisävaruste.
                Rengaspainevahti Rengaspainevalvonta tarkastaa ilmanpaineen kaikissa neljässä pyörässä nopeudesta 20 km/h alkaen. Se voi varoittaa kuljettajaa renkaiden paineen alenemisesta, mikä lisää ajoturvallisuutta ja pidentää renkaiden käyttöikää.
                Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä voi säästää sinulta kriittistä aikaa hätätilanteessa. Hätäsoittojärjestelmään liittyvässä kommunikaatiomoduulissa on oma SIM-kortti. Onnettomuuden sattuessa hätäsoittojärjestelmä pystyy muodostamaan liitetyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen. Näin pelastustoimet käynnistyvät nopeammin. Hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.
                Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Turvatyynyt voivat auttaa törmäyksessä suojaamaan kuljettajan ja etumatkustajien ylävartaloa. Ne tukevat samalla koko kehoa. Ne tarjoavat korkeatasoisen suojan vähentäen sekä pään, kasvojen että rintakehän vammojen riskiä ja vakavuutta.
                Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt auttavat suojaamaan ylävartaloa ja lantion aluetta vakavassa sivutörmäystilanteessa ja pienentävät loukkaantumisriskiä. Sivuturvatyyny on asennettu kuljettajan tai etumatkustajan istuimien selkänojaan.
                Lisävaruste.
                Ikkunaturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Kuljettajan ja etumatkustajan ikkunaturvatyynyt auttavat vakavissa keulatörmäyksessä suojaamaan kuljettajan ja etumatkustajan ylävartaloa. Sivutörmäyksen sattuessa auton jommallekummalle puolelle kattovuoraukseen integroidut ikkunaturvatyynyt täyttyvät millisekunneissa ilmatyynyverhoksi etusivuikkunoiden eteen.
                Lisävaruste.
                Ikkunaturvatyynyt A-D pilarien väliin Kuljettajan, etumatkustajan ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt voivat sivutörmäyksessä vähentää huomattavasti pää- ja kasvovammoja etenkin takaistuimen uloimmilla paikoilla matkustavilla.
                Lisävaruste.

                Mukavuus

                Close X
                Seuraava
                Edell.
                 THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka THERMOTRONIC-ilmastointiautomatiikka parantaa auton ilmastointimukavuutta ja auttaa kuljettajia tuntemaan olonsa paremmaksi, etenkin korkeissa ulkolämpötiloissa. Se säätää automaattisesti lämpötilaa ja ilmansuuntausta erikseen kahdella alueella, joten kuljettaja ja etumatkustaja voivat tuntea olonsa yhtä mukavaksi mieleisissään lämpötiloissa. Lisävaruste.
                 TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä lisää hyvän olon tunnetta auton sisätilassa ja vaikuttaa merkittävästi kuljettajan vireyteen. Ilmastointijärjestelmä säätelee sisälämpötilaa automaattisesti.

                 Lisäilmastointi takatilaan TEMPMATIC-ilmastointilaite automaattisella lämpötilansäädöllä takana hemmottelee matkustajia miellyttävällä lämpötilalla. Lämpötila, ilmamäärä ja ilmansuuntaus säädetään automaattisesti lämmitys- ja jäähdytystilassa. Ilmasuuttimet sijaitsevat kattoverhouksessa vasemmalla ja oikealla. Lisävaruste.
                 Etuistuinlämmitys Sähkötoiminen istuinlämmitys lämmittää kylmät istuimet heti päällekytkennän jälkeen, mikä lisää istuinmukavuutta ja mukavuutta kylmänä vuodenaikana tai kylminä öinä.
                 Peruutuskamera Peruutuskamera auttaa sinua pysäköitäessä ja ohjausliikkeissä. Se näyttää välittömästi auton takana olevan alueen, jota ei näe suoraan. Näin voidaan välttää pysäköinnin ja ohjaamisen aiheuttamat vahingot. Dynaamiset ohjeet ja 180 asteen näkymä helpottavat myös suuntaamista peruutettaessa.
                 Lisävaruste.
                 Pysäköintipaketti Riippumatta siitä, pysäköitkö peräkkäin vai rinnakkain olevien autojen väliin, eteenpäin vai taaksepäin, peruutuskamerallinen pysäköintipaketti tukee sinua pysäköidessäsi ja pysäköinnistä poistuessasi helpottaen ohjaamista ahtaissa paikoissa. Tämä voi säästää aikaa ja hermoja sekä auttaa välttämään tarpeettomia vaurioita pysäköinnin aikana.
                 Lisävaruste.

                 Käännettävä etuistuin kuljettajalle ja etumatkustajalle kyynärnojilla Kääntyvä mukavuusistuin on enemmän kuin vain miellyttävä istua matkan aikana. Kääntö voi olla enimmillään 180 astetta. Kun istuin käännetään 50 astetta oven suuntaan, ulospääsy on helpompaa.
                 Lisävaruste.
                 Ristiseläntuen säätö kuljettajan ja etumatkustajan istuimeen Nelisuuntainen ristiselän tuki tukee ristiselän nikamia ja vähentää selän rasitusta. Tämä on erityisen miellyttävää pitkillä matkoilla. Mukavuusistuimen selkänojan kaksi ilmatyynyä voidaan säätää yksilöllisesti kuljettajan tai etumatkustajan tarpeiden mukaan ja ne tukevat siten ergonomista istuma-asentoa.
                 Lisävaruste.
                 TEMPOMAT-vakionopeussäädin Se pitää ennalta asetetun nopeuden vakiona ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa, ja keventää siten kuljettajan kuormitusta. Tasainen nopeus tukee energiaa säästävää ajotapaa. Huippunopeusrajoittimella voit asettaa maksiminopeuden, jotta et esimerkiksi vahingossa ylitä nopeusrajoitusta.
                 Akustiikkapaketti Akustiikkapaketti parantaa melutasoa auton sisätilassa ja lisää näin ajomukavuutta entisestään. Tätä tarkoitusta varten ovissa on lisäeristys, äänieristys ja ne on tiivistetty. Lisäksi voimansiirto on optimoitu vähentämään tärinää.
                 Lisävaruste.

                 Yleiset vastuunvapautuslausekkeet:

                 - Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Ne ovat komission täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1153 artiklan 2 kohdan 3 mukaisia "WLTP-pohjaisia hiilidioksidipäästöarvoja". Polttoaineen kulutusarvot on laskettu näiden arvojen pohjalta. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa eivätkä ole osa tarjousta. Ne on tarkoitettu vain auttamaan eri automallien vertailussa. Luvut vaihtelevat valittujen lisävarusteiden mukaan.

                 - Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 715/2007/EY mukaisesti.

                 [1] Merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

                 Koe se tiellä. Koeaja Vito-tila-auto Lähetä meille Vito-tila-auton koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
                 Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä