Uusi C-sarjan sedan.

Klassinen sedan, uudessa inspiroivan dynaamisessa muodossa.

Tavoitteena ei ole olla muita parempi. Tavoitteena on ylittää itsensä. Se ratkaisee. Niin urheilussa kuin kadullakin. C-sarja tunnetaan täydellisistä suhteista, mukavuudesta, laadusta ja tavoitteesta ylittää itsensä joka päivä, jokaisella matkalla.

Uusi C-sarjan farmari.

Inspiroivan moderni.

Uusi C-sarjan farmari säteilee eteenpäinmenoa: Huippumodernit LED-valonheittimet valaisevat tarkemmin, kirkkaammin ja älykkäämmin kuin koskaan ennen. Tämä on kuitenkin vasta alkua, heti sen jälkeen seuraavat sähköistetyt moottorit optimaalisilla tehoarvoilla. Täysin digitaalinen ohjaamo, uusimmat ajoavustinjärjestelmät, näppäimen painalluksella voit muuttaa koko tunnelman. Niin paljon uutta, mutta yksi pysyy samana: uuden C-sarjan pyrkimys ylittää itsensä joka päivä, jokaisella matkalla.

C-sarjan coupé.

Urheiluauto parhaimmillaan.

Uusi C-sarjan coupé innostaa muotoilullaan. Dynaamiset ja selkeät linjat merkitsevät täysiveristä urheilullista coupé-designia. Voimakkaat tyylielementit, kuten uusi puskuri ja vakiomallinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, antavat sille lisäksi voimakkaan yksilöllisen luonteen.

C-sarjan cabriolet.

Ainutlaatuista mukavuutta katto avoinna ajettaessa.

Liikuntaa vapaan taivaan alla. Uusi C-sarjan cabriolet pidentää avoauto-sesonkia. Parasta katto avoinna ajamisen laatua: automaattisen tuulisuojan ja pään alueen lämmitys mahdollistavat katto avoinna ajamisen säällä kuin säällä vapaan taivaan alla.