Vie yrityksiä eteenpäin: Vito-pakettiauto.

Valmiina kun sinäkin.

Konfiguraattori

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.

Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit yhteen Viton kanssa erinomaisesti. Vito vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla.

Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin joustavuuden ja turvallisuudenkin osalta. Luonnollisesti, sillä se on hyötyajoneuvojen erikoisosaajan valmistama.

Polttoaineen kulutuksellaan alkaen 5,7 l / 100 km1 se on taloudellisempi kuin koskaan aiemmin ja edistää menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Myös vetotapojen osalta tarjonta on ainutlaatuinen: etu-, taka- tai neliveto – voit valita tehtäviisi sopivan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vitosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Vito-pakettiauto ja Vito Mixto 116 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 7G-Tronic Plusiin ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 153–150 g/km. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Taloudellisuus
  3. Turvallisuus
  4. Monipuolisuus
  5. Mukavuus
Valmiina kun sinäkin. Näin luotettavia kumppaneiden tulee olla.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

Koe oma talousihmeesi. Säästeliäs kulutus vie eteenpäin.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vitossa on kaikki yrityksesi menestykseen tarvittavat taloudellisuusominaisuudet. Sertifioidut kulutusarvot alkaen 5,7 l / 100 km1 takaavat säästeliään ajon. Arvo, josta on esikuvaksi. Aivan kuten Mercedes-Benzille ominaista luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestäkin. Niiden ansiosta Vitosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylipäätään tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille. Jotta Viton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti. Turvaa viimeisen päälle – kaikilla matkoilla.

Viton esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Myös kuormasi on parhaiten turvassa Vitossa. Jo vakiovarustukseen sisältyvät sivutuuliavustin, ATTENTION ASSIST -huomioavustin, kuljettajan turvatyyny, etumatkustajan turvatyyny Vito Mixton henkilöautorekisteröinnin (M1) yhteydessä 2 ja uusimman sukupolven ajovakauden hallinta ADAPTIVE ESP®. Viimeksi mainittu huomioi ajodynamiikan säätelyssä myös auton kuorman. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana ikkunaturvatyynyt, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä PRE-SAFE®. Jos haluat laajentaa Viton turvavarustusta entisestään, lisäturvavarusteista 3 löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

Ottaa paljon kuormaa harteiltasi. Tavaratila, joka on yhtä monipuolinen kuin kuljetustehtävänsä.

Vitossa on tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 1 374 kg:n (pakettiauto) enimmäiskantavuudella ja jopa 3 m:n pituisella tavaratilalla4 se pystyy kuljettamaan 3 200 kg:n autona roiman määrän tavaraa.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset väliseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lopultahan ei ole olemassa kahta samanlaista työtehtävää. Varsinkaan siinä tapauksessa, että tavaroiden lisäksi on tarkoitus kuljettaa myös ihmisiä. Siihen tarkoitukseen Vito Mixto sopii täsmälleen. Osittain ikkunoidulla korimallilla, mukavalla sisäänpääsyllä ja mukautuvalla istuinasettelulla jopa 6 henkilölle se yhdistää toiminnallisuuden ja mukavuuden. Lisävarusteena saatava takapenkki on tarpeen vaatiessa irrotettavissa muutamalla otteella.

Muuta: suurten oviaukkojen ja matalan kuormauskynnyksen ansiosta selviät Vitolla vaikeistakin tehtävistä leikiten – lisää mukavuutta, tehoa ja turvallisuutta kuormaukseen ja kuorman purkuun.

Tässä autossa nautit työstä. On kiehtovaa havaita, kuinka mukava työpaikka voi olla.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Jos tarvitset eturivissä tilaa kahdelle matkustajalle, voit tilata lisävarusteena etumatkustajien kahdenistuttavan penkin.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Valinnaiset äänentoistojärjestelmät huolehtivat parhaista mahdollisista ajonaikaisista yhteyksistä ja hyvästä viihteestä, kun taas navigointijärjestelmät Audio 40 tai Becker® MAP PILOT5 nopeammasta perille pääsystä. Jos haluat kasvattaa Viton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vitossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroista.

1

Vito-pakettiauto ja Vito Mixto 116 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 7G-Tronic Plusiin ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 153–150 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

2

Lisävaruste Vito-pakettiautossa ja Vito Mixtossa hyötyajoneuvorekisteröinnillä (N1), vakiovaruste Vito Mixtossa henkilöautorekisteröinnin (M1) yhteydessä.

3

Katso turvallisuuteen liittyvät vakio- ja lisävarusteet sekä www.mercedes-benz.de

4

Koskee pitkän korimallin Vitoa.

5

Navigointijärjestelmä Becker® Map Pilot saatavilla vain Audio 15:n kanssa.

Kori.

Koripituus
Normaali
Keskipitkä
Pitkä
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
 Suurin kantavuus
3,97 m²
5,5 m3
2 586 mm
1 374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2 831 mm
1 349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3 061 mm
1 324 kg

Viimeisen päälle turvallista ajoa.

Viton laadukkaaseen vakioturvavarustukseen kuuluvat esimerkiksi sivutuuliavustin ja ATTENTION ASSIST -huomioavustin. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Pyynnöstä saatavilla oleva törmäysvaroitin COLLISION PREVENTION ASSIST sekä kaista- ja katveavustin parantavat turvallisuutta.

Collision Prevention Assist

Kaista-avustin

Katveavustin

LED Intelligent Light System

Attention Assist

Sivutuuliavustin

Yhtä monipuolinen kuin tehtävänsä.

Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vitossa on valittavana luokassaan ensimmäisenä pakettiautona kolme vetotapaa: etu-, taka-, ja neliveto. Tarkoituksesta ja paikasta riippuen voit valita autoosi käyttöprofiilin ja halutun ajokäyttäytymisen mukaisen vetotavan.

Lisävarusteena saatava 7-vaihteinen automaattivaihteisto 7G-TRONIC PLUS1 pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla tasolla. Myös vakiovarusteisiin kuuluva 6-vaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Vetotavasta riippumatta vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukavaksi säädetty alusta sekä erillisjousitus takaavat Viton tehokkuuden, sujuvakäyntisyyden ja henkilöauton tasoisen ajomukavuuden.

1

Saatavana taka- ja nelivedolla.

Mercedes Pro: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Mercedes Pro on uusi Mercedes-Benz Vans -palvelu, joka sisältää kaikki tämänhetkiset ja tulevat palvelut, ratkaisut ja digitaaliset palvelut päivittäistä liiketoimintaasi varten. Päämäärämme on hyödyntää digitaalisia mahdollisuuksia liiketoimintasi entistäkin tehokkaampaan suunnitteluun.

Mercedes Pro yhdistää kaikki kannaltasi oleelliset palvelut yhdelle verkkopohjaiselle alustalle. Aluksi käytettävissä on valikoituja palveluita, joita laajennetaan jatkuvasti ja mukautetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi. Tavoitteemme on yhdistää tarpeesi ja kehittämämme tulevaisuuden teknologiat sekä integroida nämä älykkäästi päivittäiseen työhösi.