Kuvassa on Mercedes-Benz C-sarjan cabriolet etuviistosta katsottuna.

C-sarjan Cabriolet.

Ainutlaatuista mukavuutta katto avoinna ajettaessa.

Liikuntaa vapaan taivaan alla. C-sarjan cabriolet pidentää avoautokauden kestämään koko vuoden. Parasta katto avoinna ajamisen laatua: automaattisen tuulisuojan ja pään alueen lämmitys mahdollistavat katto avoinna ajamisen säällä kuin säällä vapaan taivaan alla.

Kuvassa on uusi E-sarjan Cabriolet.

Uusi E-sarjan cabriolet.

Tehty voittamaan.

Johtoasema tielläkin. Uusi E-sarjan cabriolet yhdistää kaikki sedanin edut urheilullisen cabrioletin kohokohtiin. Puristinen muotoilu keskittyy mukavuuteen ja nokkeliin uudistuksiin ja tekee ajosta päivän aistillisen kohokohdan.

Mercedes-AMG GT roadster on AMG:lle tyypillisen ajosuorituskyvyn ja rajattoman katto avoinna ajamisen nautinnon täydellinen symbioosi.

Mercedes-AMG GT roadster.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Mercedes-AMG GT roadster -tuoteperheen malliuudistus osoittaa, että myös unelmien autoa voidaan parantaa. Suunnitelmallisesti kaunistettu ulkopuolen muotoilu, laajasti uusittu cockpit sekä uusien avustinjärjestelmien avulla saavutettu turvallisuuden ja käyttömukavuuden paraneminen tekevät siitä entistäkin himoittavamman. Jokainen asiakas saa itse päättää, kuinka paljon painoa hän antaa käytännöllisyydelle ja käyttömukavuudelle tai toisaalta ylivoimaiselle suorituskyvylle: Valittavana on kaksi vakuuttavaa versiota, Mercedes-AMG GT ja GT C.