Contact

Close
Contact
Mercedes-Benz-varaosat. Jotta Mercedes-Benzisi pysyy aitona Mercedes-Benzinä.

Aidot Mercedes-Benz-varaosat. Osa menestystäsi.

Aidot Mercedes-Benz-varaosat ovat erinomaisen laadukkaita, testatun turvallisia ja luotettavia.

Aidot Mercedes-Benz-varaosat ilmentävät koko osaamistamme autonvalmistajana: ne on kehitetty erityisesti ja testattu intensiivisesti Mercedes-Benz-autoja ja niiden osia varten. Jokainen pakettiauto koostuu tuhansista Mercedes-Benzin alkuperäisistä osista, jotka on sovitettu tarkasti toisiinsa. Tämä tarkoittaa, että ne varmistavat kaikkien komponenttien optimaalisen vuorovaikutuksen auton kanssa.

Kattavassa testissä todellisissa ajo-olosuhteissa alkuperäisten osien on osoitettava luotettavuutensa ja laatunsa – myös äärimmäisissä olosuhteissa. Vasta kun tiukat Mercedes-Benzin vaatimukset täyttyvät, osat hyväksytään myyntiin.


5 syytä parantaa taloudellisuutta aidoilla Mercedes-Benz-vaihto-osilla:
 • Taloudelliset varaosakustannukset
 • Taattu Mercedes-Benzin laatu
 • Luotettava saatavuus
 • Energiatehokas ja ympäristöystävällinen valmistusprosessi
 • 2 vuoden vaihto-osien takuu, jos osat on koottu valtuutetussa MB-korjaamossa

Miksi pitäisi joutua valitsemaan hinnan ja laadun välillä?

Sinähän odotat Mercedeksen, jopa sellaisen, jolla on paljon ajokilometrejä, jatkavan toimintaansa taloudellisesti ja tehokkaasti – pysyen samalla alkuperäisenä.

Juuri tämä on aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien periaate: kustannuksia alentavat osat todistetusta Mercedes-Benz-laadusta tinkimättä. Jokainen osa kunnostetaan, tarkastetaan ja testataan Mercedes-Benzin laatustandardien mukaisesti resursseja säästävässä ja tehokkaassa valmistusprosessissa. Tuloksena on laaja valikoima kohtuuhintaisia aitoja vaihto-osia, joita täydennetään jatkuvasti.

Mercedes-Benz-jälleenmyyjien verkosto varmistaa nopean toimituksen. Lisäksi aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien kunnostusprosessi säästää monia arvokkaita raaka-aineita ja energiaa. Tämän kustannussäästön siirrämme suoraan asiakkaidemme hyödyksi.

Mercedes-Benz GenuineParts, overview.
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Aidot varaosat versus muut kuin aidot varaosat Harhauttavan samannäköisiä.
Aidot varaosat ja väärennetyt varaosat näyttävät hyvin usein lähes samanlaisilta. Väärennettyä varaosaa ei siten välttämättä pysty erottamaan aidosta Mercedes-Benz-osasta – ja silti se voi olla äärimmäisen vaarallinen. Sillä, mikä erottaa väärennöksen aidosta, voi olla vakavat seuraukset turvallisuutesi kannalta. Tämän osoittaa selvästi laaja tuotetestaus, jota Daimler suorittaa säännöllisesti erilaisille tuoteväärennöksille. Tulokset ovat järkyttäviä. Tästä syystä maailmanlaajuisesti toimiva Mercedes-Benzin tiimi taistelee tuoteväärennöksiä vastaan ja jäljittää kopioita.
Button
Title
LeftRight

Aidot varaosat versus muut kuin aidot varaosat

Harhauttavan samannäköisiä.

Aidot varaosat ja väärennetyt varaosat näyttävät hyvin usein lähes samanlaisilta. Väärennettyä varaosaa ei siten välttämättä pysty erottamaan aidosta Mercedes-Benz-osasta – ja silti se voi olla äärimmäisen vaarallinen. Sillä, mikä erottaa väärennöksen aidosta, voi olla vakavat seuraukset turvallisuutesi kannalta. Tämän osoittaa selvästi laaja tuotetestaus, jota Daimler suorittaa säännöllisesti erilaisille tuoteväärennöksille. Tulokset ovat järkyttäviä. Tästä syystä maailmanlaajuisesti toimiva Mercedes-Benzin tiimi taistelee tuoteväärennöksiä vastaan ja jäljittää kopioita.

  Mercedes-Benz aidot jarrut: lyhyet jarrutusmatkat. Pitkä käyttöikä. Pahimmassa tilanteessa on tärkeää pysähtyä nopeasti: Mercedes-Benzin alkuperäiset jarrujärjestelmät on viritetty optimaalisesti toisiinsa ja autosi turvajärjestelmiin, kuten ABS:ään tai ESP:hen. Ne on kehitetty erityisesti autollesi. Tämä varmistaa suuren jarrutustehon ja lyhyen jarrutusmatkan ‒ ilman pitkää sisäänajoa ja jopa suurella kuormalla. Lisäksi korkealaatuiset materiaalit pitävät huolen vähäisestä kulumisesta ja ehkäisevät korroosion syntymistä. Aidot jarrupalat maksavat itsensä takaisin – alhaisina kustannuksina ja erinomaisena turvallisuutena. Button
  Aidot Mercedes-Benz-ilmansuodattimet: puhdas ilma moottorin moitteettoman suorituskyvyn takaamiseksi. Puhdas ilma mahdollistaa moottorisi erityisen tehokkaan ja säästävän toiminnan: Aidot Mercedes-Benz-ilmansuodattimet yhdistävät tehokkaan suodatusvaikutuksen korkeaan ilmanläpäisevyyteen. Tämä tarkoittaa, että lialla ja pölyllä ei ole mahdollisuutta päästä palotilaan. Ja moottorisi tekee sinuun vaikutuksen tehokkaalla suorituskyvyllä ja alhaisella polttoaineenkulutuksella. Ilmansuodattimen suuri imukyky mahdollistaa myös pidemmät huoltovälit. Tämä säästää sekä lompakkoasi sekä ympäristöä. Button
  Aidot Mercedes-Benz-öljynsuodattimet: moottorisi henkivartija. Aidoilla Mercedes-Benz-öljynsuodattimilla on suuri suodatuskyky, jotta varmistetaan epäpuhtauksien suodattaminen pois öljykierrosta. Tämä estää vakavat vauriot Mercedes-auton ruiskutusjärjestelmälle ja moottorille. Hyvä laatu varmistaa suodattimen pitkän käyttöiän. Niinpä moottori tuottaa aina optimaalisen tehon – ja sinä hyödyt pienestä polttoaineen kulutuksesta. Button
  Mercedes-Benz aidot puskurit: optimaalinen mittatarkkuus optimaalista suojausta varten. Pääse yli ja unohda onnettomuus nopeasti: Aidot Mercedes-Benz-puskurit tekevät vaikutuksen optimaalisella mittatarkkuudellaan. Aito Mercedes-Benz-puskuri on oleellinen osa autoasi etenkin keulatörmäyksen sattuessa: se suojaa moottoria, etuistuimilla istuvia ja myös jalankulkijoita. Aidon Mercedes-Benz-puskurin etureuna on suunniteltu parhaan mahdollisen turvallisuuden, aerodynamiikan ja tehokkuuden lähtökohdista sekä tietysti suojaamaan keulan alueen komponentteja. Button
  Aidot Mercedes-Benz-iskunvaimentimet: turvallinen ajomukavuus myös huonoilla teillä. Puhdas ilma mahdollistaa moottorisi erityisen tehokkaan ja säästävän toiminnan: Aidot Mercedes-Benz-ilmansuodattimet yhdistävät tehokkaan suodatusvaikutuksen korkeaan ilmanläpäisevyyteen. Tämä tarkoittaa, että lialla ja pölyllä ei ole mahdollisuutta päästä palotilaan. Ja moottorisi tekee sinuun vaikutuksen tehokkaalla suorituskyvyllä ja alhaisella polttoaineenkulutuksella. Ilmansuodattimen suuri imukyky mahdollistaa myös pidemmät huoltovälit. Tämä säästää sekä lompakkoasi sekä ympäristöä. Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Title
  Test 1 Content Button
  Safety & Comfort Find everything from the ideal carrier system to that special extra. Perfection is the goal. That’s why accessories should also be a perfect match for your Mercedes model. With our selection of products for safety and comfort, our carrier systems, the car charging infrastructure or even the styling extras, you can be sure: you get the quality you are used to, perfectly matched to your star.
  Mercedes-Benz GenuineParts Would you like to use only certified new parts in your Mercedes-Benz when it comes to maintenance or the replacement of wear parts? Then we recommend that you use genuine Mercedes-Benz parts. They combine all the know-how of Mercedes-Benz as a vehicle manufacturer, are specially developed for your vehicle and optimally adapted to the other components of your vehicle.

  Your advantages at a glance:
  - Excellent quality, precision and durability
  - Tested and inspected in accordance with strict Mercedes-Benz specifications for high safety and reliability
  - Specially developed for the respective vehicle
  - Worldwide, rapid availability

  For further information on Mercedes-Benz Genuine Parts, please contact your local Mercedes-Benz Service Partner.
  Button
  Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts The Mercedes-Benz Genuine Remanufactured Parts range offers a wide choice of replacement parts for all the most popular classes of vehicle - from the starter motor and steering through to the engine and electric drive systems. Each part goes through a meticulous process of remanufacturing, inspection and testing in accordance with stringent Mercedes-Benz standards. The outcome is Genuine Remanufactured Parts at a beneficial price, with the quality of a new part.

  Your advantages at a glance:
  - Quality of a new part in accordance with Mercedes-Benz quality standards
  - Attractive price-performance ratio thanks to remanufacturing
  - Genuine parts warranty of 24 months
  - Reliable availability and short replacement times
  - Sustainable thanks to savings of resources, energy and CO2 emissions

  You can obtain genuine Mercedes-Benz replacement parts from your local Mercedes-Benz service partner.
  Button
  Strapline Content Button