S-sarja

S-sarjan sedan.

Uusi business-mukavuus.

S-sarjan sedan edustaa tehokkuutta ja mukavuutta. Niinpä se huolehtii esimerkiksi myös matkustajien hyvinvoinnista. Mukavuusjärjestelmillä, jotka virkistävät ja rentouttavat tarpeen mukaan. Ajoavustinjärjestelmillä, jotka antavat esimerkillisen turvallisuuden ja vähentävät kuljettajan rasittumista tehokkaammin kuin koskaan.

S-sarja Coupé

S-sarjan Coupé.

Design – henkeä salpaavan kiehtova.

S-sarjan Coupé luo uudet virstanpylväät luksuscoupéille. Tämän unelma-auton uusin sukupolvi vakuuttaa kiehtovan voimakkaalla ulkomuodolla ja luksusta huokuvan sisätilan tyylikkäällä, ainutlaatuisella designilla.

S-sarja Cabriolet

S-sarjan Cabriolet.

Avoauto – aistien wellness-loma.

Lämmin tuuli, auringonsäteet, vastustamattoman pehmeä nahka ja kiiltävä pianolakka. Selkeälinjainen, aistikas design. S-sarjan Cabriolet huumaa aistit. Mukavammin, loisteliaammin ja älykkäämmin ei avoimen taivaan alla voi matkustaa.

Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach

Ylellisen autoilun ehdoton huippu.

S-sarjan Mercedes-Maybach perinteinen eleganssi yhdistyy suureen ylellisyyteen. Sen vaikuttava ulkonäkö korostaa näitä ominaisuuksia kaikista perspektiiveistä. Auton sisätilassa sinua odottaa suurenmoinen tilantunne ja arkkitehtuuri, joka on kuin monikäyttöinen työympäristö. Tarjolla ovat kaikki ne mukavuudet, joita voit First Class -matkustajana odottaa. Modernit ajoavustinjärjestelmät tukevat erinomaisesti kuljettajaa.