Contact

Close
Contact
Mercedes-Benzin apu vikapaikalla. Kattava ensikäden apu.

Olipa kyseessä rikkoutuminen tai vaurio. Nopeaa ja asiantuntevaa apua, Mercedes-Benz-laatuisena. 

Pääset jatkamaan matkaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

Yksi asia kulkee aina mukanasi uudessa autossasi: tunne siitä, että olet turvassa tiellä. Ja siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että autosi joskus menee rikki, ammattitaitoinen Mercedes-Benz-huolto auttaa sinua pääsemään määränpäähäsi.


Mercedes-Benz MobiloVan.

Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa Euroopan laajuisesti turvallisin mielin. Valtuutettujen Mercedes-Benz-huoltoedustajien verkosto on tiheä, joten Mercedes-Benz MobiloVan tarjoaa vikatilanteissa nopeaa apua paikan päällä ja monia muita hyödyllisiä palveluita. Useimmissa tilanteissa palautamme autosi käyttökuntoon suoraan onnettomuuspaikalla.

Asiantuntija-apua vikatilanteessa: Mercedes-Benz Service24h

Jopa 30 vuotta huoletonta liikkuvuutta. Pakettiautoille suunnatun Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan avulla matkasi jatkuminen on aina turvattu.

Luotamme autoihimme. Niin paljon, että voit jatkaa Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvaa jopa 30 vuoteen asti maksutta. Tätä varten riittää, että viet autosi säännöllisesti huollettavaksi valtuutetulle Mercedes-Benz-huoltokumppanille. Sen jälkeen Mercedes-Benz MobiloVan pitenee automaattisesti seuraavaan huoltoon asti – jopa 30 vuoden ajan. MobiloVan-liikkuvuusturvaan voi palata milloin tahansa, myös vaikka viimeisimmästä huollosta olisi kulunut muutama vuosi.

Mercedes-Benz MobiloVan on pakettiautoille suunnattu liikkuvuusturva, joka varmistaa matkasi jatkumisen - jopa 30 vuoden ajan. Ajo Citanilla, Vitolla ja Sprinterillä on jatkossa entistä huolettomampaa, sillä palvelu kattaa kaiken pikaisesta tienvarsiavusta tai taksi- ja hotellikuluista aina vara-autoon asti edellyttäen, että huollatat autosi säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä.

Markkinoilla on monenlaisia liikkuvuuspalveluita. Mercedes-Benz MobiloVan on kuitenkin jotain erityistä. Autosi pysyy käytännöllisesti katsoen jatkuvasti liikkeellä. Muista myös, että jos joku työntekijöistäsi ajaa yrityksesi autolla, hekin kuuluvat Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuusturvan piiriin.

Olemme aina palveluksessasi.

Saavutat meidät maksuttomasta puhelinnumerosta 00800 3 777 7777[1] Mercedes-Benz MobiloVanille[2] tai 00800 1 777 7777[3] Mercedes-Benz Mobilolle[4] ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä Euroopan laajuisesti (vaihtoehtoisesti radiosi osoitekirjassa olevan MB Contact[5]-yhteyden kautta). Mercedes-Benz-huoltoteknikko auttaa sinua ja laittaa autosi useimmissa tapauksissa heti vian ilmenemispaikassa jälleen käyttökuntoon.[1] Maksuton. Matkapuhelinverkosta soitettaessa voi aiheutua maksuja. Muista kuin yhdistetyistä Euroopan maista: +358 9 8171 0029, paikallisverkkomaksu (kiinteään verkkoon soitettaessa muodostuu kustannuksia).
[2] Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan. MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja V-sarja, EQV, X-sarja ja T-sarja.
[3] Maksuton. Matkapuhelinverkosta soitettaessa voi aiheutua maksuja. Muista kuin yhdistetyistä Euroopan maista: +358 9 81 710 028. (Kiinteään verkkoon soitettaessa muodostuu kustannuksia).
[4] Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa V-sarja, EQV, X-sarja ja T-sarja -malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.
[5] Edellytys: radio tehtaalta yhdistettynä käyttövalmiiseen matkapuhelimeen. Kustannuksia koituu ainoastaan matkapuhelinyhteydestä kiinteään puhelinverkkoon.

Title
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Strapline Content Button
Strapline Content Button
Title
Strapline Content Button
Safety & Comfort Find everything from the ideal carrier system to that special extra. Perfection is the goal. That’s why accessories should also be a perfect match for your Mercedes model. With our selection of products for safety and comfort, our carrier systems, the car charging infrastructure or even the styling extras, you can be sure: you get the quality you are used to, perfectly matched to your star.
Service Hotline. Always available for you by phone: + XX XXXXX/. Button
SOS button. The SOS button is located at the overhead control panel of your vehicle. Button
Mercedes me connect. Assistance at the touch of a button: the Mercedes me button in your vehicle's phone book or in the overhead control panel directly connects you to one of our call centre. Button