Contact

Close
Contact

Erä T-sarjan tila-autoja nopeaan toimitukseen – lisäksi Mercedes-Benz Huolenpitosopimus veloituksetta.

Etusi arvo jopa 2 126 €.

T-sarja on aivan omaa luokkaansa: tilava, muunneltava ja käytännöllinen, ja silti laadultaan ja tyyliltään aito Mercedes-Benz. Molemmilla sivuilla olevat liukuovet tekevät autoon noususta helppoa ja tasaiseksi lattiaksi taittuvat takaistuimet mahdollistavat suuretkin tavaramäärät. Vahva varustelu sisältää mm. puheohjattavan MBUX-käyttöliittymän ja LED High Performance -ajovalot.

Tarjoamme nyt rajattuun erään T-sarjan tila-autoja Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen* kolmeksi vuodeksi veloituksetta. Huolenpitosopimus turvaa autosi jatkuvan toiminnan, sisältäen mm. huollot ja korjaukset.

Kysy lisää lähimmältä Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi: voit jättää yhteydenottopyynnön jälleenmyyjällesi alla olevalla lomakkeella.


Tutustu tarkemmin T-sarjaan

Tutustu Huolenpitosopimukseen


*Kampanjan voimassaoloaika: 8.2 – 29.2.2024 ja koskee rajattua erää varastoautoja. Huolenpitosopimus 20 000 km/vuosi / 36kk, edun arvo 2 126,65 € alv. 24%, Tarjous koskee sopimuksia maksimissaan 20 000 km/vuosi, sopimuksen ylittävät kilometrit veloitetaan erikseen. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin ja on voimassa ensiomistajalla. Käyttämättä jäänyttä etua ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi eduksi. Mahdolliset huolenpitosopimuksen lisäpalvelut on mahdollista hankkia normaalihintaan erikseen. Kuvan autot lisävarustein.

Ota yhteyttä!

Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstä