Citan-tila-auto | Mercedes-Benz

Uusi Citan Tourer -tila-auto. 

Ketterä tila-auto, joka täyttää suuret odotukset.


Haluatko kompaktin tila-auton, jossa on tilava matkustamo, ja joka on ketterä ja mukava ajaa sekä selviytyy hyvin ahtaissa liikenneolosuhteissa? Tulisiko tila-autosi helpottaa työtäsi, toimia yrityksesi käyntikorttina ja olla turvallisuusvarustelun osalta tinkimätön? Kannattaa tutustua uuteen Citan Tourer -tila-autoon.

Läpikotaisin turvallisuuden kannalta suunniteltu.

Laaja valikoima ennakoivia ajoavustinjärjestelmiä – monet jo vakiovarusteisia – ja seitsemän turvatyynyä tukevat Mercedes-Benzille tyypillistä korkeaa turvallisuustasoa.

Toimivuutta huippuunsa vietynä.

Sisätilan suunnittelukonseptissa painottuvat käytettävyys ja korkea laatuvaikutelma. Sisätilat ovat erittäin toimivat ja edustavat.

 

Tilava, muunneltava matkustamo.

Voit mukauttaa uuden Citan-tila-auton tilavan, helppopääsyisen matkustamon lukuisilla mahdollisuuksilla täsmälleen matkustajiesi toiveiden mukaan.

Aja ketterästi, mukavasti ja taloudellisesti.

Uuden Citan-tila-auton ajo-ominaisuudet vakuuttavat – tehokkaista ja taloudellisista moottoreista aina mukautuvaan ohjaustehostimeen asti.

Kompakti pakettiauto, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia.

Tutustu uuteen Citaniin.

  

Suurenmoinen ulkoasu: ulkopuolen muotoilu.

Tyypillistä Mercedes-Benziä: uuden Citan-tila-auton muotoilu osoittaa jo ensisilmäyksellä, että auto on sukua suuremmille Mercedes-Benz-tila-autoille.

Yksilöllinen keulan muotoilu

Keulan muotoilussa katseen vangitsevat kapeat, kauniisti muotoillut ajovalot sekä Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja keskelle sijoitettu Mercedes-tähti.

Huomiota herättävä kylkien muotokieli

Huomiota herättävä kylkien muotokieli korostaa uuden Citan-tila-auton ketteryyttä. Uutta ovat muun muassa 16 tuuman design-vanteet.