Contact

Close
Contact
Mercedes-Benz-vauriokorjaus. Jos pakettiautollesi sattuu vahinko, valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto auttaa.

Merkkihuollossa pakettiautosi korjaus on parhaissa käsissä.

Jos pakettiautollesi sattuu vahinko, valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto auttaa. Henkilöstömme autokorimekaanikoista automaalareihin ja työnjohtajista varaosamyyjiin on saanut merkkikohtaisen koulutuksen, ja osaamista ylläpidetään säännöllisillä lisäkoulutuksilla. Se yhdessä monipuolisen kokemuksen kanssa takaa, että autosi korjaus on varmasti parhaissa käsissä.

Vauriokorjaus

Menetelmillä on merkitystä.

Pakettiautosi sisältää erilaisia turvavarusteita sekä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Yksi tärkeimmistä turvallisuutta lisäävistä ominaisuuksista on auton rakenne eli kori. Mercedeksesi koritekniikka on kriittinen osa autosi rakenteellista turvallisuutta, joka on kehitetty pitämään matkustajat turvassa mahdollisen kolarin sattuessa. Tämän takia on erittäin tärkeää, että vaurioituneen Mercedeksesi korjaus suoritetaan laadukkaasti, ohjeita noudattaen sekä oikeilla laitteilla ja työmenetelmillä. Vain valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkiliikkeessä voit varmistaa, että autosi on korjauksen jälkeen yhtä turvallinen, kuin se oli ennen vahingon sattumista.

Varaa aika huoltoonKirkkaasti turvallisin.

Tuulilasi on osa pakettiautosi turvallisuusvarusteita. Sen lisäksi, että se osaltaan lisää rakenteellista turvallisuutta, sillä on myös tärkeä rooli autosi mukavuus- ja ajoavustimien toiminnoissa. Useat automallimme on varustettu tuulilasin läpi kommunikoivilla tunnistimilla sekä kameralaitteistoilla. Mikäli autoosi asennetaan kolmannen osapuolen valmistama tuulilasi, emme voi taata näiden apulaitteiden moitteetonta toimintaa. Annathan valtuutetun huoltokumppanimme varmistaa, että autossasi käytetään vain aitoa Mercedes-Benz-tuulilasia. Samalla huolehdit siitä, että autosi turvallisuus- ja mukavuustoiminnot ovat asianmukaisessa kunnossa.

MobiloVan-liikkuvuusturva

Title
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Title
Strapline Content
Tämä on vastuu, jonka me otamme mielellämme. Kaikilla uusilla Mercedes-Benz-autoilla on kahden vuoden uuden auton takuu. Se täydentää lakimääräistä tuotevirhevastuuta ja antaa sinulle mielenrauhan kahdeksi ensimmäiseksi vuodeksi.

Takuu on voimassa auton toimituspäivästä tai auton ensirekisteröintipäivämäärästä alkaen, sen mukaan kumpi on ensin, eikä sillä ole kilometrirajaa.

Sinulle auton myyvä kansallinen myyntiorganisaatio vastaa sopimustakuun velvoitteista. Uusien autojen takuun soveltamisalaan kuuluvat Euroopan talousalue, Andorra, Israel, Monaco, Montenegro, San Marino, Sveitsi, Serbia, Turkki, Vatikaanivaltio.
Button
Mercedes-Benz Huolenpitosopimus. Paraskin tarvitsee huolenpitoa.

Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Huolenpitosopimus tarkoittaa myös erinomaista jälleenmyyntiarvoa sillä huolenpitosopimuksen alaiset vaihtoautot ovat haluttuja ja luotettavia myydessäsi autoasi mahdollisesti eteenpäin uudelle ostajalle.
Button
Title
Strapline Content Button
Mercedes-Benz Service Packages Transparent maintenance costs without surprises. Through the Mercedes-Benz Service Packages, we cover all scheduled maintenance procedures and we make your service costs transparent. Depending on the package duration and mileage, there is a fixed price that covers all included services. This way, you can count on transparent maintenance costs and spare yourself unpleasant surprises.
Mercedes-Benz Service Select Covers all scheduled maintenance costs specified by the manufacturer, including filters, operational liquids, and labor. Transparent and plannable maintenance costs.

The Service Select Package gives you the chance to purchase the maintenance services your vehicle will need, over the chosen duration and mileage, at a convenient price.

It covers the cost of parts, labor and operational fluids needed for the scheduled maintenance operations. You therefore receive clearly defined services with transparent costs.
Button
Mercedes-Benz Service Select Plus Convenient maintenance and selected wear-and-tear repairs.

The Service Select Plus Package offers a higher level of cost security since, supplementary to the maintenance work, it includes the most important wear-and-tear parts:

- brake pads and brake discs
- windshield wiper blades
- V-belt

You can expect extensive service benefits with transparent costs on the one hand, and on the other hand, be assured that foreseeable repairs are already covered by a one-off payment.
Button
Mercedes-Benz Extended Warranty Extended Warranty protects you from unexpected repair costs after the expiry of the standard Mercedes-Benz warranty. Button
All categories Choose the right accessories for your Mercedes.