Vito-pakettiauto suoriutuu myös kuljetustöistäsi.

Valmiina kuten sinäkin.

Ammattimaista tavarankuljetusta tähtimerkillä.

Vito -pakettiauto tukee sinua kattavasti: siihen mahtuu tavaraa jopa 6,6 m3. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

*(Audio 10 VitoOne)

Kohokohdat.

  1. Turvallisuus
  2. Taloudellisuus
  3. Liitettävyys
Saavuta määränpääsi. Turvallisesti ja mukavasti.

Vito-pakettiauton turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarustukseen kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP®, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin luonnollisestikin kuuluvat kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

Koe oma talousihmeesi.

Vito-pakettiauton viidestä dieselmoottorista löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-pakettiauto on käytettävissä aina kun tarvitset sitä. Taloudellisuutta edistää myös pitkä huoltoväli, jopa 40 000km.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30*  mm. seuraavat ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä ja ajamisesta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää:


•    bluetooth handsfree
•    musiikin suoratoisto
•    älypuhelimen integrointi (Android Auto tai Apple CarPlay)


*(Audio 10 VitoOne)


Tee ajokalustopäällikkösi ja kuljettajiesi jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connect -palvelua. Ammattimaiset liitettävyys- ja ajokalustoratkaisut yhdistävät yritykset autoihinsa ja voivat näin lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta – liikkeen johdossa samoin kuin valvonnassa ja ajokalustonhallinnassa. Lisäksi palvelu mahdollistaa auton tiettyjen toimintojen, kuten lisälämmittimen etähallinnan.

Hyvää viihdettä, ajantasaista tietoa.

Audio 40

Audio 10

Audio 30

Mercedes PRO: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Löydä sopivat ratkaisut Vito-autoosi.  
Optimoitu tuki

Optimoitu tuki.

Auttaa säästämään aikaa ja kustannuksia.
Hyödy paremmin suunniteltavista ja aikaa säästävistä korjaamokäynneistä, lyhentyneistä seisonta-ajoista ja suorasta avusta hätätapauksessa.
Lue lisää
Tehokas ajokalustohallinta

Tehokas ajokalustohallinta.

Auton tila- ja sijaintitiedot aina saatavana.
 Paranna ajokalustosi käyttöastetta ennakoivan ja joustavan suunnittelun ja autojesi jatkuvan kokonaiskuvan ansiosta.
Lue lisää
Auton etähallinta

Auton etähallinta.

Eräitä auton toimintoja voi ohjata etänä verkkoyhteyden välityksellä.
Ohjaa sekä tarkasta tiettyjä auton toimintoja, mukavasti etänä ja lukitse tai avaa autosi lukitus myös ilman avainta.
Lue lisää
Digitaalinen eVan-hallinta

Digitaalinen eVan-hallinta.1, 2

Energisenä liikkeelle – miellyttävästi säädellyssä lämpötilassa.

Käynnistä sähköautosi täyteen ladatulla akulla ja miellyttäväksi säädetyllä sisälämpötilalla sekä pidä latauksen hallintaa jatkuvasti silmällä

 

Lue lisää
1

Mercedes Pro connect -palvelut ovat saatavilla eVito-autoihin, jotka valmistetaan 03/2019 alkaen. Jos sinulla on kysyttävää Mercedes Pro connect -palveluiden saatavuudesta omaan eVito-autoosi, ota yhteyttä jälleenmyyjään.

2

Palvelu ”Älykäs lataushallinta” on saatavana valituilla markkina-alueilla. Ota lisätietoja varten yhteyttä jälleenmyyjääsi paikan päällä. Älykäs lataushallinta -palvelun käyttö edellyttää sopivaa latausinfrastruktuuria omassa toimipaikassa. Jos haluat käyttää latausinfrastruktuuria palvelun ulkopuolella, käänny latausinfrastruktuurin tarjoajan puoleen.

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito-pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 3 m pitkän tavaratilan1 ansiosta 3 200 kg:n autoon mahtuu suuri tavaramäärä.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala takapuskurin reuna, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
 Suurin kantavuus
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 170 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 145 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 120 kg
1

Koskee pitkän korimallin Vitoa.

Tässä autossa nautit työstäsi.

[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum