Konepellin alla: Citan-pakettiauton tekniset tiedot, mitat ja painot.

Mitat ja painot.

Auton pituus
Sallittu kokonaismassa

Ajodynamiikkaa ja taloudellisuutta. Kestävään ajonautintoon.

Muihin verrattuna vahvavetoinen ja taloudellinen.

Citanin moottorivalikoima koostuu nelisylinterisestä bensiinimoottorista ja nelisylinterisestä dieselmoottorista kolmessa teholuokassa. Neljää moottorivaihtoehtoa leimaa niiden voimakas vääntömomenttikäyrä, ja ne on varustettu kulutusta vähentävällä BlueEfficiency-tekniikalla. 55 kW:n malli1 [Citan-pakettiauto 108 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus yhdistetty: 4,6–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–112 g/km.] [*] loistaa segmentin muihin malleihin verrattuna esimerkillisillä kulutusarvoilla. Matala polttonesteen kulutus vaikuttaa myönteisesti myös toimintasäteeseen: täydellä 60 litran polttonestesäiliöllä dieselmoottorit yltävät – käyttötarkoituksesta ja ajotavasta riippuen – jopa 1 000 kilometriin ja bensiinimoottori jopa 800 kilometriin, ennen kuin on pysähdyttävä tankkaamaan.

1

Citan-pakettiauto 108 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–112 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

Moottorit ja kulutusarvot.

Autotyyppi
* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO₂-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.