partslink24 yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
partslink24

Aidot Mercedes-Benz-osat partslink24-sivustolla.

Tilaa nyt helposti ja mukavasti.

Verkossa toimiva, monen merkkisten osien myyntialusta partslink24 on yhden pysähdyksen kauppa aitoja osia varten. Maailmanlaajuisesti partslink24-sivuston käyttäjiä on yli 48 000, ja heidän saatavillaan on alustalla yli kahdeksan miljoonaa aitoa varaosaa eri automerkeiltä.

Mercedes-Benz-henkilöautojen, -pakettiautojen, -kuorma-autojen ja -Unimogin sekä Smartin elektroniset osaluettelot ovat olleet heinäkuusta 2016 alkaen listattuina partslink24-sivustolle. Yritysasiakkaana pääset hyötymään mahdollisuudesta tilata aitoja Mercedes-Benz-osia ympäri vuorokauden yksilöllisillä ehdoilla. Aidot osat toimitetaan mukavasti Mercedes-Benz-jälleenmyyjäverkoston kautta.

Katso lisää ja rekisteröidy nyt.

Yhden pysähdyksen ostosratkaisu: hae, löydä, tilaa.

Partslink24 tarjoaa sinulle pääsyn Mercedes-Benzin aitojen osien, aitojen vaihto-osien ja aitojen tarvikkeiden koko valikoimaan. Intuitiivisesti käytettävä käyttöliittymä ja katalogitietojen yhtenäinen esitystapa huolehtivat osien yksinkertaisesta ja nopeasta hausta. Niin paitsi säästät aikaa, saat suoritettua työprosessin osien hausta tilaukseen asti yhdeltä istumalta valmiiksi.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

  • Pääsy Mercedes-Benzin täydelliseen osakatalogiin, mukaan luettuna yksiselitteinen osien yksilöinti alustanumeron hakutoiminnolla
  • Yksinkertainen jälleenmyyjävalinta
  • Online-tilausmahdollisuus ympäri vuorokauden
  • Yleiskuva kaikista tehdyistä tilauksista toimeksiantojen helpompaa suunnittelua varten
  • Houkuttelevia myynti- ja alennuskohteita
  • Nopea ja tehokas työskentely helposti ymmärrettävässä ja miellyttävässä järjestelmässä