Contact

Close
Contact
Mercedes-Benz-huolto paketti- ja tila-autollesi. Uusi Mercedes-autosi on parhaissa käsissä huollossa ja korjauksissa.

Mercedes-Benz-huolto huolehtii pakettiautostasi.

Meidän tehtävämme on pitää liiketoimintasi liikkeessä.

Asiakkaasi edellyttävät sinulta ehdotonta luotettavuutta ja laatua. Miksi tyytyisit yhtään vähempään oman autosi kohdalla? Koska vain silloin, kun pakettiautosi kulkevat luotettavasti joka päivä, yrityksesi voi toimia sujuvasti.

Mercedes-Benz-huollon ansiosta sinulla on kumppani, joka tuntee pakettiautosi sisältä ja ulkoa ja auttaa pitämään sinut – ja yrityksesi – luotettavasti liikkeessä. Valmistajana tunnemme Mercedes-autosi parhaiten.

Tunnetun Mercedes-Benz-laadun ansiosta olet aina tien päällä turvallisesti ja tehokkaasti. Ja sitä paitsi henkilökuntamme on parasta: he ovat erityisen koulutettuja ja tiiviin palveluverkostomme ansiosta aina lähellä.

Title
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
  Tämä on vastuu, jonka me otamme mielellämme. Kaikilla uusilla Mercedes-Benz-autoilla on kahden vuoden uuden auton takuu. Se täydentää lakimääräistä tuotevirhevastuuta ja antaa sinulle mielenrauhan kahdeksi ensimmäiseksi vuodeksi.

  Takuu on voimassa auton toimituspäivästä tai auton ensirekisteröintipäivämäärästä alkaen, sen mukaan kumpi on ensin, eikä sillä ole kilometrirajaa.

  Sinulle auton myyvä kansallinen myyntiorganisaatio vastaa sopimustakuun velvoitteista. Uusien autojen takuun soveltamisalaan kuuluvat Euroopan talousalue, Andorra, Israel, Monaco, Montenegro, San Marino, Sveitsi, Serbia, Turkki, Vatikaanivaltio.
  Button
  Title
  Strapline Content Button
  Mercedes-Benz Service Packages Transparent maintenance costs without surprises. Through the Mercedes-Benz Service Packages, we cover all scheduled maintenance procedures and we make your service costs transparent. Depending on the package duration and mileage, there is a fixed price that covers all included services. This way, you can count on transparent maintenance costs and spare yourself unpleasant surprises.
  ECO-merkkihuolto Parasta laatua edulliseen hintaan. Button
  Mercedes-Benz Service Select Plus Convenient maintenance and selected wear-and-tear repairs.

  The Service Select Plus Package offers a higher level of cost security since, supplementary to the maintenance work, it includes the most important wear-and-tear parts:

  - brake pads and brake discs
  - windshield wiper blades
  - V-belt

  You can expect extensive service benefits with transparent costs on the one hand, and on the other hand, be assured that foreseeable repairs are already covered by a one-off payment.
  Button
  Mercedes-Benz Extended Warranty Extended Warranty protects you from unexpected repair costs after the expiry of the standard Mercedes-Benz warranty. Button
  All categories Choose the right accessories for your Mercedes.