eSprinter-pakettiauto | Huolto | Kaupallinen käyttö | Mercedes-Benz
eSprinter-pakettiauton huolto

Huolto eSprinter-pakettiautoa varten.

Mercedes-Benz-huolto

Alusta saakka turvassa: eSprinter huolenpitosopimuksella1 ja akkusertifikaatilla2.

1

eSprinter-mallin integroidun huolenpitosopimuksen erityisten ehtojen mukaisesti.

2

eSprinter-mallin Mercedes-Benz-akkusertifikaatin erityisten ehtojen mukaisesti.

Vakiona huolenpitosopimus1

Toimitukseen sisältyvä huolenpitosopimus kattaa huolto- ja korjaustöiden kustannukset ensimmäisten kolmen vuoden aikana tai 160 000 kilometriin asti. Korkeajännitteisten komponenttien ja auton muiden osien ja toimintojen säännöllisen ja ammattimaisen tarkastamisen ansiosta voit luottaa pakettiautosi käyttövalmiuteen ja arvon säilymiseen. Nyt ja tulevaisuudessa.

Voit halutessasi jatkaa huolenpitosopimusta ilmaisen kolmen vuoden jälkeen edulliseen hintaan. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

Sisältää akkusertifikaatin2

Ilmaisella akkusertifikaatilla Mercedes-Benz Group AG vastaa kahdeksan vuoden ajan tai 160 000 kilometrin kokonaisajomäärään asti korkeajänniteakun vikojen kustannuksista ja takaa Mercedes-Benz eSprinterin ostajalle, ettei akkupaketin korkeajänniteakkujen enimmäiskapasiteetti alita 66 Ah:n (35 kWh:n akun tapauksessa) tai 88 Ah:n (47 kWh:n akun tapauksessa) alarajaa.

Mercedes-Benz Service24h ja MobiloVan.

Jos kaikesta huolimatta jäät joskus tien päälle, ammattimainen Mercedes-Benz Service24h auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Mercedes-Benz MobiloVan1 -liikkuvuustakuun ansiosta nämä ja monet hyödylliset palvelut kuuluvat vakiovarusteena kaikkiin uusiin Mercedes-Benz-pakettiautoihin.

1

Mercedes-Benz MobiloVan toimii kulloinkin voimassa olevassa muodossaan malleissa Sprinter, Vito ja Citan.

MobiloVan on voimassa kaikissa autoissa, jotka on rekisteröity ensi kerran 1.10.2012 alkaen, ensiksi 2 vuoden ajan ilman huoltosopimusta. Sen jälkeen MobiloVan uusitaan jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huollossa tehdyn huollon yhteydessä, ja se on voimassa jopa 30 vuoden ajan.

Mercedes-Benz Mobilo -palvelut koskevat kulloinkin voimassa olevassa versiossaan malleja V-sarja ja X-sarja.