Mercedes me connect

Enemmän palvelua sinulle ja autollesi.

Mercedes me connect -palvelut1 tarjoavat laajan palveluvalikoiman: aina hyödyllisistä turvallisuus- ja huoltopalveluista monenlaisiin navigointitoimintoihin asti. Ne lisäävät turvallisuutta, mukavuutta ja yhdistettävyyttä ja voivat siten helpottaa arkeasi autosi kanssa.

Mercedes me connect -palvelut tekevät monista asioista helpompia, nopeampia ja kätevämpiä – Mercedes me -palvelut tukevat nimittäin sinua, kun tarvitset apua: aina mukavuutta tarjoavista auton asetuksista ja auton valvonnasta monenlaisiin käytännöllisiin ja hyödyllisiin navigointi- ja yhdistettävyystoimintoihin sekä huoltojen hallintaan. Ei sovi myöskään unohtaa kattavaa onnettomuuksien ja vikatilanteiden hallintaa ja Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmää, jotka voivat säästää paljon arvokasta aikaa pahimman sattuessa. Lyhyesti sanottuna kaikki palvelut, jotka todella ansaitsevat tämän nimityksen.

1

Palvelujen käyttäminen edellyttää Mercedes me -portaaliin rekisteröitymistä sekä Mercedes me -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen auton on oltava yhdistetty käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.