Yleiskatsaus yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
Mercedes-Benz-huolto pakettiautoja varten

Luotettava Mercedes-Benz-huolto pakettiautollesi.

Sen joka tekee parhaansa, tulee saada parasta palvelua.

Mercedes-Benz-huolto pakettiautoasi varten.

Asiakkaasi vaativat sinulta parasta mahdollista luotettavuutta ja laatua. Miksi vaatisit pakettiautoltasi yhtään sen vähempää? Liiketoimintasi rullaa nimittäin vain silloin, kun voit luottaa pakettiautoosi joka päivä.

Mercedes-Benz-huollon ansiosta rinnallasi on kumppani, joka tuntee pakettiautosi läpikotaisin ja auttaa sinua pitämään sen – ja samalla liiketoimintasi – luotettavasti vauhdissa. Valmistajana tunnemme pakettiautosi viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Tunnetun Mercedes-Benz-laadun ansiosta olet aina turvallisesti ja taloudellisesti liikkeellä. Parasta mahdollista ajokokemusta edistävät myös työntekijämme: he ovat saaneet erityiskoulutuksen ja ovat tiiviin huoltoverkostomme ansiosta aina lähellä sinua.

Palvelumme yhdellä silmäyksellä.

  1. Korjaamo
  2. Aidot varaosat
  3. Apua tien päällä
1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja.

 

2

Mercedes-Benz Mobilo on nykyisessä muodossaan voimassa  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja -malleissa. Mobilo on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.1.2012 alkaen, ensiksi kahden vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen Mobilo uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan. Sprinter-, Vito-, ja Citan- ajoneuvomalleissa toimivat Mercedes-Benz MobiloVan -palvelut nykyisessä muodossaan.

Etusi yhdellä silmäyksellä.

  1. Korjaamo

  2. Aidot osat

  3. Apua tien päällä