Digitaaliset taltioinnit

Jokaisen ajon vaivaton tallennus ja dokumentointi.

Tarjontamme.

Kalustosi autojen käytön seuranta ja kirjaaminen on Mercedes PRO connectin ansiosta helpompaa kuin koskaan. Jokainen ajo tallentuu täysin automaattisesti ja on hallittavissa ajoneuvon hallintatyökalussa ja Mercedes PRO connect App1 -sovelluksessa.

Digitaalinen ajojen taltiointi.

Nopea pääsy tärkeisiin kalustoon kuuluvia autoja koskeviin tietoihin, kuten ajettuihin matkoihin.2

Digitaalinen ajopäiväkirja.

Allekirjoitettu PDF-tiedosto veroilmoitusta varten napin painalluksella3,2.
1

Mercedes PRO connect -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana. Käyttö vaarantaa kuljettajan liikennetapahtumiin keskittymisen ja sen myötä kuljettajan ja muiden ihmisten turvallisuuden. Ota huomioon myös kulloisenkin oleskelumaasi oikeudelliset määräykset.

2

Mercedes PRO connect -palveluissa ”Digitaalinen ajojen taltiointi” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa. Jos kyseinen toiminto on käytössä, vain yksi ajo tunnistetaan.

3

Jos haluat käyttää ”digitaalista ajopäiväkirjaa” verotukselliseen dokumentointiin, sinun tulee ehdottomasti selvittää ensin, vastaavatko tiedot ja niiden esitysmuoto paikallisen veroviranomaisen määräyksiä.

Digitaaliset taltioinnit käytössä.

Ajokaluston tärkeät tiedot aina saatavana.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumistarjouksella ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotteita ”Digitaalinen ajojen taltiointi” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” sekä monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum