Erä pakettiautoja nopeaan toimitukseen

Erä pakettiautoja nopeaan toimitukseen.

Mercedes-Benz-pakettiautomallisto tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin – myös kiireellisiin. Saatavana on Sprintereitä, Vitoja, Citaneita ja T-sarjan tila-autoja heti toimitukseen. Tutustu ja valitse mieleisesi – autoja on rajattu erä.

Kysy lisää nopean toimituksen autoista Mercedes-Benz-pakettiautomyyjältäsi.

Vahvasti varusteltu Sprinter Worker.

Kun arvostat pakettiautossa suurta kantavuutta, valitse Sprinter Worker. Tarjolla on malleja jopa saman tien ajoon, ja tehdastilauksetkin onnistuvat nopeasti. Kaikissa Sprinter Worker -malleissa on vahva varustelu, mikä tekee työpäivästä mukavamman, turvallisemman ja sujuvamman. Esimerkiksi älypuhelinintegroinnin avulla tuot matkapuhelimesi minaisuuksia, mm. navigoinnin, suoraan auton kosketusnäytölle.

Mallissa vakiovarusteina mm.
• MBUX-multimediajärjestelmä 7” kosketusnäytöllä
• Mittariston värinäyttö
• Monitoimiohjauspyörä
• Peruutuskamera
• Moottorin polttoainekäyttöinen lisälämmitin kellolla
• Sivutuuliavustin

Sprinter Worker alk. 57 179 €

Mercedes-Benz Sprinter 315CDI FWD-3,5/32K normaali A1 Worker kokonaishinta 57 178,27 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €), CO2-
päästöt 232 g/km (WLTP). Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kk-maksulla alk. 30,93 €/kk (alv. 0 %). Ajotietokoneen kieli: englanti. Kuvan auto lisävarustein.

Täyssähköinen eVito.

eViton toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 310 km* ja paikallisesti päästöttömänä ja hiljaisena se sopii erityisen hyvin kaupunkiajoon.

eVito alk. 64 800 €

Mercedes-Benz eVito 112e FWD-3,2/32K keskipitkä A2 kokonaishinta alk. 64 800 € (sis. alv:n ja toimituskulut 600 €), CO2-päästöt 0 g/km (WLTP). *Vakiovarusteisen auton arvioitu WLTP-toimintamatka sähköllä 310 km, kun autossa vakiovarusteena oleva 120 km/h rajoitin. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kk-maksulla alk. 22,65 €/kk (alv. 0 %). Ajotietokoneen kieli: englanti. Kuvan autot lisävarustein.

Saatavana heti toimitukseen vahvasti varusteltuna.

Alla lisää esimerkkejä nopean toimituksen autoista. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

Citan Worker.

Esimerkiksi Citan 110CDI K Normaali L1 Worker.


Varusteina mm: liukuovet molemmilla puolilla, pariovet takana, korinväriset puskurit
Väri: Arktikvalkoinen
Hinta: 31 993 € sis. toimituskulut

Mercedes-Benz Citan 110CDI K normaali L1 Worker kokonaishinta 31 338,79 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 137 g/km (WLTP). Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kk-maksulla alk. 24,58 €/kk (alv. 0 %). Autojen ajotietokoneen kieli: Suomi. Kuvan autot lisävarustein. Koskee erää autoja.