Riippumattomat korjaamot

Tervetuloa Veho Oy Ab:n riippumattomien korjaamoiden sivuille.  

 • Palvelut korjaamoille

  Mercedes-Benz B2B Connect. Korjaamoratkaisut sinulle.

  Riippumattomat korjaamot

  Mercedes-Benz B2B Connect. Korjaamoratkaisut sinulle.

  Mercedes-Benz B2B Connect tarjoaa sinulle täydellisen varustelun. Pääset kiinni kaikkeen, mitä korjaamollasi tarvitset nopeasti ja helposti - ja voit tehdä sen keskitetysti yhdellä sivustolla.
  Mercedes-Benz B2B Connectin avulla pääset käsiksi kaikkiin Mercedes-Benzin aitoihin varaosa- ja tuotetietoihin. Nämä ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Lisäksi voit tilata varaosia suoraan WebParts-järjestelmän kautta.
  Laajat tekniset huolto- ja korjaustiedot sekä kohdennetut diagnostiikkaratkaisut, kuten XENTRY Pass Thru EU, mahdollistavat myös asiakkaan ajoneuvon diagnosoinnin suorittamisen ja korjaustoimenpiteiden tekemisen entistä nopeammin.
  Oikeiden Mercedes-Benz erikoistyökalujen ja täydellisen korjaamovarustuksen lisäksi saatavilla on myös huolto- ja korjaustiedot kaikenikäisille Mercedes-Benz ajoneuvoille.

  Kirjautumalla sisään ja valitsemalla haluamasi huolto- ja korjaustiedot saat käyttöösi vastaavat tiedot kuten myös valtuutetuilla korjaamoilla. Osa materiaalista on maahantuojan toimesta käännetty suomeksi ja osa on joko saksaksi tai englanniksi.


  Mercedes-Benz B2B Connectiin pääset alla olevasta linkistä:

 • Koulutustarjonta

  Mercedes-Benz tekninen koulutus

  Mercedes-Benz tekninen koulutus

  Veho Oy Ab järjestää teknistä koulutusta valmistajan koulutustasovaatimusten mukaisesti. Koulutukset muodostuvat pääsääntöisesti useista, järjestyksessä läpikäytävistä moduuleista. Mekaanikkojen koulutustasoja on kolme.

  MT (Maintenance Technician) taso sisältää auton perusjärjestelmiin ja huoltoon liittyvät osa-alueet sekä tietojärjestelmien ja Xentry testerin käytön perusteet.

  ST (System Technician) taso sisältää opintokokonaisuudet auton eri järjestelmistä ja laajentaa tietämystä ja osaamista Mercedes-Benzin elektroniikasta ja diagnostiikasta.

  DT (Diagnosis Technician) taso antaa syventävää osaamista kaikista auton tekniikan osa-alueista, diagnostiikasta ja autoelektroniikasta.

  Vauriokorjaamon korimekaanikoille on vastaava kolmiportainen koulutusohjelma. BT (Body Technician), BS (Body Specialist) ja BE (Body Expert).

  Koulutuksiin kuuluvat alkutestit ja loppukoe.

  Riippumattomat korjaamot voivat osallistua koulutuksiin samoin edellytyksin kuin valtuutetut huoltoedustajatkin. Riippumattomien korjaamoiden mekaanikot voivat suorittaa kurssin pääsyvaatimuksena olevan tasotestin ilman tasokoulutuksen käymistä. Tasotestin hinta on 100 € (alv0%).

  Koulutus on maksullista kaikille ja päivähinta on sama kaikille, 280 €/hlö (alv0%).
  Koulutukseen ilmoittautuminen alkaa kuukautta ennen koulutusajankohtaa ja päättyy 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Vastaamme mielellämme koulusta koskeviin kysymyksiin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset voit lähettää alla olevaan sähköpostiosoitteeseen, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

  Henkilöautot ja paketti-autot: mbha.koulutus(at)veho.fi

  Kuorma- ja linja-autot: mbhya.koulutus(at)veho.fi

  Mercedes-Benz AG:n kansainvälinen koulutus löytyy ala olevasta linkistä:

   

 • Huoltoedustajaksi

  Hakeminen valtuutetuksi huoltoedustajaksi

  Hakeminen valtuutetuksi huoltoedustajaksi

  Korjaamo voi hakea itselleen valtuutetun Mercedes-Benz-huoltoedustajan asemaa. Edellytyksenä on valmistajan toiminnalle asettamien laadullisten kriteerien täyttäminen ja auditoinnin hyväksytty läpikäynti.

  Veho Oy Ab toimittaa pyynnöstä tiedot hakumenettelystä, joka on kaikille hakijoille täysin samanlainen. Saatuaan tiedot laadullisista vaatimuksista hakija tekee kirjallisen hakemuksen Veho Oy Ab:lle ja hakuprosessi lähtee käyntiin.

  Asiaa koskevat tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen mbha.info(at)veho.fi