B2B Connect yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
Mercedes-Benz B2B Connect

Mercedes-Benz B2B Connect.

Mercedes-Benz B2B Connect. Korjaamoratkaisut sinulle.

Mercedes-Benz B2B-Connect.

Mercedes-Benz B2B Connect tarjoaa sinulle täydellisen varustelun. Pääset kiinni kaikkeen, mitä korjaamollasi tarvitset nopeasti ja helposti - ja voit tehdä sen keskitetysti yhdellä sivustolla.

Mercedes-Benz B2B Connectin avulla pääset käsiksi kaikkiin Mercedes-Benzin aitoihin varaosa- ja tuotetietoihin. Nämä ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Lisäksi voit tilata varaosia suoraan WebParts-järjestelmän kautta.

Laajat tekniset huolto- ja korjaustiedot sekä kohdennetut diagnostiikkaratkaisut, kuten XENTRY Pass Thru EU, mahdollistavat myös asiakkaan ajoneuvon diagnosoinnin suorittamisen ja korjaustoimenpiteiden tekemisen entistä nopeammin.

Oikeiden Mercedes-Benz erikoistyökalujen ja täydellisen korjaamovarustuksen lisäksi saatavilla on myös huolto- ja korjaustiedot kaikenikäisille Mercedes-Benz ajoneuvoille.

Kirjautumalla sisään ja valitsemalla haluamasi huolto- ja korjaustiedot saat käyttöösi vastaavat tiedot kuten myös valtuutetuilla korjaamoilla. Osa materiaalista on maahantuojan toimesta käännetty suomeksi ja osa on joko saksaksi tai englanniksi.


Mercedes-Benz B2B Connectiin pääset alla olevasta linkistä: