Mercedes me connect | Digitaaliset tuotteet yritysasiakkaille
Mercedes me connect yritysasiakkaille – digitaalinen tuotemaailma yrityskäytössä oleviin Mercedes-Benz-pakettiautoihin, kuten Sprinter ja Vito.

Uutta: Mercedes me connect yritysasiakkaille.

Digitaalinen tuotemaailma yrityskäytössä olevaan Mercedes-Benz-pakettiautoosi.

Tehosta liiketoimintaasi.

Mercedes me connect -palvelun avulla saat pakettiautostasi enemmän irti – ja arjestasi tulee entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Ota käyttöön pakettiautosi digitaalinen päivitys ja paranna tehokkuutta, läpinäkyvyyttä sekä älykkyyttä. Yritysasiakkaiden Mercedes me connect -palvelut takaavat, että sinä ja yrityksesi pysytte aina yhteydessä autoon. Näin sinulla on tärkeät tiedot ja hyödylliset toiminnot aina saatavilla niin autossa kuin sen ulkopuolellakin.

Kolme hyvää syytä ottaa käyttöön Mercedes me connect.

Mercedes me connect lisää tehokkuutta

Lisää tehokkuutta.

Kevennä työkuormaasi ja paranna suunniteltavuutta – huolto- ja seurantapalveluiden avulla.
Mercedes me connect lisää läpinäkyvyyttä

Lisää läpinäkyvyyttä.

Pysy ajan tasalla ja pidä pakettiautoasi aina silmällä – etäpalveluiden ja reaaliaikaisten tietojen ansiosta.
Mercedes me connect lisää älykkyyttä

Lisää älykkyyttä.

Tee pakettiautostasi avustajasi – laajennettujen MBUX-toimintojen sekä älykkäämmän navigoinnin ja puheohjauksen ansiosta.

Digitaalinen tuotemaailma pakettiautoosi.

Täältä löydät tietoa muutamista Mercedes me connect -tuotteista1,2 Mercedes-Benz-pakettiautojen yritysasiakkaille. Huomaa, että sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista ja varustelusta riippuen.
 1. Peruspalvelut
 2. Etäpalvelut
 3. Navigointi
 4. Sähköinen liikkuvuus
Peruspalvelut ovat käytettävissä pakettiautollesi vakiovarusteena:

Huoltojen hallinta

Auttaa säästämään aikaa ja rahaa korjaamoaikataulujen helpon ja läpinäkyvän suunnittelun ansiosta.

Kolarien ja vikatilanteiden hallinta

Yhdistää sinut tarvittaessa Mercedes-Benz-asiakaspalvelukeskuksen koulutetuille työntekijöille.

Auton etädiagnoosi

Mahdollistaa sen, että huoltoliikkeesi voi tarkistaa autosi tilan etäyhteydellä parhaan yksilöllisen asiakaspalvelun takaamiseksi.

 

Telediagnoosi

Hyvät varotoimenpiteet helposti: ilmoittaa ajoissa, kun kuluvien osien vaihto on tarpeen.

Ohjelmistopäivitykset

Pitää Mercedeksesi ohjelmistot ajan tasalla verkkopäivityksen ansiosta.

Ulkopuolisten palveluntarjoajien liitäntä3

Tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluita, kuten puheavustinta, valittujen Mercedes me connect -tietojen ja -toimintojen käyttöön.

Aloita nyt
Näiden digitaalisten palveluiden avulla muodostat yhteyden autoosi missä ja milloin vain:

Auton tilatiedot

Näyttää sinulle tärkeät autotiedot sekä seuraavan huollon ajankohdan kätevästi älypuhelimellasi.

Ovien lukitus ja lukituksen avaus etäyhteydellä

Kaikki hallinnassa myös etäisyyden päässä: avaa ja lukitse Mercedeksesi älypuhelimella.

Lisälämmityksen/seisontatuuletuksen ohjelmointi

Käynnistää autosi lisälämmityksen tai seisontatuuletuksen etäyhteydellä, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän lämpötilan jo sisään astuttaessa.

Auton paikannus

Pidä Mercedestäsi aina silmällä: näyttää, missä autosi tarkalleen on liikkeellä.

Pysäköidyn auton paikannus

Löydä aina takaisin Mercedeksesi luo: ohjaa sinut älypuhelimen avulla pysäköidyn autosi luo.

Auton sijainti

Auttaa löytämään autosi helpommin: sytytä ajovalot ja löydä takaisin Mercedeksesi luo.

Send2Car

Lähetä seuraavan määränpääsi osoite matkapuhelimestasi suoraan auton navigointijärjestelmään.

Aloita nyt
Nämä digitaaliset palvelut avustavat matkaasi määränpäähän:

Live Traffic Information

Vie sinut reaaliaikaisten liikennetietojen avulla määränpäähän mahdollisimman turvallisesti ja ilman ruuhkia ja voi Car-to-X Communication -toiminnon ansiosta varoittaa vaaroista hyvissä ajoin.

Navigointipalvelut

Tarjoavat sinulle lisäapua suunnistamiseen sekä hyödyllisiä tietoja säästä ja pysäköintimahdollisuuksista.

Online-karttapäivitykset

Aina oikea suunta ja uusimmat versiot: Online-karttapäivitykset päivittävät karttapohjaa automaattisesti.

Laajennetut MBUX-toiminnot

Ymmärtää puhettasi ja mahdollistaa näin monien toimintojen intuitiivisen ja mukavan käytön – navigointijärjestelmästä verkkohaun kautta aina ilmastointilaitteen ohjaukseen.

Aloita nyt
Nämä eVans-autojen digitaaliset palvelut tarjoavat parhaat edellytykset huolettomaan ja mukavaan sähköautoiluun:

Älykäs navigointi

Helpommin perille sähköisesti: huomioi nopeimman reitin suunnittelussa myös lyhyimmän latausajan.

Latausasemien näyttö

Tunne jokaisen reitin latauspisteet: näyttää lähellä sijaitsevat latauspisteet ja niiden senhetkisen käytettävyyden navigointikartalla.

Alue kartalla

Löydä nopein reitti latausaika mukaan luettuna: suunnittelee reitinlaskennan yhteydessä tarvittavat latauspysähdykset.

Latausasetusten ja esi-ilmastoinnin ohjelmointi

Lähtövalmiina pyynnöstä: valmistelee Mercedeksesi haluttuun ajankohtaan täyteen ladattuna ja esilämmitettynä tai -viilennettynä.

Aloita nyt
1

Palveluiden käyttäminen edellyttää Mercedes me -portaaliin rekisteröitymistä sekä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen auton on oltava yhdistetty käyttäjätiliin. Alkuperäisen käyttöajan kuluttua loppuun palveluiden tilausta voi jatkaa maksua vastaan. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa yhden vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa täyttyy ensin. Huomaa, että sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista ja varustelusta riippuen sekä yksityis- että yritysasiakastilien välillä.

2

Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti käytettävissä tietyillä markkina-alueilla ja tietyissä autoissa. Ajankohtaisia tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

3

Tätä palvelua käytetään kulloisenkin puheavustimen sovelluksessa. Tällä hetkellä Mercedes-Benz tukee puheavustimia Amazon Alexa ja Google Assistant. Nämä sovellukset voi ladata maksutta kyseisistä sovelluskaupoista.
Tietoja välitetään eteenpäin valitsemallesi ulkopuoliselle palveluntarjoajalle vasta sen jälkeen, kun me connect -palvelu ”Ulkopuolisten palveluntarjoajien liitäntä” on aktivoitu ja olet lisäksi antanut luvan tietojen käyttöön. Koska siirretään vain jo olemassa olevia tietoja muista aktivoiduista palveluista, sinun on aktivoitava myös vastaavat palvelut. Tietoja käytetään ulkopuolisen palveluntarjoajan kulloisenkin alustan (esim. verkkosivuston tai sovelluksen) kautta. Ulkopuolinen palveluntarjoaja on itsenäisesti tietosuojaoikeudellisessa vastuussa tiedoista, jotka Mercedes-Benz on sille sinun toivomuksestasi siirtänyt. Voit estää tietojen siirtämisen milloin tahansa Mercedes me -portaalin kohdassa ”Asetukset”.

Mitä enää odotat? Aloita nyt. Näin se toimii.

Olemme innoissamme, että pääsemme pian toivottamaan sinut tervetulleeksi Mercedes me connect -palveluun. Pääset aloittamaan muutaman vaiheen jälkeen:

 1. 1. Luo Mercedes me ID

  Jotta voit luoda Mercedes me -yritysprofiilin, sinun on rekisteröidyttävä kerran yrityksen pääkäyttäjänä Mercedes me -portaaliin tai Mercedes me -sovellukseen. Sen jälkeen saat henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksesi. Jos sinulla on jo henkilökohtainen Mercedes me ID, voit ohittaa tämän vaiheen.

 2. 2. Luo yritysprofiili

  Henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksesi avulla voit nyt luoda yritysprofiilin Mercedes me -portaalissa. Ota huomioon, että sinulla on oltava oikeudet luoda yrityksellesi tilejä.

 3. 3. Lisää autot, palvelut ja henkilöt

  Kun olet luonut yritysprofiilin, voit yhdistää autosi Mercedes me -portaalissa Mercedes me connectiin ja aktivoida valitsemasi palvelut.

  Voit myös lisätä käyttäjiä, kuten kuljettajia. He saavat kutsun sähköpostitse ja tarvitsevat yritysprofiilin käyttöön samoin henkilökohtaisen Mercedes me ID -tunnuksen.

 4. 4. Asenna ja käynnistä sovellus

  Kun olet rekisteröitynyt ja tallentunut käyttäjäksi yritysprofiiliin, voit kirjautua henkilökohtaisella Mercedes me ID -tunnuksellasi Mercedes me -sovellukseen, määrittää itsellesi auton ja käyttää Mercedes me connect -palveluita.

Suoraan tehtaalta vakiovarusteena: kommunikaatiomoduuli (LTE).

Kommunikaatiomoduuli (LTE)1 digitaalisille palveluille luo eSIM-kortin avulla tekniset edellytykset Mercedes me connect -palveluiden käytölle ja tarjoaa lisää turvallisuutta, mukavuutta ja liitettävyyttä.

1

Kommunikaatiomoduuli on saatavilla Sprinter-malliin alkaen 06/2018, Vito-malliin alkaen 05/2019, V-sarjaan alkaen 09/2016, Citan-malliin alkaen 08/2021 sekä malleihin EQV, eVito, eSprinter ja T-sarja. Kommunikaatiomoduuli (LTE) voi olla toimitusvaikeuksista johtuen väliaikaisesti rajoitetusti käytettävissä tietyillä markkina-alueilla ja tietyissä autoissa. Ajankohtaisia tietoja saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjiltä.

Lue lisää Mercedes me connect -palvelusta.

Haluatko lisätietoa tai onko sinulla kysyttävää? Täältä löydät lisätietoja sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin aiheesta Mercedes me connect yritysasiakkaille.

Tutustu monipuolisiin kalustonhallintaratkaisuihin.

Etsitkö ajokalustollesi kalustonhallintaratkaisua tai haluaisitko yhdistää Mercedes-Benz-autosi nykyiseen kalustonhallintajärjestelmääsi? Mercedes-Benz Connectivity Services GmbH tarjoaa sopivat ratkaisut suoraan tai yhteistyössä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.