Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Life is a race.

Uusi Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé yhdistää urheiluauton vaikuttavan suorituskyvyn tyylikkään neliovisen mallin soveltuvuuteen arkipäivän elämään. Ilmaisuvoimainen design muotoillulla konepellillä, dominoivalla etuosalla ja voimakkaalla kehonkielellä havainnollistaa neliovisen Coupén urheilullisia geenejä.

Mercedes-AMG GT R: Nürburgringillä ääriinsä testattu ja täydelliseksi kypsynyt.

Mercedes-AMG GT

Handcrafted by Racers - Remastered.

Malliuudistuksen myötä kaunistettu muotoilu, ylivoimainen suorituskyky sekä parantunut turvallisuus ja käyttömukavuus tuovat insinööriemme intohimon kaduille ja tekevät autoistamme entistäkin halutumpia. Mallista riippuen painopiste on siirtymässä yhä enemmän arkikäyttöön mukautetusta urheilullisuudesta kompromissittomaan suorituskykyyn – malleista Mercedes-AMG GT ja GT C aina AMG GT R -malliin saakka. Sarjan huippumalli Mercedes-AMG GT R hyödyntää GT-tuoteperheen kaikki mahdollisuudet saattaen insinööriemme vaikuttavan moottoriurheiluosaamisen konkreettisten elämysten tasolle.

Mercedes-AMG GT roadster on AMG:lle tyypillisen ajosuorituskyvyn ja rajattoman katto avoinna ajamisen nautinnon täydellinen symbioosi.

Mercedes-AMG GT roadster.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Mercedes-AMG GT roadster -tuoteperheen malliuudistus osoittaa, että myös unelmien autoa voidaan parantaa. Suunnitelmallisesti kaunistettu ulkopuolen muotoilu, laajasti uusittu cockpit sekä uusien avustinjärjestelmien avulla saavutettu turvallisuuden ja käyttömukavuuden paraneminen tekevät siitä entistäkin himoittavamman. Jokainen asiakas saa itse päättää, kuinka paljon painoa hän antaa käytännöllisyydelle ja käyttömukavuudelle tai toisaalta ylivoimaiselle suorituskyvylle: Valittavana on kaksi vakuuttavaa versiota, Mercedes-AMG GT ja GT C.