Vito-pakettiauto | Mercedes-Benz-pakettiautot

Vito-pakettiauto suoriutuu myös kuljetustöistäsi.

Valmiina kuten sinäkin.

Ammattimaista tavarankuljetusta tähtimerkillä.

Vito -pakettiauto tukee sinua kattavasti: siihen mahtuu tavaraa jopa 6,6 m3. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

*(Audio 10 VitoOne)

Kohokohdat.

  1. Turvallisuus
  2. Taloudellisuus
  3. Liitettävyys
Saavuta määränpääsi. Turvallisesti ja mukavasti.

Vito-pakettiauton turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarustukseen kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP®, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin luonnollisestikin kuuluvat kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

Koe oma talousihmeesi.

Vito-pakettiauton viidestä dieselmoottorista löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-pakettiauto on käytettävissä aina kun tarvitset sitä. Taloudellisuutta edistää myös pitkä huoltoväli, jopa 40 000km.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30*  sisältää Bluetooth handsfree- sekä musiikin suoratoisto-ominaisuuden ja älypuhelimen integroinnin Android tai Apple CarPlay:n. Tämä tekee työskentelystä turvallista ja miellyttävää– myös helppokäyttöisyyden ansiosta.

*(Audio 10 VitoOne)

Tee jokapäiväisestä työstä helpompaa käyttämällä Mercedes PRO connectia. Kattava lisävarustevalikoima ulottuu auton kommunikaatiosta auton logistiikan kautta aina Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmään1.

1

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti saatavilla tietyillä markkinoilla. Mahdollinen toimitusongelma vaikuttaa etenkin Mercedes me tai Mercedes PRO connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Jatkuvasti päivitettyjä tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Hyvää viihdettä, ajantasaista tietoa.

Vito-pakettiauto, Audio 40

Audio 40

Vito-pakettiauto, Audio 10

Audio 10

Vito-pakettiauto, Audio 30

Audio 30

Mercedes PRO: helpottaa työarkeasi.

Mercedes PRO on Mercedes-Benz pakettiautoille tarkoitettu nykyaikainen liitettävyyspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden helpottaa ja tehostaa arkeasi auton kanssa digitaalisilla palveluilla. Tavoitteenamme on yhdistää asiakkaiden tarpeet kehittämiimme teknologioihin ja integroida ne älykkäästi asiakkaiden päivittäiseen työhön.

 

Mercedes PRO connect: digitaaliset tuotteet autoosi..

Tutustu kaikkiin Mercedes PRO connect -tuotteisiin yhdellä silmäyksellä ja tarkista, mitkä ovat saatavilla omaan autoosi

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Katso, mistä osista Mercedes PRO connect koostuu ja miten voit niitä käyttää.

Näin aloitat Mercedes PRO connectin käytön.

Täältä löydät hyödyllisiä oppaita sekä kysymyksiä ja vastauksia Mercedes PRO connectin asennuksesta ja käytöstä.

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito-pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 3 m pitkän tavaratilan1 ansiosta 3 200 kg:n autoon mahtuu suuri tavaramäärä.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala takapuskurin reuna, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
 Suurin kantavuus
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 170 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 145 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 120 kg
1

Koskee pitkän korimallin Vitoa.

Tässä autossa nautit työstäsi.

Vito-pakettiauto
Vito – uusi kuljetuskumppanisi?
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Vitosi.
[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).

Lorem Ipsum