Varusteet.

Tee EQA:sta omien mieltymystesi mukainen auto uusilla lisävarustepaketeilla. 

EQA 250: kulutus (WLTP yhdistetty): 15,6 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQA 250+: kulutus (WLTP yhdistetty): 15,4 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.

EQA 300 4MATIC: kulutus (WLTP yhdistetty): 17,5 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQA 350 4MATIC: kulutus (WLTP yhdistetty): 17,5 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

Malliversiot ja varustepaketit


Configure your EQA one step at a time.

Exterior and interior lines, clever packages and numerous other options for customising your EQA.

.

Ulkopuolen ja sisätilan malliversiot, nerokkaat varustepaketit ja monet muut mahdollisuudet EQA-autosi yksilöintiin.

Malliversiot ja varustepaketit


Rakenna EQA-autosi vaihe vaiheelta mieleiseksesi.

Ulkopuolen ja sisätilan malliversiot, nerokkaat varustepaketit ja monet muut mahdollisuudet EQA-autosi yksilöintiin.

Vakiomalli


Kohokohdat

Jo vakiovarusteet vakuuttavat: tyylikäs design, mukavuus ja turvallisuus.

Vakiomalli


Kohokohdat

Jo vakiovarusteet vakuuttavat: tyylikäs design, mukavuus ja turvallisuus.

Drag horizontally
 • Progressive.

  Vakiomalli Progressive sisältää runsaasti ylellisiä ja edistyksellisiä varusteita. Miellyttäviä yksityiskohtia, jotka voit nähdä ja tuntea: esimerkiksi mukavuusistuimet, jotka on verhoiltu Artico-tekonahkan ja Fléron-kankaan yhdistelmällä, sisältäen istuinmukavuuspaketin, sekä nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Aerodynaamiset 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja kiillotetusta alumiinista valmistetut kattokiskot lisäävät auton ulkopuolen näyttävää ilmettä.

 • Das Bild zeigt die Funktion der EASY-PACK Heckklappe des EQA von Mercedes-EQ.

  Easy-Pack-takaluukku.

  Erittäin käytännöllinen: Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu sähkötoimisesti ja helpottaa näin tavaroiden pakkaamista tavaratilaan ja niiden purkamista sieltä. Takaluukun avautuminen ja sulkeutuminen käynnistyy kätevästi näppäimen painalluksella, ja liikkeen voi pysäyttää milloin tahansa painamalla näppäintä uudelleen. 

 • Das Bild zeigt den Adaptiver Fernlicht-Assistent des EQA von Mercedes-EQ.

  LED High Performance -ajovalot

  LED High Performance -ajovalojen adaptiivinen kaukovaloavustin voi vaihtaa automaattisesti kaukovaloille, mikäli järjestelmä ei havaitse vastaantulevia tai edellä ajavia ajoneuvoja. Ajotie on siis joka hetki valaistu mahdollisimman tehokkaasti, ja näet mahdolliset vaarat selvemmin. Lisäksi sinun ei enää tarvitse vaihdella kauko- ja lähivalojen välillä.

 • LED-valonauhat.

  Näyttävät valonauhat Black-Panel-jäähdytinsäleikön yläpuolella ja auton takaosassa LED-takavalojen välissä ovat EQA:n näkyvä ja tunteisiin vetoava tunnusmerkki.

 • Das Bild zeigt das Laderaum-Paket des EQA von Mercedes-EQ.

  Tavaratilapaketti.

  Kuljeta arjen ja vapaa-ajan tavarat entistä käytännöllisemmin ja turvallisemmin. Tavaratilapaketti yhdistää sitä varten lisäsäilytystilan ja monipuoliset liitäntävaihtoehdot, joihin lukeutuu esimerkiksi 12 V pistoke. Autosi monikäyttöisyys lisääntyy, ja siitä tulee minikokoinen latauspiste. Autosi voi esimerkiksi huolehtia kylmälaukun virransyötöstä, jolloin ruokaostoksesi tai evääsi säilyvät aina kylminä.

 • Peruutuskamera.

  Peruutuskamera tarjoaa aiempaa paremman näkyvyyden auton lähiympäristöön ja tuo siten mukavuutta ahtaisiin paikkoihin ajettaessa. Se on hyödyllinen varuste, koska sen avulla voit välttää auton kolhuja. Medianäyttöön välitetään reaaliaikaista kuvaa auton takana olevasta alueesta. Peruutettaessa järjestelmä näyttää optimaalisen ajolinjan apulinjojen avulla senhetkisen ohjauskulman perusteella.

The image shows the exterior of the EQA from Mercedes-EQ with standard equipment including Progressive, Adaptive Highbeam Assist and EASY-PACK tailgate.
 • Progressive

 • Easy-Pack-takaluukku

 • LED High Performance -ajovalot

 • LED-valonauhat

 • Tavaratilapaketti

 • Peruutuskamera

Drag horizontally
 • Tunnelmavalaistus.

  Mukauta auton sisätila täysin omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. Tunnelmavalaistuksen 64 värisävyä luovat sisätilaan kiehtovia värimaailmoja, jotka voivat vaihtua dynaamisesti ja jotka valaisevat useita sisätilan alueita eri värein.

 • Nopeusrajoitusavustin.

  Nopeusrajoitusavustin helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista ja auttaa välttämään turhat sakot. Järjestelmä tunnistaa kameran avulla senhetkiset nopeusrajoitukset ja näyttää ne mittaristossa. Avustin tunnistaa myös muut lisäkilvet, kuten erityisiin sääolosuhteisiin liittyvät märän kelin rajoitukset.

 • Etä- ja latauspalvelut Plus.*

  Etä- ja latauspalvelujen Plus-paketti yhdistää sinut nerokkaasti autoosi. Halutessasi voit esimerkiksi paikallistaa auton ja käyttää valikoituja toimintoja etäyhteydellä. Mercedes me Charge -palvelun avulla voit ladata sähköä monilta julkisilta latausasemilta siten, että kustannusten läpinäkyvyys on paras mahdollinen. Sinun pitää vain rekisteröityä kerran, ja laskutus hoituu sen jälkeen keskitetysti.

  * Palveluiden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen auton on oltava yhdistetty käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan. Palveluiden ensimmäinen aktivointi tulee tehdä vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai siitä, kun asiakas ottaa auton käyttöönsä sen mukaan, kumpi ajankohta on aikaisempi.

 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQA von Mercedes-EQ.

  Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö.

  Nelisuuntainen ristiseläntuki on pieni yksityiskohta, jolla on suuri vaikutus. Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö tukee selkää ergonomisesti ja rentouttaa samalla selän lihaksia. Ristiseläntuki säätää istuimen muodon sopimaan juuri sinun selkärankaasi ja parantaa tukea. Tarjolla on neljä säätöä: ylemmäs, alemmas, heikompi ja voimakkaampi.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQA von Mercedes-EQ.

  Polviturvatyyny.

  Vakavan nokkakolarin yhteydessä polviturvatyyny voi suojata polvia ja estää niitä osumasta ohjauspyörän akseliin tai kojelautaan. Tämä voi estää loukkaantumisen tai vähentää mahdollisten vammojen vakavuutta. Turvatyyny laukeaa millisekunneissa ja tukee samalla koko kehon asentoa. Kaikki turvavarusteet, mukaan lukien turvavyöt, toimivat näin ollen yhdessä optimaalisen suojan varmistamiseksi.

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQA von Mercedes-EQ.

  Rulokannellinen säilytyslokero keskikonsolissa.

  Keskikonsolin säilytyslokeron laadukas rulokansi peittää tavarat elegantisti. Rulokannen ansiosta koko sisätila näyttää siistimmältä ja silti kaikki tärkeät tavarat ovat heti käsillä. Käytännölliseen säilytystilaan mahtuvat päivittäin tarvittavat tavarat kuten älypuhelin, lompakko tai avaimet.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQA von Mercedes-EQ mit 10,25“-Display.

  MBUX-multimediajärjestelmä.

  MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta voit käyttää monia EQA-autosi toimintoja älykkäästi ja intuitiivisesti kookkailta ja tarkkapiirtoisilta näytöiltä – joko käsielein, koskettamalla tai puheohjauksella. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Älypuhelimien ja digitaalisen median liitännät pitävät huolen parhaasta tiedon ja viihteen tarjonnasta autossa.

The image shows the interior of the EQA from Mercedes-EQ with standard equipment including ambient lighting, Remote and Charging Services Plus and Speed Limit Assist.
 • Tunnelmavalaistus

 • Nopeusrajoitusavustin

 • Etä- ja latauspalvelut Plus

 • Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö

 • Polviturvatyyny

 • Rulokannellinen säilytyslokero keskikonsolissa

 • MBUX-multimediajärjestelmä

Varustepaketit


Erityiset varusteet erityisiin vaatimuksiin.

Kolme lisävarustepakettia rakentuvat aina toistensa pohjalle ja tarjoavat EQA-autoon lukuisia kohokohtia mukavuuden, turvallisuuden ja tekniikan saralla. Yksittäisten varustepakettien hintoja ei lasketa yhteen, vaan maksat vain siitä paketista, jonka lopuksi päätät valita.

Varustepaketit


Erityiset varusteet erityisiin vaatimuksiin.

Kolme lisävarustepakettia rakentuvat aina toistensa pohjalle ja tarjoavat EQA-autoon lukuisia kohokohtia mukavuuden, turvallisuuden ja tekniikan saralla. Yksittäisten varustepakettien hintoja ei lasketa yhteen, vaan maksat vain siitä paketista, jonka lopuksi päätät valita.

Kuvassa näkyy Mercedes-Benz-EQ-malliston EQA.
 • Advanced-paketti

  Advanced-paketti

  vcvc

  Widescreen Cockpit

  Advanced-paketti

  Advanced-paketti tuo autoon lisää esteettisiä yksityiskohtia ja käytännöllisiä varusteita. Kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä yhdistyvät kojelaudan laajakuvanäytöksi, Widescreen Cockpitiksi. Paketin mukana tulevat katveavustin, peilipaketti ja pysäköintipaketti, johon sisältyy peruutuskamera, auttavat sinua pitämään tilanteet hyvin hallinnassa myös hankalissa ajotilanteissa.

  • Widescreen Cockpit, sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti
  • Katveavustin
 • Advanced Plus -paketti

  Advanced Plus -paketti

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n Thermotronic-ilmastointiautomatiikka, jossa on erilliset lämpötila-asetukset kuljettajan ja etumatkustajan puolelle.

  Thermotronic-ilmastointiautomatiikka

  Advanced Plus -paketti

  Tämä paketti lisää auton mukavuutta edelleen merkittävästi. Advanced-paketin varusteiden lisäksi autossa on esimerkiksi miellyttävä avaimettoman käytön Keyless-Go-mukavuuspaketti. Matkan aikana hyvänolon tunnetta lisäävät kaksialueinen Thermotronic-ilmastointiautomatiikka sekä Advanced-äänentoistojärjestelmän huippusointi. Samalla puhelin latautuu langattomasti keskikonsolin lokerossa.

  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Keyless-Go-mukavuuspaketti
  • Advanced-äänentoistojärjestelmä
  • Mobiilipäätelaitteiden langaton latausjärjestelmä
  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti
  • Katveavustin
 • Premium-paketti

  Premium-paketti.

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:han lisävarusteena saatava panoraamakattoluukku, joka sisältyy myös Premium-pakettiin.

  Panoraamakattoluukku

  Premium-paketti.

  Tämä paketti nostaa Mercedes-autosi varustuksen ehdottomalle huipputasolle – vielä Advanced- ja Advanced Plus -pakettien sisältöjen lisäksi. Esimerkiksi panoraamakattoluukku päästää sisätilaan miellyttävästi valoa tai suo lempeän tuulenhenkäyksen lämpimänä kesäpäivänä. Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja pysäköintipaketti, jossa on 360°-kamera, täydentävät paketin.

  • Panoraamakattoluukku
  • Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera
  • Burmester® Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmä
  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Keyless-Go-mukavuuspaketti
  • Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä
  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Peilipaketti
  • Katveavustin

Lisävarusteet


Lisää kohokohtia EQA-autoosi.

Kaikki mukavuuteen, turvallisuuteen ja monikäyttöisyyteen liittyvät lisävarusteet.

Lisävarusteet


Lisää kohokohtia EQA-autoosi.

Kaikki mukavuuteen, turvallisuuteen ja monikäyttöisyyteen liittyvät lisävarusteet.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:han lisävarusteena saatava panoraamakattoluukku, joka sisältyy myös Premium-pakettiin.

Panoraamakattoluukku

Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n etuistuinten istuinlämmityksestä.

Etuistuinten lämmitys (Suomessa vakiovaruste)

Lisää lisävarusteita.

Tutustu mukavuuteen liittyviin lisävarusteisiin.

Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n Pre-Safe®-järjestelmästä, joka voi muun muassa esikiristää etuistuinten turvavyöt vaaratilanteissa.

Pre-Safe®-järjestelmä

Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n liikennemerkkiavustimesta, joka voi tunnistaa liikennemerkit, nopeusrajoitukset sekä näiden merkkien päättymistä ilmaisevat liikennemerkit.

Liikennemerkkiavustin

Lisää lisävarusteita.

Tutustu turvallisuuteen liittyviin lisävarusteisiin.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA, jossa on Head-Up-näyttö. Head-Up-näytön muodostama virtuaalinen kuva heijastetaan kuljettajan näkökenttään.

MBUX-innovaatiopaketti

Kuvassa näkyy lisävarusteena saatava vetokoukku, johon sisältyy ESP®-perävaununvakautus Mercedes-EQ-malliston EQA:n takapuskurin alla.

Vetokoukku, johon sisältyy ESP®-perävaununvakautus

Lisää lisävarusteita.

Tutustu monikäyttöisyyteen liittyviin lisävarusteisiin.

[1] Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.