Citan-pakettiauto | Mercedes-Benz-pakettiautot

Uusi Citan-pakettiauto. Feels giant.

Uusi Citan-pakettiauto.

Uusi Citan-pakettiauto vakuuttaa monilla taidoillaan: kompaktien ulkomittojen lisäksi siinä on tilava tavaratila ja ohjaamo. Suuri hyötykuorma on yhdistetty ketterään ajokäyttäytymiseen. Sen ergonomisesti muotoiltu kuljettajan istuin ja monet mahdollisuudet mukauttaa se kuljetustehtäviisi helpottavat työtäsi.

Uusi Citan: International Van of the Year -palkinnon voittaja 2022.

Mercedes-Benz Citan asettaa standardeja: sen ominaisuudet taloudellisuuden, turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristön kannalta vakuuttivat 25-jäsenisen kansainvälisen palkintolautakunnan. Sen jäsenet testasivat ja arvioivat 14 uutta mallia kevyiden hyötyajoneuvojen segmentistä. Yksimielinen äänestys: Citan sijoittuu ensimmäiselle sijalle!

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Toiminnallisuus
  3. Turvallisuus
  4. Luotettavuus
Merkille tyypillistä laatua, jonka näkee ja tuntee.

Houkutteleva ulkonäkö ja suuri mukavuus kulkevat uudessa Citanissa käsi kädessä. Sille ominainen ulkopuolen muotoilu erottuu massasta. Kun astut sisään, sinut vastaanottavat tyylikkäästi suunnitellut sisätilat. Myös monet merkille tyypilliset, muista mallisarjoista tutut mukavuusominaisuudet tekevät uudesta Citanista aidon Mercedes-Benz-pakettiauton.

Suorittaa myös kuljetustehtäväsi

Uusi Citan-pakettiauto sisältää monia hyviä ideoita, jotka helpottavat työtäsi: muuntuvasti käytettävissä olevan tavaratilan tilavuus ja hyötykuorma ovat suuria. Sisätila on erityisen egonominen: kestävistä istuimista helppoon käyttöön ja käytännöllisiin säilytystiloihin.

Ammattilainen myös turvallisuuden osalta.

Citan-pakettiautossa sinä ja matkustajasi olette tien päällä turvallisesti. Kokonaisvaltainen suoja matkustajille, muun muassa kuudella turvatyynyllä, on vakiovaruste. Halutessasi saat tukea monista aktiivisista ajoavustinjärjestelmistä.

Aina käytettävissäsi, kun tarvitset.

Uusi Citan-pakettiauto on niin luotettava kuin Mercedes-Benziltä voi odottaa, ja se tekee vaikutuksen kestävillä materiaaleilla ja työn korkealla laadulla. Ennen kuin se tulee sinulle, se on osoittanut kestävyytensä vaativissa Mercedes-Benzin kesä- ja talvitesteissä sekä kovissa korroosiotesteissä.

Kompakti tilaihme.

Uuden Citan-pakettiauton kuormatilassa on matala takapuskurin reuna. Kuormatilaan on helppo pääsy, mikä helpottaa kuormaamista ja purkamista entisestään: pyöräkoteloiden välissä oleva kuormatila on erittäin leveä, minkä ansiosta esimerkiksi kuormalavoja voi lastata helpommin. Citan-pakettiauto lastataan vakiovarusteena olevien epäsymmetristen, kaksisiipisten peräovien kautta. Lisävarusteena on saatavana liukuovet vasemmalle ja oikealle puolelle sekä peräovien ikkunat ja ikkunallinen takaluukku.
Tavaratilan pinta-ala
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan pituus
Suurin kuormitus
2,35 m2
2,5-2,9 m3
1 806 mm
782 kg

Paljon hyviä ideoita vaivattomaan työskentelyyn.

Uuden Citan-pakettiauton joustavuudesta on esimerkkinä sen etumatkustajatila: jos matkustat usein kahden henkilön kanssa, tilaa kaksipaikkainen etumatkustajan istuin. Jos tarvitset ajoittain enemmän tilaa kuormalle, voit hankkia lisävarusteena saatavilla olevan taittuvan matkustajan istuimen jakajaverkolla. Näin voit lastata pitkiäkin esineitä. Pakettiauton käyttö on myös vaivatonta Mercedes-Benzin intuitiivisen käyttö- ja näyttökonseptin ansiosta.

 

 

Tuo digitaalisen maailman autoon.

Haluatko viettää työpäivät mahdollisimman tuottavasti ja stressittömästi ja pysyä tavoitettavissa myös tien päällä? Uuden Citanin modulaarinen Infotainment-laitteisto auttaa sinua juuri niillä ominaisuuksilla, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kohokohtana on MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on navigointi- ja älypuhelinintegraatio.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX:n avulla voit kokea multimedian uudella tavalla autossasi. Tämä koskee kattavia toimintoja ja verkottamismahdollisuuksia sekä monia tapoja käyttää multimediajärjestelmääsi.

Kosketusnäyttö

7" korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä voit käyttää multimediajärjestelmää mobiililaitteista tutulla tavalla. Toinen käyttömahdollisuus: monitoimiohjauspyörän näppäimet.

”Hey Mercedes”

”Hey Mercedes” riittää kattavan puheohjauksen käynnistämiseen ja multimediajärjestelmän helppoon ohjaukseen.

Työskentele älykkäällä yhdistettävyydellä tuotteliaammin

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää vakiovarusteena olevaa MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös digitaaliset lisäpalvelut, jotka tuovat pieneen pakettiautoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.

Citan-pakettiauto

MBUX-multimediajärjestelmä.

Citan-pakettiauto

Mercedes me connect -palvelut1.

Citan-pakettiauto

Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

1

Palvelujen käyttäminen edellyttää Mercedes me -portaaliin rekisteröitymistä sekä Mercedes me -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä. Lisäksi kyseisen auton on oltava yhdistetty käyttäjätiliin. Ensimmäisen käyttöajan kuluttua loppuun palvelujen tilausta voi jatkaa maksua vastaan. Asiakas voi aktivoida palvelut ensimmäistä kertaa 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai käyttöönotosta, kumpi tahansa näistä täyttyy ensin.

Ota Citan kumppaniksesi kaupunkiajoon.
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Citan-mallisi.
Ota Citan kumppaniksesi kaupunkiajoon.
Käy tutustumassa lähimmällä jälleenmyyjälläsi tai rakenna oma Citan-mallisi.
* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen on voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.