Mercedes me connect yritysasiakkaille.

Mercedeksesi tekee töitä kanssasi – Mercedes me connectin käytännöllisten ja monipuolisten toimintojen avulla.

Digitaalinen päivitys jokaiseen päivääsi.

The digital upgrade for your everyday work.

Digitaalinen päivitys jokaiseen päivääsi.

Digitaaliset Mercedes me palvelut tarjoavat Mercedes-autosi jokapäiväiseen käyttöön lisää helppoutta, mukavuutta ja turvallisuutta. Käytä auton medianäyttöä ja älypuhelintasi auton eri toimintojen ja asetusten hallintaan. Tällä tavoin pääset käsiksi auton tietoihin sekä toimintoihin missä ja milloin vain.

Tuotevalikoima


Tutustu Mercedes me connect -tuotevalikoimaan.

Tuotevalikoima


Tutustu Mercedes me connect -tuotevalikoimaan.

Peruspalvelut

Peruspalvelut

Hyödynnä automaattisesti tarjolla olevat Mercedes me connect -palvelut.

Remote package

Etähallintapaketti

Sinun älypuhelimesi – sinun Mercedeksesi. Aina yhteydessä.

Laajennetut MBUX-toiminnot

Laajennetut MBUX-toiminnot

Luo tunneside – autosta tulee juuri sinun autosi.

Navigointi

Navigointi

Aina paras reitti sinulle. Reaaliaikaisten liikennetietojen ansiosta nopeampi ja turvallisempi reitti määränpäähän.

Sähköinen liikkuvuus

Sähköinen liikkuvuus

Tekee sähköllä ajamisesta ja lataamisesta niin mukavaa ja helppoa kuin mahdollista – missä ja milloin vain.

Mercedes me connect Mercedes-Benz-pakettiautoille.

Mercedes me connect Mercedes-Benz-pakettiautoille.

Mercedes me connect Mercedes-Benz-pakettiautoille.

Mercedes me connect -palvelun digitaalinen maailma avautuu nyt myös yrityskäytössä oleville Mercedes-autoille. Tutustu palvelun tarjoamiin hyödyllisiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, jotka yhdistävät autosi ja yrityksesi toisiinsa. 

Näin voit aloittaa Mercedes me connect -palvelun ja Mercedes me -sovelluksen käytön:

usp_mail.svg

1. Rekisteröi yritysprofiili Mercedes me:hen

Jotta voit luoda Mercedes me -yritysprofiilin, sinun on rekisteröidyttävä ensin yrityksen pääkäyttäjänä Mercedes me Portaliin tai Mercedes me -sovellukseen. Sen jälkeen saat henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksen. Jos sinulla on jo henkilökohtainen Mercedes me ID, voit ohittaa tämän vaiheen. Henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksesi avulla voit nyt luoda yritysprofiilin Mercedes me -Portalissa. Otathan huomioon, että sinulla on oltava oikeudet luoda yrityksellesi tilejä.
usp_check.svg

2. Aktivoi palvelut ja kutsu kuljettajia

Kun olet luonut yritysprofiilin, voit yhdistää autosi Mercedes me Portalissa Mercedes me connectiin ja aktivoida haluamasi palvelut. Voit myös lisätä muita käyttäjiä, kuten kuljettajia. He saavat kutsun sähköpostitse ja tarvitsevat yritysprofiilin käyttöön samoin henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksen.
usp_calender.svg

3. Asenna ja käynnistä sovellus

Kun olet rekisteröitynyt ja tallentunut käyttäjäksi yritysprofiiliin, voit kirjautua henkilökohtaisella Mercedes me ID -tunnuksellasi Mercedes me -sovellukseen, määrittää itsellesi auton ja käyttää Mercedes me connect -palveluita.

Tutustu monipuolisiin kalustonhallintaratkaisuihin.

Tutustu monipuolisiin kalustonhallintaratkaisuihin.

Fleet management

Etsitkö ajokalustollesi kalustonhallintaratkaisua tai haluaisitko yhdistää Mercedes-Benz-autosi nykyiseen kalustonhallintajärjestelmääsi? Mercedes-Benz Connectivity Services GmbH tarjoaa sopivat ratkaisut suoraan tai yhteistyössä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Usein kysytyt kysymykset


Usein kysytyt kysymykset. 

Haluatko tietää enemmän Mercedes me connect -palvelusta yritysasiakkaille? Täältä löydät yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia rekisteröitymiseen, aktivointiin ja käyttöön liittyen. 

Usein kysytyt kysymykset


Usein kysytyt kysymykset. 

Haluatko tietää enemmän Mercedes me connect -palvelusta yritysasiakkaille? Täältä löydät yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia rekisteröitymiseen, aktivointiin ja käyttöön liittyen. 

  • Mercedes me connect yrityksen pääkäyttäjille
   • Kuinka voin luoda Mercedes me -sovelluksessa yritysprofiilin yrityksen pääkäyttäjän ominaisuudessa?

    Kuinka voin luoda Mercedes me -sovelluksessa yritysprofiilin yrityksen pääkäyttäjän ominaisuudessa?

    Yrityksen profiilin rekisteröiminen on mahdollista ainoastaan Mercedes me Portalissa tai Mercedes-Benz-liikkeessä. Näin ollen, kirjaudu Mercedes me Portaliin tai ole yhteydessä valtuutettuun jälleenmyyjään uuden yritysprofiilin luomista varten. 

   • Olen yrityksen pääkäyttäjä ja haluaisin lisätä uuden auton. Miksi tämä auto ei ilmesty yrityksen autolistaan eikä se myöskään näy yrityksen muille käyttäjille?

    Olen yrityksen pääkäyttäjä ja haluaisin lisätä uuden auton. Miksi tämä auto ei ilmesty yrityksen autolistaan eikä se myöskään näy yrityksen muille käyttäjille?

    Auto on saatettu lisätä käyttäjätiliin henkilöasiakkaan autona. Yrityskäyttössä olevan auton lisääminen on toistaiseksi mahdollista vain Mercedes me Portalissa tai valtuutetun Mercedes-Benz-liikkeen toimesta. Siirtääksesi auton yrityskäyttöön, poista se liitetyltä käyttäjätililtä, kirjaudu Mercedes me Portaliin ja lisää auto sitä kautta. 

   • Kuinka voin yrityksen pääkäyttäjän roolissa hankkia ja uusia palveluita mikäli alkuperäiset palveluiden määräajat umpeutuvat?

    Kuinka voin yrityksen pääkäyttäjän roolissa hankkia ja uusia palveluita mikäli alkuperäiset palveluiden määräajat umpeutuvat?

    Yritysprofiilissa oleville ajoneuvoille ei toistaiseksi ole saatavilla digitaalisten tuotteiden hankintakanavaa. Näin ollen uusia palveluita voi ostaa vain yksityiskäytössä oleville ajoneuvoille. 

   • Kuinka voin yrityksen pääkäyttäjänä listä enemmän kuin 20 ajoneuvo yritykseni profiiliin?

    Kuinka voin yrityksen pääkäyttäjänä listä enemmän kuin 20 ajoneuvo yritykseni profiiliin?

    Voidaksesi lisätä enemmän kuin 20 ajoneuvoa, sinun täytyy vahvistuttaa yrityksen tili valtuutetun Mercedes-Benz-jälleenmyyjän luona. Varaudu tarvittaessa esittämään vaaditut asiakirjat henkilöllisyyden ja omistusoikeuden todentamiseksi. 

   • Olen yrityksen pääkäyttäjä ja haluaisin irtisanoa Mercedes me connect –sopimukseni. Kuinka se onnistuu?

    Olen yrityksen pääkäyttäjä ja haluaisin irtisanoa Mercedes me connect –sopimukseni. Kuinka se onnistuu?

    Yrityksen pääkäyttäjä pystyy irtisanomaan sopimuksen Mercedes me Portalissa. Irtisanominen deaktivoi kaikki palvelut yrityksen tiliin liitetyiltä ajoneuvoilta. Sen lisäksi liitokset kaikkien ajoneuvojen ja yrityksen välillä puretaan. Tämä toiminto on peruuttamaton. Otathan myös huomioon, irtisanominen edellyttää yritysprofiilin poistamista. 

   • Olen yrityksen pääkäyttäjä ja olen poistanut oman Mercedes me ID -tunnukseni. Kuinka pääsen käsiksi yrityksen profiiliin?

    Olen yrityksen pääkäyttäjä ja olen poistanut oman Mercedes me ID -tunnukseni. Kuinka pääsen käsiksi yrityksen profiiliin?

    Mikäli yrityksen ainoa tai viimeinen jäljellä oleva pääkäyttäjä poistaa oman Mercedes me ID:n, kaikki yritysprofiilit, mitä tämä pääkäyttäjä hallinnoi, poistuvat samalla. Huomioithan, ettei sinulle tai yrityksen kuljettajille ilmoiteta tästä erikseen. Yritysprofiilia ei voida palauttaa, mutta se voidaan luoda uudestaan alusta alkaen. Näin ollen, muista tarvittaessa lisätä yritykselle toinen pääkäyttäjä ennen oman Mercedes me ID:n poistamista. 

  • Mercedes me connect kuljettajille
   • Miksi en voi kuljettajan roolissa muokata yrityksen profiilia tai lisätä käyttäjiä ja ajoneuvoja?

    Miksi en voi kuljettajan roolissa muokata yrityksen profiilia tai lisätä käyttäjiä ja ajoneuvoja?

    Vain henkilöt roolilla “yrityksen pääkäyttäjä” voivat muokata yritysprofiilia. Tämä ei ole mahdollista kuljettajaroolilla. 

   • Kollegani eivät pysty näkemään yrityksen ajoneuvoa heidän Mercedes me -sovelluksen virtuaalisessa autotallissa. Miksei “yritys”-välilehti näy heillä?

    Kollegani eivät pysty näkemään yrityksen ajoneuvoa heidän Mercedes me -sovelluksen virtuaalisessa autotallissa. Miksei “yritys”-välilehti näy heillä?

    Kollegoitasi ei mahdollisesti ole lisätty vielä yrityksen profiiliin. Yritysprofiilin uusien käyttäjien lisääminen täytyy suorittaa yrityksen pääkäyttäjän toimesta Mercedes me Portalissa. 

   • Miksen kuljettajana näe enää yrityksen ajoneuvoja Mercedes me -sovelluksessa?

    Miksen kuljettajana näe enää yrityksen ajoneuvoja Mercedes me -sovelluksessa?

    Yrityksen pääkäyttäjä on mahdollisesti poistanut sinulta auton mahdollistaakseen sen valitsemisen jonkun toisen kuljettajan toimesta. Saadaksesi auton takaisin, valitse yrityksen ajoneuvojen luettelosta ja kohdista se uudelleen itsellesi, mikäli se ei ole varattuna jollakin toisella käyttäjällä. 

   • Kuinka voin kuljettajan ominaisuudessa kytkeä pois ajoneuvon seurantapalvelun, kun ajan yrityksen profiilissa liitettynä olevaa ajoneuvoa?

    Kuinka voin kuljettajan ominaisuudessa kytkeä pois ajoneuvon seurantapalvelun, kun ajan yrityksen profiilissa liitettynä olevaa ajoneuvoa?

    Mikäli haluat kuljettajana kytkeä pois maantieteellisen valvonnan yrityksen autolta, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai deaktivoi GPS auton MBUX-multimediajärjestelmän asetuksista. Toinen vaihtoehto on deaktivoida kaikki GPS-paikannusta käyttävät palvelut Mercedes me -sovelluksen kautta.