Kehityksen kärjessä.

Sähköistä älykkyyttä liikkumiseen.

Ladattavat hybridit


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Ladattavat hybridit


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Karl Benz patentoi maailman ensimmäisen polttomoottoriauton vuonna 1886. Vuonna 1926 hän yhdisti voimansa toisen visionäärin, Gottlieb Daimlerin, kanssa. Syntyi Mercedes-Benz – automerkki, joka edelleen näyttää tietä koko autoalalle.

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä. Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Tarjolla on peräti 21 mallia alkaen kompaktista ja etuvetoisesta A-sarjan ladattavasta hybridistä jolla ajaa esimerkiksi kaikki kaupunkimatkat – lähes 70 kilometriä – kokonaan sähköllä. Malliston toista ääripäätä edustaa puolestaan täyttä luksusta tarjoava iso SUV-luokan GLE ladattava hybridi.

Tutustu ladattaviin hybrideihin ja rakenna haluamastasi mallista juuri itsellesi sopiva lopputulos. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään, niin autamme sinua parhaan ratkaisun valinnassa.

 

Ladattavat hybridit

Yllä olevaan taulukkoon on koottu ladattavien hybridien tärkeimmät tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä on ladattavissa taulukon laajennettu versio. 

EQ-malliston hinnasto sisältää alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein. Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

Tutustu


Etuvetomallit

Tutustu


Etuvetomallit

  A-sarjan ladattava hybridi.

  A-sarja

  Sähköistä älyä kompaktissa koossa.
  Suomessa valmistetussa A-sarjan EQ Powerissa on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä. Mukavuus on puolestaan maksimoitu, mistä esimerkkinä tekoälyyn perustuva, puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

  Ladattava hybridi alkaen 39 072 €*

  A-sarjan sedan ladattava hybridi. 

  A-sarjan sedan

  Ajatonta muotoilua, tuoreinta teknologiaa.
  A-sarjan sedan EQ Power yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun ja alan viimeisimmän teknologian. Hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden lisäksi saat nauttia erilaisista teknisistä innovaatoista, joista esimerkkinä puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.
   

  Ladattava hybridi alkaen 40 050 €*

  B-sarjan ladattava hybridi.

  B-sarja

  Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.
  Kun etsit modernia perheautoa nykypäivän tarpeisiin, valitse B-sarjan EQ Power. Pääset nauttimaan viimeisimmän hybririteknologian taloudellisuudesta, vähäpäästöisyydestä ja tehokkuudesta. Kohtuulliset ulkomitat ja reilut sisätilat tekevät ajamisesta ja matkustamisesta mukavaa ja tavaratilaa löytyy jopa 1540 litraa, kun takaistuimen kääntää alas.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 41 687 €*

  CLA Coupé ladattava hybridi.

  CLA Coupé

  Raikkaasti erilainen.
  CLA Coupé EQ Power erottuu edukseen niin ulkomuodollaan kuin ominaisuuksillaankin. Kulutus ja päästöt on minimoitu äärimmilleen, mutta tehosta ja mukavuudesta tinkimättä. Innovatiiviset ratkaisut, kuten puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä, tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 43 038 €*

  CLA Shooting Brake ladattava hybridi.

  CLA Shooting Brake

  Tilaa ja älyä urheilullisessa muodossa.
  CLA Shooting Brake EQ Power tarjoaa farmarin tilat ja käytännöllisyyden urheilullisessa muodossa. Alan uusin hybriditeknologia yhdistää tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden ainutlaatuisella tavalla. Varustelu on Coupé-mallin tapaan erinomainen sisältäen mm. puhetta ja kosketusta ymmärtävän MBUX-multimediajärjestelmän.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 44 368 €*

  GLA ladattava hybridi.

  GLA EQ Power

  Valmiina seikkailuun.
  GLA EQ Power, uusi kompakti-SUV, on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Coupémainen muotoilu henkii urheilullisuutta ja monipuolinen varustelu erilaisine avustimineen tekee ajamisesta mukavaa ja turvallista. 
   

  Ladattava hybridi alkaen 46 682 €*

  Tutustu


  E-sarja

  Tutustu


  E-sarja

   E-sarja sedan ladattava hybridi.

   E-sarja sedan

   Tehty voittamaan.
   Uusi E-sarjan sedan EQ Power tarjoaa älykkyyttä ja urheilullisuutta hämmästyttävän pienillä päästöillä ja kulutuksella. Sen varustelu on viety huippuunsa ja esimerkiksi lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta ainutlaatuisen mukavaa ja turvallista.

   Ladattava hybridi alkaen 59 953 €*

   E-sarjan farmari ladattava hybridi.

   E-sarja farmari

   Tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta.
   Uusi E-sarjan farmari yhdistää sedanin tapaan älykkyyden ja urheilullisuuden,mutta tarjoaa vielä enemmän tilaa matkatavaroille ja harrastusvälineille. Hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit suorituskyvystä tinkimättä. 

   Ladattava hybridi alkaen 62 700 €*

   Tutustu


   SUV

   Tutustu


   SUV

    GLC ladattava hybridi.

    GLC

    Made in Uusikaupunki.
    Suomessa valmistettu GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, jolloin sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja. Tämä auto on kuin suunniteltu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja siinä riittää tilaa niin perheelle kuin harrastuksillekin. 

     

    Ladattava hybridi alkaen 59 971 €*

    GLC Coupé ladattava hybridi.

    GLC Coupé

    Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen.
    GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat sekä lukuisia älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

     

    Ladattava hybridi alkaen 65 567 €*

    GLE ladattava hybridi.

    GLE

    Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt.
    GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla ylelliset oltavat, ja matkanteko sujuu varmasti ja vaivattomasti kaikissa olosuhteissa.

    Ladattava hybridi alkaen 84 475 €*

    GLE Coupé ladattava hybridi.

    GLE Coupé

    Poikkeuksellista vetovoimaa.
    GLE Coupé EQ Power tarjoaa virikkeitä kaikille aisteillesi. Se on yhtä aikaa urheilullinen ja elegantti niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin. Ajoitpa missä olosuhteissa tahansa, älykäs neliveto sekä sähkö- ja dieselmoottorin tehokas mutta vähäpäästöinen yhdistelmä takaavat nautintosi.

    Ladattava hybridi alkaen 97 125 €*

    Sähköautot


    Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

    Sähköautot


    Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

    Uusi EQ-mallisto tarjoaa kolme edistyksellistä ja täyssähköistä henkilöautoa: kompaktin maasturiluokan EQA:n, ylellisen ja nelivetoisen EQC:n sekä kahdeksan hengen tila-auto EQV:n. Toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 424 km mallista riippuen. Minkä tahansa niistä valitsetkin, paikallisesti päästötön ja lähes äänetön ajaminen on nautinto paitsi sinulle myös muille ympärilläsi

    Sähköautot

    Viereiseen taulukkoon on koottu sähköautojen tärkeimmät tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä on ladattavissa taulukon laajennettu versio. 

    EQ-malliston hinnasto sisältää alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein. Kulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Kulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

    Tutustu


    Täyssähköauto

    Tutustu


    Täyssähköauto

     EQC täyssähköauto

     EQC

     Sähkön uusi olomuoto.
     EQC on Mercedes-Benzin ensimmäinen puhtaasti akkusähkökäyttöinen auto. Vakuuttava toimintamatka yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. Päästötön ja lähes täysin äänetön ajaminen nelivetoisella EQC:llä on nautinto vailla vertaa.

     Hinta alkaen 79 972 €*

     EQV täyssähköauto

     EQV

     Luokkansa ensimmäinen ja ainoa.
     Uusi EQV on Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköinen kahdeksan hengen tila-auto. Se tarjoaa monipuolista muunneltavuutta sekä ylellisen mukavat oltavat niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kyyti on hiljaista ja päästötöntä ja mielenrauhan takaa Mercedeksen tinkimätön turvallisuus.

     Hinta alkaen 95 109 €*

     EQA täyssähköauto

     EQA

     Uusille sukupolville.
     Täyssähköinen EQA tuo aivan uutta virtaa kompaktiin maasturiluokkaan. Urheilullinen ja moderni muotoilu kätkee sisäänsä alan uusinta teknologiaa sekä erilaisia innovatiivisia avustinjärjestelmiä. EQA tarjoaa ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen. Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 424 km.

     Hinta alkaen 50 571 €*

     Uusi EQC Business AMG. Puhdasta ylellisyyttä.

     EQC 400 Edition AMG

     Uusi EQC Business AMG. Puhdasta ylellisyyttä.

     Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköauto tarjoaa nyt entistäkin enemmän. Uuden nelivetoisen Business AMG -mallin varustelu nostaa niin tyylin, mukavuuden kuin turvallisuudenkin aivan uudelle tasolle. Lopputuloksena ylellinen, päästötön ja lähes äänetön ajokokemus vailla vertaa.

     *Hinnat sisältävät alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €

     Videot


     Katso EQ-videot

     Videot


     Katso EQ-videot

     Making of EQ
     EQ-malliston kuvaukset
     Katso uudelleen

     EQ-malliston kuvaukset: Making of EQ

     The Weeknd ja EQC
     The Weeknd ja EQC
     Katso uudelleen

     The Weeknd "Blinding Lights" ja EQC