Vakaa perusta: Sprinter alustat.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi: uusi alustamallin Sprinter on 3 koripituudella sekä normaalilla ohjaamolla tai miehistöohjaamolla vaikuttavan monipuolinen. Sen monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat käytön niin taloudellisena perusmallina kuin kattavasti varusteltuna ammattiautona.

Edut, jotka ratkaisevat: Uudessa etuvetoisessa mallissa on edullisemmat alkaen-hinnat. Lisäksi etuvetoisuus merkitsee takavetoiseen autoon verrattuna auton suurempaa kantavuutta. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoituksen mukaisiksi. Kaiken uuden rinnalla olemme säilyttäneet monta tuttua ja arvostettua seikkaa. Esimerkiksi monia päälli- ja lisärakenneratkaisuja voidaan edelleen käyttää uudessa automallissa ilman suuria muutostöitä.

Siten Sprinter jälleen kerran innovatiivisuudella ja 20 vuoden kokemuksella osoittaa olevansa kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa, taloudellisesti ja luotettavasti hoidettavissa kuljetustehtävissä, jotka vievät yrityksesi toimintaa eteenpäin.

Kohokohdat.

  1. Tuotekonsepti
  2. Liitettävyys
  3. Toimialakohtaiset ratkaisut
  4. Turvallisuus
  5. Taloudellisuus
Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Uuden Sprinter-alustan hytti on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: siinä on Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja nykyaikaisesti muotoillut valonheittimet. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, ja se ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä avaimeton käynnistys -toiminto.

Normaaliin ohjaamoon mahtuu enintään kolme henkilöä, miehistöohjaamossa jopa seitsemän hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Sprinter-alustojen hytin takaa löytyy kolmessa koripituudessa sopiva alusta monille käyttötarkoituksen mukaisille päälli- ja lisärakenneratkaisuille.

Muihin etuihin kuuluu suuri vetotapavalikoima: voit tilata Sprinter-alustasi käyttötavan ja toivottujen ajo-ominaisuuksien mukaisesti etu-, taka- tai nelivedolla. Vaihteita vaihdetaan joko manuaalisesti kuusivaihteisella käsivaihteistolla tai automaattisesti 7G-Tronic Plus -vaihteistolla tai segmentille ainutlaatuisella 9G-Tronic -automaattivaihteistolla.

Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan älypuhelimen telineestä radioon Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla sekä multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörässä olevalla Touch Control-näppäimellä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-alusta mahdollistaa paljon: vaikuttavan muunneltavuuden ansiosta voit konfiguroida autoja, joiden sallittu kokonaispaino on jopa 5 500 kg. Tarvittaessa auto voidaan muuttaa puoliperävaunun vetoautoksi, ja silloin perään voidaan kytkeä jopa 5 250 kg lisää sallitun kokonaispainon ollessa 8 750 kg.

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin vankan perustan luo sen korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva. Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä. Kokeneinkin kuljettaja joutuu nimittäin tilanteisiin, joissa niiden apu on tervetullutta. Tarjonta ulottuu vakiovarusteisesta sivutuuliavustimesta aktiivisen jarrutusavustimen kautta aina kaista-avustimeen. Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

Taloudellinen, kun se on tärkeää.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton entistä parempi hyötykuorma*. Sprinterissä säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

* Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoon.

Mukautettavissa lähes mihin tahansa vaatimuksiin.

Yhtä monipuolinen kuin tavarankuljetus.

Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat Sprinter-alustan mukauttamisen tarkalleen kuljetustehtävään. Jos hyötykuorma ratkaisee, paras valinta on painoversio 5 500 kg. Erikoisvarusteisena puoliperävaunun vetoautona on mahdollista jopa 8 750 kg:n sallittu yhdistelmän kokonaismassa – esimerkiksi ajoneuvokuljetuksiin. Normaalissa ohjaamossa on tilaa enintään 3 henkilölle, miehistöohjaamossa jopa pieni, enintään 7 hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Lisäksi erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten on valittavana lukuisia laadukkaita päällirakennevalmistajien ratkaisuja.

Tekee raskaasta työstä helpompaa.

Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys joka puolelle. Se on suunniteltu tekemään kuljettajan päivittäisestä työstä mahdollisimman mukavaa. Tätä varten on valittavissa 5 erilaista kuljettajan istuinta, joilla voidaan täyttää erilaiset mukavuutta koskevat tarpeet. Istuinvalikoimaan kuuluu myös istumia, jotka täyttävät selkäterveyttä edistävän saksalaisen yhdistyksen "Aktion Gesunder Rücken" (AGR e. V.) vaatimukset. Nykyaikaisen käyttö- ja näyttökonseptin erottaa muun muassa siitä, että älypuhelimet voidaan integroida ja lisävarusteena saatavia multimediajärjestelmiä voidaan käyttää kosketusnäyttöjen ja monitoimiohjauspyörän avulla. Ohjaamon järjestyksestä huolehtii moduularinen säilytyskonsepti, johon kuuluu helposti käsillä olevia lokeroita – haluttaessa suojuksilla varustettuna – sekä älykäs monitoimilaatikko, jonka päällä on helppo hoitaa kirjoitustöitä autossa.

Kuljettajan mukavuusistuin

MBUX-multimediajärjestelmä 10,25 tuuman kosketusnäytöllä

Lokero älypuhelimille, mukana langaton lataus

Käännettävä kansi säilytyslokeroille vasemmalla ja oikealla

Avaimeton käynnistys

Ilmastointiautomatiikka Thermotronic

Räätälöityjä päällirakenneratkaisuja.

Jotta pakettiautosi vastaisi ammatillisiin vaatimuksiisi.

Jos tarpeesi ovat erityisiä,  Mercedes-Benzillä on sinulle oikea ratkaisu. Autamme sinua ja tarjoamme luotettavia, käyttöösi optimoituja päällirakenneratkaisuja joko meiltä tai valtuutetuilta kumppaneiltamme. Niiden avulla olet varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla rakennustöihin tai omiin toimitus- ja korjaustehtäviisi.

Mercedes Pro: helpottaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Mercedes Pro on uusi Mercedes-Benz Vans -palvelu, joka sisältää kaikki tämänhetkiset ja tulevat palvelut, ratkaisut ja digitaaliset palvelut päivittäistä liiketoimintaasi varten. Päämäärämme on hyödyntää digitaalisia mahdollisuuksia liiketoimintasi entistäkin tehokkaampaan suunnitteluun.
Mercedes Pro yhdistää kaikki kannaltasi oleelliset palvelut yhdelle verkkopohjaiselle alustalle. Aluksi käytettävissä on valikoituja palveluita, joita laajennetaan jatkuvasti ja mukautetaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi. Tavoitteemme on yhdistää tarpeesi ja kehittämämme tulevaisuuden teknologiat sekä integroida nämä älykkäästi päivittäiseen työhösi.

Lorem Ipsum