Asiakastarinat

Mercedes-Benz x Kattotutka

eVito x Niemi

Asiakastarinat.

Mercedes-Benz-pakettiautot muuttavat liikeideat todellisuudeksi. Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa tähti-pakettiautojen kanssa päivittäisessä työssään. 

Mercedes-Benz x Kattotutka.

Kattotutka on ympäri Suomen toimiva turvallinen kattojen ammattilainen, joka tarkastaa, korjaa ja huoltaa peltikatot, kuparikatot, huopakatot ja tiilikatot - niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. 

Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltaessa ajoneuvo on täydellisesti käyttötarkoitukseen kustomoitu ja juuri käyttäjälleen sopiva. Kattotutka kilpailutti pakettiautojen hankinta- ja varustelusopimukset, katso videolta heidän kokemuksensa.

eVito x Niemi.

Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys. Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella Niemi on erikoistunut myös tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin.

 

Niemi ja uusi eVito aloittivat yhteisen matkansa heti eViton lanseerauksen ensihetkistä alkaen. eVito on Niemen käytössä näyttänyt jo olevansa todellinen moniottelija, joka sopii monipuolisiin tarpeisiin ja liikkuu kaupungissa kuin kotonaan. Se on myös todistanut olevansa käyttökustannuksiltaan edullisin Niemen pakettiautoluokassa.

Niemi lataa autojaan Konalan toimipisteessään, jonne Neste on toimittanut 22 kW:n AC-latauslaitteita sekä 180 kW:n DC-pikalatauslaitteen. Kyse on Nesteen ensimmäisestä logistiikka-alan yrityksille suunnatusta sähkölatauspalvelusta.

Katso videolta Niemen kokemukset eViton matkassa.

Ensimmäinen eVito Tourer Taksipalvelu Rantalalle.

Veho Ylästö luovutti Suomen ensimmäisen täyssähköisen eVito Tourer -taksin elokuussa 2021 Taksipalvelu Rantalalle.

Muun muassa paljon kouluajoja ajavan Caro Rantalan ensimmäiset kokemukset ovat erittäin positiiviset. Mukavuuden, hiljaisuuden ja tehokkuuden lisäksi eVito on osoittautunut erittäin taloudelliseksi. ”Vastaavanlaiseen dieselmalliin verrattuna ’polttoainekustannukset’ jäävät alle puoleen, mikä merkitsee satojen eurojen säästöä kuussa. Toimintamatka yhdellä latauksella hyvissä keliolosuhteissa on ollut lähemmäs 400 km. Autoa on myös helppo ladata työvuoron aikana tauoilla ja olenkin pyrkinyt pitämään ne paikoissa, joissa on latausmahdollisuus.”, Rantala kertoo.

Veho Ylästö on palvellut Taksipalvelu Rantalaa jo edellisen sukupolven aikana. ”Ensimmäiset kaupat tehtiin Caron isän Raimon kanssa, ja siitä on sitten jatkettu Caron kanssa. Tällä kertaa parhaaksi ratkaisuksi todettiin eVito Tourer. Siihen kuuluva eVans-huolenpitosopimus vielä vahvisti päätöstä”, kertoo automyyjä Marri Karjalainen.

Taxi KiPi – yhteistyössä on voimaa.

Taksiyrittäjät Janne Piilonen ja Hannele Kivistö Lahdesta, kaksi yrittäjää, jotka yhdistivät voimansa ja perustivat Taxi KiPi -nimisen yrityksen, kun taksilain uudistukset ja korona alkoivat ravistelemaan taksialaa.

Tällä kertaa uusi Vito pääsi täydentämään jo monipuolista kalustoa. Veho Lahti on saanut vastata jo useamman vuoden yrityksen kaluston toimituksesta ja huollosta.

 

Urban Owl – ruokaa mökille EQV-täyssähköautolla paikallisesti päästöttömästi.

Rukalla voi ruuat tilata näppärästi mökin ovelle.

Urban Owlin ja Vehon yhteistyö tuo kevätsesongiksi Rukan teille Mercedes-Benz EQV 300 -täyssähköauton. Autolla kuljetetaan Urban Owlin ruokia mökkiasiakkaille täysin paikallispäästöttömästi Ruokaa mökille -konseptilla.

Kun Veho ja Urban Owl alkoivat keskustella yhteistyöstä, yhteinen näkemys kestävästä tekemisestä löytyi heti. Vehon visio on liikuttaa kestävästi ja Urban Owlilla on toiminnassaan sama ympäristöajatus. Kokeilu tukee molempien tarinaa. Kevään aikana Veho kerää käyttökokemusta täyssähköauton toiminnasta myös lumisissa olosuhteissa.

Kilon Osuus-Auton kylmäkuljetukset hoituvat Mercedes-Benzillä.

Uudellamaalla toimiva Kilon Osuus-Auto (KOA) on merkittävä elintarvike-, jakelu-, ja pikakuljetusten ammattilainen. Yli puolet KOA:n runsaan sadan ajoneuvon kalustosta ovat Mercedes-Benz-merkkisiä.

Ruoan verkkokaupan räjähdysmäisen kasvun keskellä on ehditty myös ajatella vihreitä arvoja ja tulevaisuutta. KOA on ottanut käyttöön kaksi maailman ensimmäisistä kylmäkuljetuksiin varustelluista eSprinter-täyssähköautoista. Autoilla toimitetaan Suomen suurimman ruoan verkkokaupan toimituksia paikallispäästöttömästi Espoon alueella.

KOA:n kuljetusesimies Severi Ruuska on kuunnellut kuljettajien palautetta tarkoin ja ajoneuvoihin on oltu hyvin tyytyväisiä. "Entuudestaan tiedämme jälkimarkkinaorganisaation olevan parasta mitä markkinoilla on tarjolla. Lisäbonuksena autot ovat kuljettajien mieleen ja vieläpä leppoisia ajettavia. Huolenpitosopimus auttaa pitämään myös kalustohallinnasta vastaavat henkilöt tyytyväisinä, kun tiedetään kaikkien asioiden hoituvan sujuvasti ilman komplikaatioita tai pitkiä vasteaikoja”, kiittelee KOA:n toimitusjohtaja Ari Savisalo.

Aiemmin KOA:n kalustoon liittyi kaksi VTA Tekniikka Oy:n korityöllä varustettua Sprinter 314 etuvetoa.

Tatec Oy 

Tatec Oy on Uudellamaalla toimiva talotekniikan ammattilainen, jonka toimenkuvaan kuuluvat niin huollot kuin kunnossapito.  

Luotettavana toimijana Tatec vaatii saamaa myös työvälineiltään, Mercedes-pakettiautot ovatkin valikoituneet yrityksen kalustoon hyvän hintalaatu -suhteensa ansiosta. Tatecin ja Mercedes-Benzin yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan ja johtanut jo 30 auton kauppoihin.  

Taksivalo 

Taksivalo on täyden palvelun taksipalvelu pääkaupunkiseudulla.

Vuodesta 2015 asti jatkunut yhteistyö Taksivalo Oy:n ja Vehon Mikko Litjan kanssa on johtanut jo 25 invavarustellun Sprinterin kauppoihin. Autojen varustelusta on yhdessä hiottu sopiva yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyyliä, hyvää hinta-laatusuhdetta unohtamatta. Taksivalo on vastannut tuotteillamme ketterästi alan uusiin haasteisiin! Kuusi uutta Sprinter 316 A2 A RWD invataksia ovat jo ajossa, joista yksi erityisen tasokkaaksi rakennettu. Mukana varustelussa mm. piiloon taittuva invahissi, erityisverhoillut kotimaiset matkustamopenkit ja 3D-kattovalokuviot 

Kuljetuspalvelu H. Jaakola Ky 

Vuonna 2019 Veho Oulun myyjä Jarno Hietasaari luovutti asiakkaalleen Kuljetuspalvelu H. Jaakola Ky:lle yhteensä kuusi Sprinteriä sekä Vito -pakettiauton. Kuvassa vasemmalla myyjä Jarno Hietasaari, Kuljetuspalvelu H. Jaakolan toimitusjohtaja Henri Jaakola sekä Veho Oulun myyntipäällikkö Timo Eskelinen.

Hämeen Tavarataxi 

Hämeen TavaraTaxi haluaa olla luotettava kumppani kaikissa pikakuljetustarpeissa. Yritys vahvisti kalustoaan uusilla Mercedes-Benz Sprinter- ja Vito-pakettiautoilla.  

Uudet pakettiautot tulevat palvelemaan reittiliikenne- sekä pikalähtöpalveluissa ja autot on varusteltu erityisesti vaativia pikakuljetustarpeita varten. Suuren kilometrisuoritteen ja valtakunnallisuuden vuoksi erityisen tärkeä kriteeri automerkin valinnassa oli että merkiltä löytyy kattava huoltoverkosto. Tavarataxin ja Mercedes-Benzin yhteistyö on jatkunut jo 27 vuotta ja yhteistä matkaa on takana kymmeniä miljoonia kilometrejä.