eVito-pakettiauto | Leasing | Kaupallinen käyttö | Mercedes-Benz

eVito-pakettiauton rahoitus ja palvelut.

Mercedes-Benz-huolto

Alusta saakka turvassa: eVito huolenpitosopimuksella1 ja akkusertifikaatilla2.

1

Huolenpitosopimuksen erityisten ehtojen mukaisesti.

2

eVitoa koskevan Mercedes-Benz-akkusertifikaatin erityisehtojen mukaisesti.

Vakiona huolenpitosopimus1

Toimitukseen sisältyvä huolenpitosopimus kattaa huolto- ja korjaustöiden kustannukset ensimmäisten kolmen vuoden aikana tai 160 000 kilometriin asti. Korkeajännitteisten komponenttien ja auton muiden osien ja toimintojen säännöllisen ja ammattimaisen tarkastamisen ansiosta voit luottaa pakettiautosi käyttövalmiuteen ja arvon säilymiseen. Nyt ja tulevaisuudessa.

Voit halutessasi jatkaa huolenpitosopimusta ilmaisen kolmen vuoden jälkeen edulliseen hintaan. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

 

Mukana akkusertifikaatti2

Ilmaisella akkusertifikaatilla Mercedes-Benz Group AG vastaa kahdeksan vuoden ajan tai yhteensä 100 000 ajokilometriin asti korkeajänniteakun vikojen kustannuksista ja takaa Mercedes-Benz eViton ostajalle, että korkeajänniteakkujen maksimikapasiteetti akkupaketissa on vähintään 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 ja MobiloVan.

Jos kaikesta huolimatta jäät joskus tien päälle, ammattimainen Mercedes-Benz Service24h auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Mercedes-Benz MobiloVan1 -liikkuvuustakuun ansiosta nämä ja monet hyödylliset palvelut kuuluvat vakiovarusteena kaikkiin uusiin Mercedes-Benz-pakettiautoihin.

1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja V-sarja ja X-sarja.