Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Life is a race.

Uusi Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé yhdistää urheiluauton vaikuttavan suorituskyvyn tyylikkään neliovisen mallin soveltuvuuteen arkipäivän elämään. Ilmaisuvoimainen design muotoillulla konepellillä, dominoivalla etuosalla ja voimakkaalla kehonkielellä havainnollistaa neliovisen Coupén urheilullisia geenejä.

Mercedes-AMG GT R

Mercedes-AMG GT.

Syntynyt hurmaamaan.

Pitkä konepelti, ohjaamo kaukana takana, leveä, voimakas perä. Siinä Mercedes-AMG:n urheiluauton mittasuhteet. Astu kyytiin ja paina käynnistyspainiketta. Auto herää kesyllä, syvällä henkäyksellä. Vielä – mutta kun astut kaasupolkimelle, kaikki sen hevosvoimat heräävät ja yhtyvät ainutlaatuiseen AMG-soundiin. Mahtava, kun Mercedes-AMG GT:n V8 paljastaa koko tehonsa. Ylivertainen liukuessaan eteenpäin.

Mercedes-AMG GT C Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster.

Intensiivisyys parhaassa muodossaan.

Mercedes-AMG GT Roadster on AMG:lle tyypillisen ajosuorituskyvyn ja rajattoman avoimen nautinnon täydellinen symbioosi. Klassisen urheiluauton mittasuhteet ja uusi AMG Panamericana-Grill-säleikkö tekevät vaikutuksen. Korkeatasoisessa sisätilassa sukellat kilpa-ajotunnelmaan. Ja kun kuomukatto aukeaa vain 11 sekunnissa, pääset kokemaan V8:n puhtaan, suodattamattoman voiman kaikilla aisteillasi. Onko parempaa syytä ajaa katto auki?