Mukavuus ja turvallisuus.

Intuitiivisesti hallittavat mukavuustoiminnot ja älykkäät turvallisuusjärjestelmät.

EQA 250: kulutus (WLTP yhdistetty): 15,6 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQA 250+: kulutus (WLTP yhdistetty): 15,4 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.

EQA 300 4MATIC: kulutus (WLTP yhdistetty): 17,5 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQA 350 4MATIC: kulutus (WLTP yhdistetty): 17,5 kWh/100 km; CO2-päästöt (yhdistetty): 0 g/km.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

MBUX


Älykäs multimediajärjestelmä.

MBUX on EQA-autosi älykäs hallintakeskus. Sinun tarvitsee vain seurata intuitiotasi.

MBUX


Älykäs multimediajärjestelmä.

MBUX on EQA-autosi älykäs hallintakeskus. Sinun tarvitsee vain seurata intuitiotasi.

  MBUX-sisätila-avustin

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n MBUX-multimediajärjestelmä, jossa säädetään esi-ilmastoinnin asetuksia.

  Nauti mukavuudesta koskettamatta: innovatiivinen järjestelmä osaa tulkita käsien ja käsivarsien liikkeitä. Voit siis hetkessä aktivoida tiettyjä toimintoja vain käsiä liikuttamalla. Kun käsi lähestyy kosketusnäyttöä tai Touchpad-kosketuslevyä, MBUX-sisätila-avustin laajentaa tai korostaa tiettyjä toimintoelementtejä medianäytössä.

  Puheohjaus

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n MBUX-multimediajärjestelmä, joka reagoi puheeseen.

  MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Henkilökohtaiset profiilit, ennakoivat toiminnot ja WiFi hotspot määrittävät digitaalisen verkostoitumisen käsitteen autossa täysin uudelleen. Tavallista puhekieltä ymmärtävä MBUX Linguatronic -puheohjausjärjestelmä tunnistaa lähes kaikki sanat, ei kuitenkaan vielä suomen kieltä.

  Touch Control

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n Touchpad-kosketuslevy, jonka käyttö sujuu intuitiivisesti koskettamalla.

  Käytä MBUX-multimediajärjestelmää sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Medianäytön kosketustoiminto on erityisen intuitiivinen käyttää – helposti tunnistettavat symbolit ohjaavat sinut suoraan haluamaasi valikkoon. Tai voit antaa komentoja ergonomisilla Touch Control -kosketusnäppäimillä.

  Näyttötyylit

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n täysin digitaalinen näyttö, jossa on valittavissa erilaisia näyttötyylejä.

  Sinä päätät, mitä tietoja haluat älykkään multimediajärjestelmän näyttävän ja millä tyylillä: näyttötyylin vaihtoehdot ovat Klassinen, Urheilullinen ja Progressiivinen, joista viimeksi mainittu korostaa eri tietoja eri väreillä. Valitse mieleisesi näyttötyyli täysin digitaalisesta näytöstä.

  Liitettävyys


  Kaikki liittyy kaikkeen.

  Koe EQA-autosi intuitiivinen liitettävyys. Sinä, älypuhelimesi ja autosi voitte toimia yhtenä yksikkönä.

  Liitettävyys


  Kaikki liittyy kaikkeen.

  Koe EQA-autosi intuitiivinen liitettävyys. Sinä, älypuhelimesi ja autosi voitte toimia yhtenä yksikkönä.

   Älypuhelimen integrointi

   Kuvassa näkyy älypuhelin, joka voidaan liittää Mercedes-EQ-malliston EQA:n multimediajärjestelmään Apple® CarPlayn® ja Android Auton® avulla.

   Älypuhelimen integrointi mahdollistaa matkapuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple® CarPlayn® ja Android Auton® avulla. Tällä tavalla saat älypuhelimesi tärkeimmät sovellukset vaivattomasti käyttöösi. Voit myös käyttää nopeasti ja helposti ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.

    

   * Tämä palvelu on tarjolla myös on-demand-ominaisuutena, jonka voi aktivoida autoon myöhemmin. Ominaisuuden käyttö edellyttää rekisteröitymistä Mercedes me -portaaliin, Mercedes me connect -palvelujen käyttöehtojen hyväksymistä sekä auton yhdistämistä käyttäjätiliin, ainakin väliaikaisesti. Aktivointi edellyttää lisäksi tiedonsiirtoyhteyttä autoon sekä tehtaalla asennettua esivalmiutta tälle tuotteelle. Valittu ominaisuus on tämän jälkeen aktivoitu pysyvästi käyttöön kyseisessä autossa, vaikka Mercedes me connect -palvelut tämän jälkeen lopetettaisiin ja vaikka auton ja käyttäjätilin välinen yhteys poistettaisiin. Lue lisää teknisistä vaatimuksista Mercedes me -portaalista tai ota yhteys valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään.

   Langaton lataus

   Kuvassa näkyy älypuhelin Mercedes-EQ-malliston EQA:ssa, jossa puhelinta voidaan ladata langattomasti.

   Ajamisesta tulee latausaikaa – sinulle ja puhelimelle: laitat puhelimen vain omalle paikalleen tavaralokeroon, ja langaton lataus käynnistyy. Puhelimen mallilla ja merkillä ei ole väliä, vaan kaikki yhteensopivat QI-standardia tukevat älypuhelimet ladataan langattomasti.

   Mercedes me connect


   Lataa ja aloita – uudet Mercedes me -sovellukset.

   Mercedes me connect


   Lataa ja aloita – uudet Mercedes me -sovellukset.

   Kuvassa näkyy Mercedes-Benzin sisätila, etumatkustajan ovi avoinna.

   Tuoreimman sukupolven Mercedes me -sovelluksilla saat tuntuvasti lisää mukavuutta, ajonautintoa ja tukea – ja suoriudut päivittäisistä tai myös erityisistä tehtävistä kätevästi älypuhelimella. Asenna vain uudet Mercedes me -sovellukset: Mercedes me, Mercedes me Service ja Mercedes me Store.

   Mercedes-autosi on näin joka hetki älypuhelimessasi – ja sinulla on kaikki täydellisesti hallinnassasi. Pääset perille nopeasti ja luotettavasti: reaaliaikaiset liikennetiedotukset navigointijärjestelmään, ja reittiopastus hoituu optimoidun dynaamisesti.

   Mukavuuspalvelut


   Stressitöntä sähköautoilua.

   Mercedes-EQ-malliston autoihin saatavat mukavuuspalvelut helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

   Mukavuuspalvelut


   Stressitöntä sähköautoilua.

   Mercedes-EQ-malliston autoihin saatavat mukavuuspalvelut helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

   Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA ja kaksi matkustajaa, jotka hyötyvät mukavuuspalveluista.

   Pitkän aikavälin mielenrauhaa huolenpitosopimuksella, joka kattaa huollot, korjaukset ja mahdolliset vikatilanteet sekä Mercedes-Benzille tutun erinomaisen asiakaspalvelun. Rentouttavaa korjaamokäyntiä silmällä pitäen tarjolla on esimerkiksi Nouto- ja palautuspalvelu, jonka yhteydessä EQA-autosi noudetaan korjaamolle ja palautetaan takaisin sinulle sopivana ajankohtana.

   Turvallisuus


   Havaintokykysi tueksi.


   EQA:n älykkäillä ajoavustinjärjestelmillä on tunnistimensa lähes joka puolella autoa ja tietyissä tilanteissa ne voivat varoittaa kuljettajaa vaaroista. Tällä tavoin ne suojaavat matkustajia ja muita tienkäyttäjiä monissa eri tilanteissa.

   Turvallisuus


   Havaintokykysi tueksi.


   EQA:n älykkäillä ajoavustinjärjestelmillä on tunnistimensa lähes joka puolella autoa ja tietyissä tilanteissa ne voivat varoittaa kuljettajaa vaaroista. Tällä tavoin ne suojaavat matkustajia ja muita tienkäyttäjiä monissa eri tilanteissa.

   Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n kuljettaja, joka katsoo ulkopeiliin. Katveavustin varoittaa pyöräilijästä.
   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n katveavustimen toiminnasta.

   Katveavustin

   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n liikennemerkkiavustimen toiminnasta.

   Liikennemerkkiavustin

   Kaikki ajoavustinjärjestelmät.

   Tutustu EQA:n älykkäisiin ajoavustinjärjestelmiin.

   Kuvassa näkyvät Mercedes-EQ-malliston EQA:n LED High Performance -ajovalot.

   LED High Performance -ajovalot

   Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA, jossa on adaptiivinen kaukovaloavustin.

   Adaptiivinen kaukovaloavustin

   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n pysäköintipaketin toiminnasta, jossa on 360°-kamera.

   Pysäköintipaketti, jossa on 360° kamera

   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n pysäköintipaketin toiminnasta, jossa on peruutuskamera.

   Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera.

   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n Pre-Safe®-järjestelmästä.

   Pre-Safe®

   Kuvassa näkyy havainnekuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n polviturvatyynystä.

   Polviturvatyyny

   Kaikki turvallisuuteen liittyvät avustinjärjestelmät.

   Tutustu EQA:n kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen.

   [1] Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.