Kehityksen kärjessä.

Sähköistä älykkyyttä liikkumiseen.

Ladattavat hybridit


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Ladattavat hybridit


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Karl Benz patentoi maailman ensimmäisen polttomoottoriauton vuonna 1886. Vuonna 1926 hän yhdisti voimansa toisen visionäärin, Gottlieb Daimlerin, kanssa. Syntyi Mercedes-Benz – automerkki, joka edelleen näyttää tietä koko autoalalle. 

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä.  Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Tarjolla on jo 22 etu-, taka- ja nelivetoista mallia kompaktista 5-ovisesta sedaneihin, farmareihinja maastureihin, joista osa valmistetaan Uudessakaupungissa. Autojen toimintamatka pelkällä sähköllä riittää kattamaan useimpien päivittäiset arkiajot ja pitkillä matkoilla polttomoottori huolehtii perillepääsystä. Vahva varustelu ja innovatiiviset avustinjärjestelmät varmistavat puolestaan mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa tilanteissa. 


Tutustu ladattaviin hybrideihin ja rakenna haluamastasi mallista juuri itsellesi sopiva lopputulos. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään, niin autamme sinua parhaan ratkaisun valinnassa.

 

Mercedes-Benz siirtyy uusiutuvaan energiaan.

Mercedes-Benz siirtyy uusiutuvaan energiaan.

Kaikki Mercedes-Benzin Saksan tehtaat vaihtavat energialähteensä uusiutuvaan eli tuuli-, aurinko- ja vesienergiaan vuodesta 2022 alkaen. Energiaremontti on osa kunnianhimoista Ambition 2039 -toimintaohjelmaa, jonka puitteissa koko tuotanto muutetaan CO2-neutraaliksi vuoteen 2039 mennessä.

Mallisto

Alla olevaan taulukkoon on koottu ladattavien hybridien tärkeimmät tekniset tiedot.

Mallisto

Alla olevaan taulukkoon on koottu ladattavien hybridien tärkeimmät tekniset tiedot.

Ladattavat hybridit

Malliston hinnasto sisältää alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein. Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta. 

Yllä olevaan taulukkoon on koottu ladattavien hybridien tärkeimmät tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä on ladattavissa taulukon laajennettu versio. 

Tutustu


Etuvetomallit

Tutustu


Etuvetomallit

  A-sarjan ladattava hybridi.

  A-sarja

  Sähköistä älyä kompaktissa koossa.
  Suomessa valmistetussa A-sarjan ladattavassa hybridissä on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä. Mukavuus on puolestaan maksimoitu, mistä esimerkkinä tekoälyyn perustuva, puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

  Ladattava hybridi alkaen 42 574 €*

  A-sarjan sedan ladattava hybridi. 

  A-sarjan sedan

  Ajatonta muotoilua, tuoreinta teknologiaa.
  A-sarjan sedan ladattava hybridi yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun ja alan viimeisimmän teknologian. Hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden lisäksi saat nauttia erilaisista teknisistä innovaatoista, joista esimerkkinä puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.
   

  Ladattava hybridi alkaen 42 585 €*

  B-sarjan ladattava hybridi.

  B-sarja

  Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.
  Kun etsit modernia perheautoa nykypäivän tarpeisiin, valitse B-sarjan ladattava hybridi. Pääset nauttimaan viimeisimmän hybririteknologian taloudellisuudesta, vähäpäästöisyydestä ja tehokkuudesta. Kohtuulliset ulkomitat ja reilut sisätilat tekevät ajamisesta ja matkustamisesta mukavaa ja tavaratilaa löytyy jopa 1540 litraa, kun takaistuimen kääntää alas.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 42 162 €*

  CLA Coupé ladattava hybridi.

  CLA Coupé

  Raikkaasti erilainen.
  CLA Coupé ladattava hybridi erottuu edukseen niin ulkomuodollaan kuin ominaisuuksillaankin. Kulutus ja päästöt on minimoitu äärimmilleen, mutta tehosta ja mukavuudesta tinkimättä. Innovatiiviset ratkaisut, kuten puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä, tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 42 832 €*

  CLA Shooting Brake ladattava hybridi.

  CLA Shooting Brake

  Tilaa ja älyä urheilullisessa muodossa.
  CLA Shooting Brake ladattava hybridi tarjoaa farmarin tilat ja käytännöllisyyden urheilullisessa muodossa. Alan uusin hybriditeknologia yhdistää tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden ainutlaatuisella tavalla. Varustelu on Coupé-mallin tapaan erinomainen sisältäen mm. puhetta ja kosketusta ymmärtävän MBUX-multimediajärjestelmän.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 44 017 €*

  GLA ladattava hybridi.

  GLA EQ Power

  Valmiina seikkailuun.
  GLA ladattava hybridi, uusi kompakti-SUV, on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Coupémainen muotoilu henkii urheilullisuutta ja monipuolinen varustelu erilaisine avustimineen tekee ajamisesta mukavaa ja turvallista. 
   

  Ladattava hybridi alkaen 47 823 €*

  Tutustu


  E-sarja

  Tutustu


  E-sarja

   E-sarja sedan ladattava hybridi.

   E-sarja sedan

   Tehty voittamaan.
   Uusi E-sarjan sedan EQ Power tarjoaa älykkyyttä ja urheilullisuutta hämmästyttävän pienillä päästöillä ja kulutuksella. Sen varustelu on viety huippuunsa ja esimerkiksi lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta ainutlaatuisen mukavaa ja turvallista.

   Ladattava hybridi alkaen 59 953 €*

   E-sarjan farmari ladattava hybridi.

   E-sarja farmari

   Tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta.
   Uusi E-sarjan farmari yhdistää sedanin tapaan älykkyyden ja urheilullisuuden,mutta tarjoaa vielä enemmän tilaa matkatavaroille ja harrastusvälineille. Hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit suorituskyvystä tinkimättä. 

   Ladattava hybridi alkaen 62 700 €*

   Tutustu


   SUV

   Tutustu


   SUV

    GLC ladattava hybridi.

    GLC

    Made in Uusikaupunki.
    Suomessa valmistettu GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, jolloin sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja. Tämä auto on kuin suunniteltu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja siinä riittää tilaa niin perheelle kuin harrastuksillekin. 

     

    Ladattava hybridi alkaen 60 088 €*

    GLC Coupé ladattava hybridi.

    GLC Coupé

    Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen.
    GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat sekä lukuisia älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

     

    Ladattava hybridi alkaen 65 631 €*

    GLE ladattava hybridi.

    GLE

    Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt.
    GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla ylelliset oltavat, ja matkanteko sujuu varmasti ja vaivattomasti kaikissa olosuhteissa.

    Ladattava hybridi alkaen 84 475 €*

    GLE Coupé ladattava hybridi.

    GLE Coupé

    Poikkeuksellista vetovoimaa.
    GLE Coupé EQ Power tarjoaa virikkeitä kaikille aisteillesi. Se on yhtä aikaa urheilullinen ja elegantti niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin. Ajoitpa missä olosuhteissa tahansa, älykäs neliveto sekä sähkö- ja dieselmoottorin tehokas mutta vähäpäästöinen yhdistelmä takaavat nautintosi.

    Ladattava hybridi alkaen 97 125 €*

    *Hinnat sisältävät alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €