Tekniset tiedot.

Luo katsaus GLE Coupé -mallin tietoihin.

The image shows the interior of the Mercedes-Benz GLE Coupé.

Tutustu GLE:n kohokohtiin koeajolla tai siirry suunnittelemaan oma autosi.

Nouse autoon.

Nouse autoon.

Vaihtoehtoinen käyttövoima


Koe GLE Coupé bensiini- tai dieselmoottorilla ja Plug-in-hybridi-teknologialla.

Vaihtoehtoinen käyttövoima


Koe GLE Coupé bensiini- tai dieselmoottorilla ja Plug-in-hybridi-teknologialla.

 • GLE 350 e

  Kuvassa näkyy Plug-in-hybridi-teknologialla varustetun Mercedes-Benz GLE:n voimansiirtolinja.

  GLE Coupé bensiinimoottorilla ja Plug-in-hybridi-teknologialla hyötyy Mercedes-Benzin kolmannen sukupolven Plug-in-hybridi-teknologiasta ja kiehtoo upealla sähköisen toimintasäteen kehityksellä ja lisätoimilla rentoa ajomukavuutta ajatellen. Uusi GLE 350 e Coupé yhdistää tehokkaan 100 kW-sähkömoottorin dynamiikan ja huomattavasti suuremman akun kapasiteetin ja tehokkaan nelisylinterisen bensiinimoottorin jopa 245 kW:n (333 hv) järjestelmätehoksi<p>Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan.</p> ja jopa 700 Nm järjestelmän vääntömomentiksi.

  Näin saavutetaan ensimmäinen GLE Coupé, jolla on jopa 90 kilometrin (WLTP) sähköinen toimintasäde, mikä nostaa huomattavasti paikallisesti päästöttömän sähköajon osuutta taajamissa ja lyhyillä matkoilla. Tämä tekee autosta selkeästi sopivan päivittäiseen käyttöön - samoin kuin täysin muuntuva neliveto, energian talteenotto kaikkien neljän pyörän avulla ja pikalatausmahdollisuus matkan varrella lisävarusteisen integroidun pikalatauspistorasian ansiosta. Emmekä voi unohtaa GLE:n tuttuja käytännön etuja, kuten pitkä akseliväli, reilut sisätilat ja akusta huolimatta erinomainen tavaratila.

 • GLE 350 de

  Kuvassa näkyy Plug-in-hybridi-teknologialla varustetun Mercedes-Benz GLE:n voimansiirtolinja

  Plug-in-hybridi-teknologialla varustettu GLE Coupé on Mercedes-Benzin ladattavien hybridien suurin malli ja asettaa riman korkealle sähköajon toimintasäteen ja rennon ajomukavuuden osalta. Siinä yhdistyvät tehokkaan 100 kW-sähkömoottorin dynamiikka ja suuremman akun kapasiteetti ja uusimman nelisylinterisen dieselmoottorin vetokyky ja tehokkuus jopa 235 kW:n (320 hv) järjestelmätehoksi ja jopa 700 Nm järjestelmävääntömomentiksi.

  Vastaavalla ajotavalla voidaan ensimmäistä kertaa saavuttaa jopa 90 kilometrin sähköinen toimintasäde, mikä lisää paikallisesti päästöttömän sähköajon osuutta taajamissa ja lyhyillä matkoilla. Tämä tekee autosta selkeästi sopivan päivittäiseen käyttöön - samoin kuin täysin muntutuva neliveto, pikalatausmahdollisuus matkan varrella lisävarusteisen pikalatauspistorasian ansiosta ja energian talteenotto kaikkien neljän pyörän avulla. Emmekä voi unohtaa GLE:n tuttuja käytännön etuja, kuten pitkä akseliväli, reilut sisätilat ja akusta huolimatta erinomainen tavaratila.

Mitat


Mittaile rauhassa: uusi GLE Coupé sopii sinulle täydellisesti.

Mitat


Mittaile rauhassa: uusi GLE Coupé sopii sinulle täydellisesti.

Kuvassa ovat Mercedes-Benz GLE coupé -mallin mitat edestä nähtynä.
Kuvassa ovat Mercedes-Benz GLE coupé -mallin mitat edestä nähtynä.
Kuvassa ovat Mercedes-Benz GLE coupé -mallin mitat takaa nähtynä.
Kuvassa ovat Mercedes-Benz GLE coupé -mallin mitat sivulta nähtynä.
Kuvassa ovat Mercedes-Benz GLE coupé -mallin mitat ylhäältä nähtynä.

Katso kaikki tekniset tiedot konfiguraattorista. 

Katso kaikki tekniset tiedot konfiguraattorista. 

Valitse malli konfiguraattorista ja katso kaikki saatavana olevat moottorit. Valitse haluamasi moottori ja katso kaikki tekniset tiedot valikosta Suunnittelemasi auto -kohdasta.