Sprinter-tila-auto | Mercedes-Benz-pakettiautot
Sprinter-tila-auto

Tilava, mukava ja turvallinen: Sprinter-tila-auto.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Rakenna oma autosi

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinter-tila-auto on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana kolmella koripituudella, kahdella kattokorkeudella ja jopa kolmella istuinrivillä. Ensi kertaa saatavilla olevissa mukavuuspenkeissä matkustajat voivat säätää selkänojan kallistusta ja mukavuuspääntukien asentoa yksilöllisesti – todellinen mukavuustekijä. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyskonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoituksen mukaisiksi.

Kohokohdat.

 1. Tuotekonsepti
 2. Liitettävyys
 3. Toimialakohtaiset ratkaisut
 4. Turvallisuus
 5. Taloudellisuus
Joka suhteessa vakuuttava.

Sprinter-tila-auto on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista muotoilukonseptia. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, se vakuuttaa muun muassa älykkäällä modulaarisella säilytyskonseptilla sekä Keyless Start -toiminnolla. Optimaalinen, tehokas kattoilmastointilaite hemmottelee matkustajia miellyttävällä lämpötilalla. Täysin verhoiltuun matkustamoon on haluttaessa saatavana jokaiselle istuinriville älypuhelimille säilytyslokerot, joissa on USB-lataustoiminto.

 

Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla radio sekä multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan radiosta Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3-D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörällä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Tarkalleen käyttötarkoituksen mukainen.

Sprinter-tila-auto mahdollistaa paljon: vaikuttavan muokattavuuden ansiosta voit konfiguroida sekä erityisen kovaa käyttöä kestäviä autoja esimerkiksi työmaakäyttöön että ylellisesti varusteltuja VIP-busseja – juuri sen mukaan, mihin autoa on tarkoitus käyttää. Matkustajien mukavuuden takaamiseksi kaikki kahden ja kolmen istuttavat penkit on saatavana mukavuuspenkkeinä, joissa on säädettävät selkänojat ja mukavuuspääntuet. Näin jopa kahdeksalla matkustajalla ja kuljettajalla on Sprinter-tila-autossa mukavat tilat. Tarvittaessa Sprinterillä voi vetää matkatavaroita, materiaaleja tai työkaluja jopa 3 500 kg:n verran.

Esimerkillinen turvavarustelun taso.

Sprinterin vankan perustan luo sen korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva. Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä, kuten vakiovarusteinen sivutuuliavustin, aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin1. Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja apukuljettajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.


1: Aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin ovat vakiovarusteita autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg.

Kaikin puolin taloudellinen.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen ja lisänneet auton käytettävissä olevaa tilaa entisestään. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton noin 50 kg entistä parempi hyötykuorma.1 Sprinter-tila-autossa säästeliäs polttoaineen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

1 Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoon.

Nyt uutta: digitaalinen sisätaustapeili.

Digitaalisen sisätaustapeilin ansiosta sinulla on selkeä näkymä auton taakse, vaikka välissä olisi väliseiniä, ovia tai kuormaa. Digitaalisen sisätaustapeilin kamerakuva antaa paremman kuvan suoraan auton takana tapahtuvista liikennetapahtumista ja helpottaa auton siirtelyä ja pysäköimistä.

Tekee raskaasta työstä helpompaa.

Sprinter-tila-auto
 • Keyless Start

  Keyless Start

  Voit käynnistää moottorin helposti napin painalluksella: Keyless Start mahdollistaa moottorin käynnistämisen pelkästään virtalukon start-stop-nappia painamalla.
  Lisää tietoja
 • Lokero älypuhelimille, mukana Wireless Charging

  Lokero älypuhelimille, mukana Wireless Charging

  Johdottoman latausjärjestelmän ansiosta mobiilipäätelaitteita, jotka tukevat Qi-standardia 1.2 tai jotka voi jälkiasentaa sitä varten, voidaan ladata helposti keskikonsolin keskimmäisessä ylälokerossa.
  Lisätietoja
 • Navigointi1

  Navigointi1

  Tällä varusteella multimediajärjestelmistä MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tulee täysiarvoinen navigointijärjestelmä, joka tekee ajomatkoista rennompia ja nopeampia reitityksen avulla.
  Lisää tietoja
 • Ilmastointiautomatiikka Thermotronic

  Ilmastointiautomatiikka Thermotronic

  Ilmastointiautomatiikka Thermotronic säätelee ajon aikana automaattisesti sisälämpötilaa sekä ilmastoinnin voimakkuutta ja ilmansuuntausta ohjaamossa.
  Lisätietoja
 • MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä

  MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä

  MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman korkean resoluution kosketusnäytöllä tarjoaa mm. nopean kiintolevynavigoinnin, 3-D-karttanäytön sekä älypuhelinintegroinnin.
  Lisätietoja
 • Kuljettajan mukavuusistuin

  Kuljettajan mukavuusistuin

  Kuljettajan mukavuusistuimen asentoa pitkittäissuunnassa, korkeutta, kallistusta ja istuinosan pituutta voi säätää kuljettajan yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi, ja näin istuin mahdollistaa rennon ajon.
  Lisätietoja

Tutustu nyt Sprinter-tila-autoon.

Kuvake Jälleenmyyjähaku

Jälleenmyyjähaku

Löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Lue lisää
Kuvake Auton konfigurointi

Rakenna oma autosi.

Rakenna juuri sinun tarpeisiisi sopiva auto – helposti ja mukavasti.
Konfiguraattoriin