Huoltokirja yksityisasiakkaat | Mercedes-Benz
Digitaalinen huoltoraportti

Mukavuus ja turvallisuus: digitaalinen huoltokirja.

Digitaalinen huoltoraportti.

Huoltotietohaku.

Digitaalinen huoltokirja1 korvaa tavallisen paperivihkosen, ja sen ansiosta oma Mercedes-Benz-huoltokumppanisi voi dokumentoida kaikki suoritetut huoltotyöt varmasti ja tarkasti.

Digitaalinen huoltokirjan kulkee pakettiauton mukana koko sen käyttöiän ajan turvallisesti ja suojattuna Mercedes-Benzin keskitetyssä tietokannassa, ja tarvittaessa sinulle voidaan laatia täydellinen huoltohistoria.

Lisää turvallisuutta katoamistilanteissa

Jos digitaalinen huoltokirjan joskus katoaa, pääsemme verkossa käsiksi Mercedes-Benz-autosi huoltotietoihin ja voimme tiedottaa sinua niistä milloin tahansa.

Lisämukavuutta ulkomaille matkustettaessa tai korjaamoa vaihdettaessa

Pääsemme käsiksi Mercedes-Benz-autosi huoltotietoihin myös ulkomailla. Näin saat missä tahansa nopeaa ja ammattimaista apua. Lisäksi saat varmuuden siitä, että digitaalinen huoltokirjasi välitetään saumattomasti eteenpäin ulkomailla oleskelun tai korjaamon vaihdon jälkeen.

Arvo pysyy entistä vakaampana, kun väärennysten vaaraa ei ole

Digitaalinen huoltokirja dokumentoi kilometrimäärät ja suoritettujen huoltotöiden laajuuden niin, etteivät väärennökset ole mahdollisia. Tämä voi nostaa Mercedes-Benz-autosi jälleenmyyntiarvoa. Digitaalinen huoltokirja tarjoaa ostajalle myös käytetyn auton hankinnan yhteydessä lisävarmuutta huoltohistoriaa koskevien tietojen osalta.

1

Saatavilla retkeily- ja matkailuautoihin lokakuusta 2012.