Vaihto-osat yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot

Aidot Mercedes-Benz-vaihto-osat.

Aidot vaihto-osat.

Avain hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Miksi pitäisi valita hinnan ja laadun välillä? Odotetaanhan myös jo paljon ajossa olleelta Mercedes-autolta, että se liikkuu edelleen taloudellisesti – ja pysyy samalla aitona Mersuna.

Juuri tämä periaate on aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien takana: ne ovat osia, jotka laskevat kustannuksia tunnetusta Mercedes-Benz-laadusta tinkimättä. Jokainen osa valmistetaan, tarkastetaan ja testataan resursseja säästävässä, tehokkaassa valmistusprosessissa Mercedes-Benzin laatustandardien mukaisesti. Tuloksena on edullisten, aitojen vaihto-osien laaja valikoima, jota kasvatetaan jatkuvasti.

Lisäksi Mercedes-Benz-edustajien verkostomme huolehtii luotettavasti nopeasta saatavuudesta paikan päällä. Aidot Mercedes-Benz-vaihto-osat säästävät valmistusprosessin aikana arvokkaita raaka-aineita ja energiaa – ja tämän kustannussäästön välitämme suoraan asiakkaillemme edullisemman hinnan muodossa.

Neljä syytä parempaan taloudellisuuteen aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien myötä:

  • Taloudelliset varaosakustannukset
  • Taattu Mercedes-Benz-laatu
  • Luotettava saatavuus
  • Resursseja säästävä valmistus

Tuotevalikoima.

Osia A:sta Ö:hön.

Korjausosien pikainen saatavuus on ratkaisevaa, jotta päästään nopeasti takaisin tien päälle. Siitä pitää huolen aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien laaja valikoima. Tarjontaa muokataan ja laajennetaan jatkuvasti – käynnistimistä, jarrusylintereistä ja generaattoreista pakokaasuahtimien, sylinterinkansien ja ruiskutuspumppujen kautta osamoottoreihin ja kokonaisiin moottoreihin saakka.

Mercedes-Benzin asiakkaat odottavat oikeutetusti korkeinta laatua, sovitustarkkuutta ja pitkäikäisyyttä. Siksi käytämme myös osien teollisessa valmistuksessa kaikkea tietotaitoa, joka meillä valmistajana on. Kuluvat osat vaihdetaan tavallisesti uusiin osiin, muut komponentit tarkastetaan tiukkojen Mercedes-Benz-menettelyjen mukaisesti.
Lopulta jokainen aito Mercedes-Benz-vaihto-osa on kaikkien Mercedes-Benz-standardien mukainen ja vastaa uusinta teknistä tasoa.

Vakuutu itse! Kysy aidoista Mercedes-Benz-vaihto-osista Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi.

Tuoteryhmät:

  • Laitteistot (moottorit ja vaihteistot)
  • Mekaaniset komponentit (esim. jarruventtiilit ja pakokaasuahtimet)
  • Ruiskutusjärjestelmä ja pakokaasulaitteisto (esim. pakokaasun kierrätysventtiili ja dieselruiskutuspumppu)
  • Sähköiset ja elektroniset komponentit (esim. käynnistin ja generaattori)
  • Vaihtoehtoiset voimanlähteet (esim. sähkömoottorit ja korkeajänniteakku)