Mukavuus ja turvallisuus: digitaalinen huoltoraportti.
Digitaalinen huoltokirja

Mukavuus ja turvallisuus: digitaalinen huoltokirja.

Digitaalinen huoltoraportti.

Huoltotietohaku.

Digitaalinen huoltokirja1 korvaa tavallisen huoltovihkosen, ja sen ansiosta oma Mercedes-Benz-huoltokumppanisi voi dokumentoida kaikki suoritetut huoltotyöt varmasti ja tarkasti.

Digitaalinen huoltokirja kulkee pakettiauton mukana koko sen käyttöiän ajan turvallisesti ja suojattuna Mercedes-Benzin keskitetyssä tietokannassa, ja tarvittaessa sinulle voidaan laatia täydellinen huoltohistoria.

Lisää turvallisuutta katoamistilanteissa

Jos digitaalinen huoltokirjasi joskus katoaa, pääsemme verkossa käsiksi pakettiautosi huoltotietoihin ja voimme tiedottaa sinua niistä milloin tahansa.

Lisämukavuutta ulkomaille matkustettaessa tai korjaamoa vaihdettaessa

Pääsemme käsiksi pakettiautosi huoltotietoihin myös ulkomailla. Näin saat missä tahansa nopeaa ja ammattimaista apua. Lisäksi saat varmuuden siitä, että digitaalinen huoltokirjasi välitetään saumattomasti eteenpäin ulkomailla oleskelun tai korjaamon vaihdon jälkeen.

Arvo pysyy entistä vakaampana, kun väärennysten vaaraa ei ole

Digitaalinen huoltokirja dokumentoi kilometrimäärät ja suoritettujen huoltotöiden laajuuden niin, etteivät väärennökset ole mahdollisia. Tämä voi nostaa Mercedes-Benz-pakettiautosi jälleenmyyntiarvoa. Digitaalinen huoltokirja tarjoaa ostajalle myös käytetyn auton hankinnan yhteydessä lisävarmuutta huoltohistoriaa koskevien tietojen osalta.

1

Saatavilla pakettiautoihin lokakuusta 2012.