Contact

Close
Contact
Intro
Ulkopuolen
Mitat
Sisätila
Laitteet
Video
Ota yhteyttä
  Arktikvalkoinen
  Jupiterinpunainen
  Siniharmaa
  Teräksensininen
  Jet Black
  Iridiumhopea metalliväri
  Obsidianmusta metalliväri
  Cavansiitinsininen metalliväri
  Tenoriitinharmaa metalliväri
  Seleniitinharmaa metalliväri
  Camper White
  Malli Sprinter-tila-auto
  Ulkopuoli Jokaisen matkan visuaalinen kohokohta.
  LeftRight

  Ulkopuolen kohokohdat

  Close X
  Seuraava
  Edell.
   LED-ajovalot LED-ajovalot valaisevat ajotien tasaisesti ja tekevät keulan ilmeestä entistä näyttävämmän.
   Lisävaruste.
   Kromilistoitettu maski Jäähdyttimen säleikön kolme kromista koristelistaa korostavat ilmaisuvoimaista ulkopuolta entisestään.
   Lisävaruste.
   Korinvärinen maskinkehys Jäähdyttimen säleikön korinvärinen ilme korostaa auton tyylikästä olemusta.
   Lisävaruste.
   Ikkuna, pesin ja pyyhin takaluukussa/takaovissa Takaoven ikkunoista näkee pyyhin- ja pesujärjestelmän ansiosta selkeästi taakse myös kostealla kelillä. Jos tuulilasinpyyhkimet kytketään päälle, takalasinpyyhkimet kytkeytyvät sen lisäksi automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään tai valitaan.
   Lisävaruste.

   Käyttö & Lastaus

   Close X
   Seuraava
   Edell.
    Sähkötoimiset liukuovet Liukuovien sähkökäyttö mahdollistaa mukavan ja sujuvan avaamisen ja sulkemisen – vain napin painalluksella. Käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset: esimerkiksi kytkimellä ohjaamosta tai radiokaukosäätimellä.
    Lisävaruste.
    Liukuovi vasemmalla Auton vasemmalle puolelle asennettu liukuovi lisää merkittävästi mukavuutta ja mahdollistaa pääsyn matkustamoon sivulta. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä kyseisiä autoja ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä tai kuormattaessa ja purettaessa samanaikaisesti liuku- ja takaovien kautta.
    Lisävaruste.
    Tavaratilan (liukuovet) sähkötoiminen askelma Muotoutumattomasta alumiinista ja teräspellistä valmistettu suuri, sähkötoimisesti pidennettävä askelma helpottaa matalan askelkorkeuden ansiosta sisääntuloa tai poistumista auton oikealta puolelta.
    Lisävaruste.
    Pariovet (270 ast.) takana 270 astetta avautuvat pariovet helpottavat lastaamista ahtaissa tiloissa.
    Lisävaruste.
    Vetokoukku, kiinteä Perävaunun kytkimessä on kiinteä kuulapää, joka mahdollistaa perävaunujen hinauksen pallomaisella jopa 3500 kg:n perävaunukuormalla.
    Lisävaruste.
    Vetokoukku, irrotettava Irrotettavalla kuulapäällä varustettu vetokuulakytkentä mahdollistaa perävaunujen vetämisen jopa 2000 kg:n perävaunukuormalla. Perävaunun kytkin voidaan irrottaa kuormaamisen ja purkamisen helpottamiseksi. Tämä pienentää kytkemisen aiheuttamista vammoista aiheutuvaa loukkaantumisriskiä ja vähentää vaatteiden likaantumista.
    Lisävaruste.
    Tekniset tiedot ja mitat Sprinter tila-auton tekniset tiedot ja mitat.
    LeftRight
    LeftRight
    Seuraava
    Edell.
     Tavaratilan pituus enint. 2597 mm
     Tavaratilan korkeus enint. 2356 mm
     Tavaratilan pinta-ala enint. 4.012 m²
     Tavaratilan tilavuus enint. 3.5 m³
     LeftRight
     Seuraava
     Edell.
      Tavaratilan pituus enint. 3262 mm
      Tavaratilan korkeus enint. 2659 mm
      Tavaratilan pinta-ala enint. 5.113 m²
      Tavaratilan tilavuus enint. 3.3 m³
      LeftRight
      Seuraava
      Edell.
       Tavaratilan pituus enint. 4297 mm
       Tavaratilan korkeus enint. 2633 mm
       Tavaratilan pinta-ala enint. 6.941 m²
       Tavaratilan tilavuus enint. 4.3 m³
       Seuraava
       Edell.
        Max. load compartment length 4297 mm
        Max. load compartment height 2633 mm
        Max. load compartment area 6.941 m²
        Max. load compartment volume 4.3 m³
        Seuraava
        Edell.
         Max. load compartment length 4297 mm
         Max. load compartment height 2633 mm
         Max. load compartment area 6.941 m²
         Max. load compartment volume 4.3 m³

         High roof is only available with Standard and Long length variants.

         Sisätila Nähtävyys paljastuu lasien takaa: sisätila.
         LeftRight

         Sisätilan kohokohdat

         Close X
         Seuraava
         Edell.
          MBUX-multimediajärjestelmä 10,25-tuuman kosketusnäytöllä MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on 10,25" kosketusnäyttö, täyttää kaikki tietoviihteeseen, navigointiin ja kommunikaatioon liittyvät toiveet. Erityisen innovatiivinen: käyttö korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä, jonka näytön halkaisija on 10,25 tuumaa tai monitoimiohjauspyörän Touch Control -kosketusnäppäimillä. Lisävaruste.
          Monitoimiohjauspyörä Monitoimiohjauspyörän avulla ajotietokonetta, auton toimintoja ja multimediajärjestelmää voi käyttää miellyttävästi Touch Control -kosketusnäppäimillä tai muilla näppäimillä ilman, että käsiä tarvitsee irrottaa ohjauspyörästä.
          Tehokas ilmastointilaite matkustamoon (kattoilmastointi) Tehokas ilmastointijärjestelmä optimoi sisäilman takaosan ilmansyötön lisäjäähdytyksellä, mikä parantaa matkustajien mukavuutta ja hyvinvointia.
          Lisävaruste.
          Digitaalinen taustapeili Digitaalisen sisätaustapeilin ansiosta voit nauttia selkeästä näkymästä taakse, vaikka väliseinät, ovet tai kuormat estäväisivät näkyvyyttä. Digitaalisen sisätaustapeilin kamerakuva voi antaa sinulle paremman kuvan suoraan auton takana olevasta liikennetilanteesta, mikä helpottaa ohjaamista ja pysäköintiä.
          Lisävaruste.
          Älypuhelimen johdoton lataus kojelaudan lokerossa Helppo lataus ilman pistoketta: langattoman latausjärjestelmän ansiosta mobiililaitteet voidaan säilyttää keskikonsolissa ja ladata erittäin helposti. Vaatimuksena on, että ladattava laite tukee Qi-standardia 1.2 tai että sellainen voidaan jälkiasentaa laitteeseen.
          Lisävaruste.

          Ohjaamo

          Close X
          Seuraava
          Edell.
           Latauspistokkeet kojelaudan päälle Latauspaketti lisää huomattavasti latausvaihtoehtoja ohjaamossa. Latauspaketissa on kaksi USB-porttia, joissa 5 V:n ja 12 V:n liitäntä. Näin USB-portti ja 12 V:n pistoke ovat käytettävissä kojelaudan keskisäilytyslokerossa ja etuosassa keskikonsolin alaosassa.
           Lisävaruste.
           Kansi kojelaudan päällä olevaan säilytyslokeroon Ohjaamon keskellä on säilytyslokero, jossa on käytännöllinen kääntyvä kansi. Siellä säilytät turvallisesti henkilökohtaiset tavarat, asiakirjat – esim. lähetysasiakirjat – tai mobiililaitteet, kuten tabletit, piilossa näkyviltä ja paikaltaan liukumatta.
           Lisävaruste.
           Kansi kojelaudan päällä oleviin säilytyslokeroihin, vasen ja oikea Kojelaudan vasemmalla ja oikealla puolella olevat kaksi säilytyslokeroa käytännöllisillä kääntyvillä kansilla on tarkoitettu henkilökohtaisten esineiden ja asiakirjojen, kuten rahtipapereiden, sekä mobiililaitteiden säilyttämiseen. Tämä varmistaa, että ne säilytetään turvallisesti matkan aikana ja niihin pääsee tarvittaessa nopeasti käsiksi.
           Lisävaruste.
           Poistumisvalot Poistumisvalot syttyvät automaattisesti, kun etuovet tai liukuovet avataan. Valot tekevät sisään ja ulos nousemisesta pimeällä turvallisempaa ja miellyttävämpää sekä kuljettajalle että matkustajille.
           Lisävaruste.
           Säilytyslokero kojelaudan alla Leveä ja avoin säilytyslokero apukuljettajan puolella kojelaudan alla on n. 8,5 l. Se on tarkoitettu henkilökohtaisille tavaroille, asiakirjoille tai kupeille. Lisävaruste.
           Kuljettajan ja etumatkustajan jousitettu mukavuusistuin Kuljettajan tai etumatkustajan jousitettu istuin tarjoaa maksimaalisen istumamukavuuden yksilöllisten säätömahdollisuuksien sekä mekaanisen ja hydraulisen jousitoiminnan yhdistelmän ansiosta. Kuljettajan mukavuusistuimen varustelua täydentää lisäksi istuinjousitus, joka on säädettävissä kuljettajan tai apumiehen painon mukaan.
           Lisävaruste.
           Kahden istuttava mukavuuspenkki Kahden istuttava mukavuusistuinpenkki matkustamon 1. tai 2. rivissä tarjoaa kahdelle hengelle yksilöllisen istumamukavuuden säädettävien istuinten selkänojan ja mukavien niskatukien ansiosta. Molemmissa istuimissa on kolmipisteturvavyöt ja ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet. Kahden istuttava istuinpenkki jättää oikealle tilaa läpikuormaukselle.
           Lisävaruste.
           Kolmen istuttava mukavuuspenkki Kolmen istuttava mukavuusistuinpenkki matkustamon 1., 2. tai 3. rivissä tarjoaa kolmelle hengelle yksilöllisen istumamukavuuden säädettävien istuinten selkänojan ja mukavien niskatukien ansiosta. Kaikissa istuimissa on kolmipisteturvavyöt sekä ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet kahdella uloimmalla istuimella.
           Lisävaruste.
           Kahden istuttava penkki Kahden istuttavan istuinpenkki matkustamon 1., 2. tai 3. rivillä tarjoaa kaksi mukavaa istuinta kolmipisteturvavöillä, ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeillä ja pääntuilla. Kahden istuttava istuinpenkin oikealla puolella on läpikuormausmahdollisuus, joka ulottuu eteenpäin apumiehen istuimen takaosaan asti.
           Lisävaruste.
           Kolmen istuttava penkki Kolmen istuttava istuinpenkki matkustamon 1., 2. tai 3. rivillä tarjoaa kolme mukavaa istuinta kolmipisteturvavöillä ja pääntuilla sekä ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet kahdella uloimmalla istuimella.
           Lisävaruste.
           Mukitelineet matkustamossa Matkustamon istuimet voidaan varustaa helppokäyttöisillä mukitelineillä, joihin mahtuu muki tai pullo, jonka halkaisija on enintään 84 mm. Kaksoismukitelineet on integroitu aina kahden istuimen istuinosien väliin.
           Lisävaruste.
           Kyynärnojat käytävän ja seinän puolella Tässä varusteversiossa kaltevuudeltaan säädettävä kyynärnoja on jokaisessa istuimessa sekä käytävän ja seinän puolella.Tämä lisää ajomukavuutta etenkin pitkillä matkoilla, koska matkustajat voivat levätä ja rentouttaa käsivarsiaan matkan aikana. Lisävaruste.
           Matkustamon parannettu verhoilu Laadukas sisäverhous tuo matkustamoon sopivan tunnelman ja parantaa myös melu- ja lämmöneristystä. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jossa on laaja integroitu kangasverhoilu.
           Lisävaruste.
           Säilytyslokerot takaovissa, verkolla Kummankin takaoven paneelissa on tavaraverkollinen säilytyslokero. Näin sinulla on säilytysvaihtoehtoja erilaisten esineiden, kuten kiinnityshihnojen tai työkäsineiden, säilyttämiseen heti molempien takaovien sisäpuolella.
           Lisävaruste.
           Sisäpuolelta kokonaan verhoiltu oikea liukuovi Oikeanpuoleisen liukuoven sisäpinnan täydellinen muoviverhoilu korostaa matkustamon ja tavaratilan laadukasta ilmettä. Sen pinta on pestävä. Liukuoven täydellinen verhoilu on suositeltava varuste etenkin autoihin, joita käytetään pääosin henkilökuljetuksiin. Varmista verhoilumahdollisuudet Mercedes-Benz-pakettiautojen jälleenmyyjältä.
           Lisävaruste.
           Sisäpuolelta kokonaan verhoillut takaovet Pariovien sisäpintojen täydellinen muoviverhoilu korostaa matkustamon ja tavaratilan laadukasta ilmettä. Verhoilu on helppo puhdistaa ja se kestää vettä. Lisävaruste.
           Varusteet Sprinter tila-auton varusteiden kohokohdat.
           LeftRight

           Tekniikka

           Seuraava
           Edell.
            Mukautuva nelivetojärjestelmä Mukautuva nelivetojärjestelmä jakaa käyttövoiman etu- ja taka-akseleille tarpeen mukaan. Järjestelmä mukautuu täysin automaattisesti ajo-olosuhteisiin millisekuntien sisällä ja varmistaa paremman pidon ja ajomukavuuden. Lisävaruste.
            Automaattivaihteisto 9G-TRONIC 9G-TRONIC PLUS -automaattivaihteistossa on yhdeksän vaihdetta, jotka pitävät moottorin kierrosluvun optimaalisena kaikissa ajotilanteissa. Laaja välityssuhdealue optimoi auton ketteryyden ja vetovoiman kaikissa käyttötiloissa. Lisävaruste.
            6-vaihteinen manuaalivaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto yhdistää erinomaisen mukavuuden ajonautintoon ja ketterään käsittelyyn. Vaihdevivun käyttö on vaivatonta ja vaihteenvaihto käy sujuvasti.
            Erikoisversio huonoille teille Rough Road -tekniikkapakettia suositellaan, jos autoa käytetään säännöllisesti rakennustyökuljetuksiin tai metsä- ja maataloudessa. Se on suunniteltu ajamiseen huonoilla, kuoppaisilla tai päällystämättömillä sorateillä.
            Lisävaruste.
            Ilmajousitus Parempi mukavuus matkustajille ja turvallisempi tavarankuljetus: tehtaalla asennetun jousituksen mukana tulee tarkasti viritetty, ilmajousitettu taka-akseli. Tämä varmistaa erinomaisen istumamukavuuden ja suojaa kuormaa tärinältä.
            Lisävaruste.

            Digitaaliset lisäpalvelut

            Close X
            Seuraava
            Edell.
             MBUX-multimediajärjestelmä 10,25-tuuman kosketusnäytöllä MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on 10,25" kosketusnäyttö, täyttää kaikki tietoviihteeseen, navigointiin ja kommunikaatioon liittyvät toiveet. Erityisen innovatiivinen: käyttö korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä, jonka näytön halkaisija on 10,25 tuumaa tai monitoimiohjauspyörän Touch Control -kosketusnäppäimillä.
             Lisävaruste.
             MBUX-multimediajärjestelmä 7-tuuman kosketusnäytöllä MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on 7" kosketusnäyttö, tekee vaikutuksen monipuolisilla kommunikaatio- ja tietoviihdemahdollisuuksillaan. Toimintoja voi käyttää intuitiivisesti tarkkapiirtoiselta 7-tuumaiselta kosketusnäytöltä tai monitoimiohjauspyörän Touch Control -kosketusnäppäimillä.
             Navigointi Säästät aikaa, koska Mercedes-Benz-navigointijärjestelmää voi käyttää joustavasti koskettamalla tai ääniohjauksella. Tämä älykäs järjestelmä ohjaa sinut määränpäähän luotettavasti hyödyntäen sekä paikallista että reaaliaikaista online-tietoa.
             Lisävaruste.
             Navigointi perävaunuille ja suurille autoille Saavut perille sopivaa reittiä: Mercedes-Benz Sprinterin tai auto-/perävaunuyhdistelmän mitat huomioidaan optimaalista reittiä laskettaessa.
             Lisävaruste.
             Valmius Mercedes-Benz Remote Services Plus Remote Services Plus[1] -asennusvalmiuden ansiosta voit käyttää autoasi entistäkin paremmin ja joustavammin käyttämällä laajaa valikoimaa digitaalisia lisälaitteita, jotka tekevät autosi käytöstä turvallisempaa ja mukavampaa.
             Lisävaruste.
             Valmius Live Traffic Information Live Traffic Information[1] -asennusvalmiuden avulla voidaan esimerkiksi vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi. Lisävaruste.
             2-tiekaiuttimet edessä ja takana Kaksitiekaiutinjärjestelmä tarjoaa miellyttävän, tasapainoisen äänentoiston 12 tai 13 kaiuttimen avulla, jotka on sijoitettu ympäri koko autoa.
             LTE-moduuli digipalveluille Kiinteästi asennetun eSIM:n avulla digitaalisten lisäominaisuuksien viestintämoduuli (LTE) luo tekniset edellytykset digitaalisten lisäominaisuuksien[1] käytölle ja tarjoaa sinulle lisäturvaa, mukavuutta ja liitettävyyttä.

             Lataaminen

             Close X
             HIDE HIDE

             Kuljettajan avustimet

             Close X
             Seuraava
             Edell.
              Liikennemerkkiavustin Liikennemerkkiavustin[1] näyttää kuljettajan havaitsemat nopeusrajoitukset sekä "kielto- tai ohituskielto" -merkit ja niiden päättymisen mittariston näytössä ja medianäytössä, ja varoittaa lisäksi, jos se havaitsee, että läpiajo kielletty -kylttejä ei huomioida. Tästä on apua etenkin silloin, kun nopeusrajoitukset vaihtuvat tiuhaan, vaikkapa tietöiden takia.
              Lisävaruste.
              Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC Aktiivinen etäisyysavustin Distronic[1] voi vähentää kuljettajan rasittumista etenkin pitkillä ajomatkoilla ja jatkuvasti pysähtelevässä liikenteessä pitämällä etäisyyden edellä ajavaan vakiona. Järjestelmä kiihdyttää ajonopeutta itsenäisesti ja jarruttaa sitä enintään puolella auton jarrutusvoimasta säilyttääkseen turvallisen etäisyyden.
              Lisävaruste.
              Aktiivinen kaista-avustin Huomiokyvyn herpaantuminen ja väsymys voivat johtaa siihen, että auto voi ajautua tahattomasti pois ajokaistalta kuljettajan sitä tajuamatta. Aktiivinen kaista-avustin[1] voi varoittaa kuljettajaa sekä kuuluvin että näkyvin varoitusmerkein.
              Lisävaruste.
              Aktiivinen jarruassistentti Aktiivinen jarruassistentti [1] voi auttaa estämään kolareita edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden kanssa tai ainakin lieventämään onnettomuuden seurauksia.
              Lisävaruste.
              Katveavustin Katveavustin[1], joka sisältää takana risteävän liikenteen varoituksen (Rear Cross Traffic Alert), voi näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein auttaa välttämään onnettomuuksia kaistanvaihtotilanteissa ja pysäköinnistä pois peruutettaessa. Jos katveavustin havaitsee valvottavalla alueella ajoneuvon, kyseisen puoleisessa ulkopeilissä näkyy punainen varoituskolmio.
              Lisävaruste.
              Vireystila-avustin ATTENTION ASSIST Vireystila-avustin Attention Assist[1] voi varoittaa kuljettajaa väsymisestä ja mikrounista jo hyvissä ajoin. Järjestelmä voi parantaa ajoturvallisuutta etenkin yöllä ajettaessa tai pitkillä matkoilla. Vireystila-avustimen Attention Assistin näyttönä toimii kierroslukumittarin ja nopeusmittarin välissä oleva mittaristonäyttö.
              Lisävaruste.
              Kaukovaloavustin Kaukovaloavustin kytkee kaukovalot automaattisesti päälle ja pois päältä liikennetilanteen mukaan ja helpottaa näin kuljettajan kuormitusta, koska hänen ei tarvitse enää vaihdella valoja kauko- ja lähivalojen välillä manuaalisesti. Järjestelmää ohjataan tuulilasin taakse sijoitetulla kameralla, joka taltioi jatkuvasti auton edessä olevan liikennetilanteen.
              Lisävaruste.

              Turvallisuus

              Close X
              Seuraava
              Edell.
               Adaptiiviset jarruvalot Adaptiiviset jarruvalot, jotka vilkkuvat näkyvästi, voivat lyhentää merkittävästi perässä ajavan kuljettajan reaktioaikaa ja estää siten peräänajon. Vilkkuvat jarruvalot aktivoituvat tarvittaessa nopeuden ylittäessä 50 km/h.
               Mercedes-Benz hätäsoittojärjestelmä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä voi säästää sinulta kriittistä aikaa hätätilanteessa. Hätäpuhelu voi laueta automaattisesti tai sen voi laukaista manuaalisesti.
               Varkaussuojapaketti Varkaussuojapaketti tarjoaa kattavan suojan autoille ja kuormille. Kun järjestelmä on viritetty, hälytys laukeaa heti, kun lukitus tai jokin ovista avataan sisäpuolelta.
               Lisävaruste.
               Sivuvalot Auton sivuilla olevat keltaiset LED-merkkivalot lisäävät näkyvyyttä ajon aikana ja auton ollessa pysähdyksissä ajovalot päällä, mikä osaltaan parantaa liikenneturvallisuutta. Niitä edellytetään EU:ssa autoilta, joiden kokonaispituus on vähintään 6 metriä.
               Ikkunaturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Sivutörmäyksen sattuessa kattovuoraukseen integroidut ikkunaturvatyynyt voivat suojata ohjaamon uloimmilla istuimilla matkustajien päätä, kasvoja ja rintakehää.
               Lisävaruste.
               Turvatyyny kuljettajalle Törmäyksen sattuessa ohjauspyörään integroitu turvatyyny voi suojata kuljettajan päätä ja kehon yläosaa. Siten turvatyyny tarjoaa korkeatasoisen suojan, mikä minimoi mahdollisten pää- ja rintakehävammojen riskin ja vakavuuden.
               Turvatyyny etumatkustajalle Törmäystilanteessa etuturvatyyny tai kaksoisturvatyyny, jos autossa on etumatkustajan istuin, voivat osaltaan suojata etumatkustajan päätä ja kehon yläosaa. Se tarjoaa korkeatasoisen suojan.
               Lisävaruste.
               Kuljettajan ja etumatkustajan rintakehän ja lantion sivuturvatyyny Sivutörmäyksen sattuessa selkänojien ulommalla sivulla sijaitsevat sivuturvatyynyt voivat suojata oven ja kuljettajan tai etumatkustajan väliin lauetessaan näillä paikoilla istuvien rintakehää ja lantion aluetta.
               Lisävaruste.

               Mukavuus

               Close X
               Seuraava
               Edell.
                Pysäköintipaketti peruutuskameralla Pysäköintipaketti auttaa kuljettajaa integroidun pysäköintiavustimen ja peruutuskameran avulla auton pysäköinnissä ja ahtaissa paikoissa autoa siirreltäessä. Peruutuskameran ansiosta auton takana oleva alue tulee näkyviin. Se auttaa havaitsemaan esteet pysäköitäessä ja ahtaissa paikoissa ajettaessa.
                Lisävaruste.
                Peruutuskamera, näyttö taustapelissä Peruutuskameran ansiosta auton takana oleva, muutoin vaikeasti hahmotettavissa oleva alue näytetään sisätaustapeilin näytössä. Peruutuskamera parantaa turvallisuutta pysäköitäessä ja ahtaissa paikoissa sekä auttaa estämään vahinkoja etenkin peruutustilanteissa.
                Lisävaruste.
                THERMOTRONIC -ilmastointiautomatiikka Thermotronic-ilmastointiautomatiikka varmistaa automaattisesti tasaisen ja miellyttävän lämpötilan matkustamoon, myös suorassa auringonpaisteessa, erittäin kuumissa tai kylmissä ulkolämpötiloissa.
                Lisävaruste.
                PTC-keraamiset sähkövastukset lämmityslaitteessa Sähkötoiminen lisälämmitin hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia mukavalla lämmöllä heti moottorin käynnistyttyä. Lämmitin lämmittää sisääntulevaa ilmaa tuuletusaukkojen edessä, joten nautit miellyttävästä hyvinvointitunnelmasta nopeasti auton sisätiloissa myös kylminä päivinä.
                Kuljettajan ja etumatkustajan mukavuusistuin Mukavuusistuimen asentoa, korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää manuaalisesti vipujen ja säätöpyörien avulla ja mukauttaa ne siten kuljettajan tai etumatkustajan yksilöllisiin mukavuustarpeisiin. Monien säätömahdollisuuksiensa ansiosta voit tehdä pitkiäkin matkoja mukavasti.
                Lisävaruste.
                Sähkösäätöiset etuistuimet Sähkösäätöinen istuin voidaan mukauttaa yksilöllisiin mukavuustarpeisiin painikkeen painalluksella, ja korkean ergonomiatason ansiosta se täyttää Aktion Gesunder Rücken (AGR) eV:n (Campaign for Healthier Backs) kriteerit. Istuimen etu- ja taka-asento, istuinkorkeus sekä selkänojan ja istuintyynyn kulma ovat sähköisesti säädettävissä.
                Lisävaruste.
                Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiseläntuen säätö Istuimen selkänojan ristiselän tuki mahdollistaa yksilöllisen säätämisen kuljettajan tai etumatkustajan ergonomisten mukavuustarpeiden mukaan. Molempia ilmatyynyjä säädetään pneumaattisesti. Pehmusteiden korkeutta ja kaarevuusastetta voidaan ohjata istuimen ulkopuolella olevalla 4-suuntaisella painikkeella.
                Lisävaruste.
                Etuistuinlämmitys Kuljettajan istuin on varustettu integroidulla 3-tasoisella istuinlämmityksellä. Sähkötoiminen istuinlämmitys lisää istuinmukavuutta ja hyvinvointia kylminä päivinä tai kylminä öinä.
                TEMPOMAT-vakionopeussäädin Vakionopeudensäädin mahdollistaa rentouttavan ja taloudellisen ajon erityisesti pitkillä matkoilla. Se helpottaa kuljettajaa ylläpitämällä esivalittua nopeutta ilman, että kuljettajan tarvitsee käyttää kaasupoljinta.
                WET WIPER SYSTEM -tuulilasinpesujärjestelmä Tuulilasinpyyhinjärjestelmä tarjoaa kuljettajalle paremman näkökentän pyyhintäprosessin aikana sekä paremman pesutuloksen. Tuulilasin pesuneste ruiskutetaan pyyhinsulan eteen ja pyyhitään heti pois. Lisävaruste.

                Yleiset vastuunvapautuslausekkeet:

                - Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Ne ovat komission täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1153 artiklan 2 kohdan 3 mukaisia "WLTP-pohjaisia hiilidioksidipäästöarvoja". Polttoaineen kulutusarvot on laskettu näiden arvojen pohjalta. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa eivätkä ole osa tarjousta. Ne on tarkoitettu vain auttamaan eri automallien vertailussa. Luvut vaihtelevat valittujen lisävarusteiden mukaan.

                - Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 715/2007/EY mukaisesti.

                [1] Merkityt komponentit ovat digitaalisia lisäpalveluita. Digitaalisten lisäpalvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä digitaalisten lisäpalvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

                Koe se tiellä. Koeaja Sprinter Lähetä meille Sprinter tila-auton koeajopyyntö, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
                Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä