eSprinter-pakettiauto | Huolto | Kaupallinen käyttö | Mercedes-Benz
eSprinter-pakettiauton huolto

Huolto eSprinter-pakettiautoa varten.

Mercedes-Benz-huolto

Alusta saakka turvassa: eSprinter akkusertifikaatilla1.

1

eSprinter-mallin Mercedes-Benz-akkusertifikaatin erityisten ehtojen mukaisesti.

Sisältää akkusertifikaatin

Ilmaisella akkusertifikaatilla Mercedes-Benz Group AG vastaa kahdeksan vuoden ajan tai 160 000 kilometrin kokonaisajomäärään asti korkeajänniteakun vikojen kustannuksista ja takaa Mercedes-Benz eSprinterin ostajalle, ettei akkupaketin korkeajänniteakkujen enimmäiskapasiteetti alita 66 Ah:n (35 kWh:n akun tapauksessa) tai 88 Ah:n (47 kWh:n akun tapauksessa) alarajaa.

Mercedes-Benz Service24h ja MobiloVan.

Jos kaikesta huolimatta jäät joskus tien päälle, ammattimainen Mercedes-Benz Service24h auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Mercedes-Benz MobiloVan1 -liikkuvuusturvan ansiosta nämä ja monet hyödylliset palvelut kuuluvat vakiovarusteena kaikkiin uusiin Mercedes-Benz-pakettiautoihin.

1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja  V-sarja, EQV,  X-sarja ja T-sarja.