Sprinter alustat | Mercedes-Benz pakettiautot

Vakaa perusta: Sprinter alustat.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinter-alusta tarjoaa vaikuttavaa monipuolisuutta kolmella koripituudella sekä normaalilla ohjaamolla tai miehistöohjaamolla. Kuljettajat hyötyvät älykkäästä näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyskonseptista, jotka valittavissa olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoitukseen.


Kohokohdat.

  1. Tuotekonsepti
  2. Liitettävyys
  3. Toimialakohtaiset ratkaisut
  4. Turvallisuus
  5. Taloudellisuus
Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Sprinter-alustan hytti on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: siinä on Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja nykyaikaisesti muotoillut valonheittimet. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, ja se ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä avaimeton käynnistys -toiminto.

Normaaliin ohjaamoon mahtuu enintään kolme henkilöä, miehistöohjaamossa jopa seitsemän hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Sprinter-alustojen hytin takaa löytyy kolmessa koripituudessa sopiva alusta monille käyttötarkoituksen mukaisille päälli- ja lisärakenneratkaisuille.

Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan älypuhelimen telineestä radioon Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla sekä multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörässä olevalla Touch Control-näppäimellä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-alusta mahdollistaa paljon: vaikuttavan muunneltavuuden ansiosta voit konfiguroida autoja, joiden sallittu kokonaispaino on jopa 5 500 kg. Tarvittaessa auto voidaan muuttaa puoliperävaunun vetoautoksi, ja silloin perään voidaan kytkeä jopa 5 250 kg lisää sallitun kokonaispainon ollessa 8 750 kg.

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin vankan perustan luo sen korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva. Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä. Kokeneinkin kuljettaja joutuu nimittäin tilanteisiin, joissa niiden apu on tervetullutta. Tarjonta ulottuu vakiovarusteisesta sivutuuliavustimesta aktiivisen jarrutusavustimen kautta aina kaista-avustimeen. Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

Taloudellinen, kun se on tärkeää.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton entistä parempi hyötykuorma*. Sprinterissä säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

* Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoon.

Mukautettavissa lähes mihin tahansa vaatimuksiin.

Yhtä monipuolinen kuin tavarankuljetus.

Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat Sprinter-alustan mukauttamisen tarkalleen kuljetustehtävään. Jos hyötykuorma ratkaisee, paras valinta on painoversio 5 500 kg. Erikoisvarusteisena puoliperävaunun vetoautona on mahdollista jopa 8 750 kg:n sallittu yhdistelmän kokonaismassa – esimerkiksi ajoneuvokuljetuksiin. Normaalissa ohjaamossa on tilaa enintään 3 henkilölle, miehistöohjaamossa jopa pieni, enintään 7 hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Lisäksi erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten on valittavana lukuisia laadukkaita päällirakennevalmistajien ratkaisuja.

Tekee raskaasta työstä helpompaa.

Sprinter-alusta