Vito-pakettiauto | Mercedes-Benz-pakettiautot
Vito-pakettiauto

Vito-pakettiauto suoriutuu myös kuljetustöistäsi.

Valmiina kuten sinäkin.

Rakenna oma autosi

Ammattimaista tavarankuljetusta tähtimerkillä.

Vito -pakettiauto tukee sinua kattavasti: siihen mahtuu tavaraa jopa 6,6 m3. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä.

Uusinta tekniikkaa edustavat myös Mercedes-Benzin digitaaliset lisäpalvelut, jotka tuovat Vito-autoosi uuden digitaalisen ulottuvuuden.

Kohokohdat.

  1. Turvallisuus
  2. Taloudellisuus
  3. Liitettävyys
Saavuta määränpääsi. Turvallisesti ja mukavasti.

Vito-pakettiauton turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarustukseen kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESP®, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin luonnollisestikin kuuluvat kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

Koe oma talousihmeesi.

Vito-pakettiauton viidestä dieselmoottorista löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito-pakettiauto on käytettävissä aina kun tarvitset sitä. Taloudellisuutta edistää myös pitkä huoltoväli, jopa 40 000km.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30*  sisältää Bluetooth handsfree- sekä musiikin suoratoisto-ominaisuuden ja älypuhelimen integroinnin Android tai Apple CarPlay:n. Tämä tekee työskentelystä turvallista ja miellyttävää– myös helppokäyttöisyyden ansiosta.

*(Audio 10 VitoOne)

Digitaaliset lisäpalvelut helpottavat tehtävien hoitamista ja tarjoavat taloudellista etua. Laajan lisäpalveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito-pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 3 m pitkän tavaratilan1 ansiosta 3 200 kg:n autoon mahtuu suuri tavaramäärä.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala takapuskurin reuna, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
 Suurin kantavuus
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 170 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 145 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 120 kg
1

Koskee pitkän korimallin Vitoa.

Tässä autossa nautit työstäsi.

Vito-pakettiauto
Vito – uusi kuljetuskumppanisi?
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Vitosi.
Vito – uusi kuljetuskumppanisi?
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Vitosi.
[*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO₂-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa, uusien henkilöautojen polttonesteen kulutusta, CO₂-päästöjä ja sähkönkulutusta koskevassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).