Vitosta on moneksi

Vito joka lähtöön. Nyt entistäkin sähköisempänä.

Nyt myös nopeaan toimitukseen.

Mercedes-Benz Vito tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Täyssähköinen eVito on uudistunut, mikä tarkoittaa mm. entistä pidempää toimintamatkaa. Lisäksi laaja mallisto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia etu-, taka- ja nelivetomalleja eri koripituuksilla ja moottorivaihtoehdoilla.
Tutustu, vertaa ja valitse.

Vito Worker.

Kun tarvitset tekijää tositoimiin, valitse automaattivaihteinen ja monipuolisesti varusteltu Vito Worker.  

Vito Worker on luotettava työkalu niin jakeluliikenteeseen kuin työmaa-ajoihinkin ja valmiina kaikkeen mihin sinäkin. Vakiona mm. 9G-TRONIC-automaattivaihteisto ja Audio30 Apple CarPlay/Android Auto -integrointi, joka tuo matkapuhelimesi ominaisuudet, mm. navigoinnin, suoraan auton kosketusnäytölle.

Vito 4x4

Vito 4x4 -mallin ote pitää kaikissa olosuhteissa.

Edistyksellinen jatkuva neliveto yhdistettynä tinkimättömään voimaan takaa, että matkanteko sujuu varmasti, mukavasti ja turvallisesti. Varmista siis, että työt hoituvat aina ja kaikkialla – valitse Vito 4x4.

 

Uudistunut täyssähköinen eVito.

eVito tarjoaa nyt entistä pidemmän toimintamatkan.

Yhdellä latauksella pääsee jopa 310 km* ja pikalatauksella saa lisää virtaa nopeasti. Paikallisesti päästötön ja hiljainen eVito on täydellinen valinta kaupunkiajoon.  

 

*Vakiovarusteisen auton arvioitu WLTP-toimintamatka sähköllä 310 km, kun autossa vakiovarusteena oleva 80 km/h rajoitin.