Yleiskuva aidoista osista yritysasiakkaat | Mercedes-Benz-pakettiautot
Yleiskuva aidoista Mercedes-Benz-osista

Yleiskuva: aidot Mercedes-Benz-varaosat.

Aidot Mercedes-Benz-osat. Menestyksesi tekijä.

Aidot Mercedes-Benz-osat tarjoavat erinomaista laatua, tarkastettua turvallisuutta ja hyvää luotettavuutta.

Aidoissa Mercedes-Benz-varaosissa tiivistyy koko tietotaitomme autovalmistajana: ne on kehitetty erityisesti Mercedes-Benz-autoja ja niissä olevia komponentteja varten, ja niitä on koeteltu intensiivisillä testeillä.

Jokainen pakettiauto koostuu tuhansista aidoista Mercedes-Benz-osista, jotka on sovitettu tarkalleen toisiinsa. Näin niiden avulla voidaan taata kaikkien auton komponenttien optimaalinen yhteentoimivuus.

Aitojen varaosien on todistettava luotettavuutensa ja laatunsa kattavissa testeissä todellisessa ajokäytössä – myös äärimmäisissä olosuhteissa. Ne vapautetaan myyntiin ainoastaan, jos Mercedes-Benzin tiukat vaatimukset täyttyvät.

Aidot Mercedes-Benz-varaosat ovat ykkösvalinta, mitä tulee autosi ajo-ominaisuuksiin, mukavuuteen ja arvon säilymiseen – ne tarjoavat optimaalista toiminnallisuutta, pitkäikäisyyttä ja kuormitettavuutta.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

  • Erinomainen sovitustarkkuus, Mercedes-Benz-autoille räätälöityjä
  • Kattavasti testattu aitojen Mercedes-Benz-varaosien laatu parasta mahdollista turvallisuutta varten
  • Hyvä luotettavuus ja pitkäikäisyys auton maksimaalista käytettävyyttä varten
  • Vankat materiaalit optimaalista kulutuksen kestävyyttä varten
  • Nopea, erikoistunut ja standardoitu asennus pitkien odotusaikojen välttämiseksi
  • Autojen taloudellisuus ja pitkään säilyvä arvo

Aidot Mercedes-Benz-jarrut: lyhyet jarrutusmatkat ja pitkä kestoikä.

Tiukassa paikassa on tärkeää saada auto pysähtymään nopeasti: aidot Mercedes-Benz-jarrujärjestelmät on sovitettu opimaalisesti toisiinsa ja autosi turvallisuusjärjestelmiin, kuten ABS-jarruihin tai ajovakauden ESP-hallintajärjestelmään. Ne on kehitetty erityisesti sinun autoasi varten. Tämä huolehtii hyvästä jarrutustehosta ja lyhyestä jarrutusmatkasta – ilman pitkää sisäänajoa ja jopa äärimmäisessä kuormituksessa.

Korkealaatuiset materiaalit pitävät huolen vähäisestä kulumisesta ja korroosiosuojasta. Ne maksavat itsensä sinulle takaisin pienillä kuluilla ja hyvällä turvallisuudella.

Aito Mercedes-Benz-ilmansuodatin: puhtaalla ilmalla puhdasta moottorin tehoa.

Puhtaan ilman avulla moottorisi toimii erityisen tehokkaasti ja säästeliäästi: aidoissa Mercedes-Benz-ilmansuodattimissa yhdistyvät hyvä suodatinteho ja korkea ilmanläpäisevyys. Pölyllä ja lialla ei ole mahdollisuuksia päästä palotilaan, jolloin moottorisi pääsee vakuuttamaan vahvalla suorituskyvyllä ja pienellä polttonesteen kulutuksella. Lisäksi ilmansuodattimen hyvä talteenottokapasiteetti mahdollistaa säännöllisten huoltovälien noudattamisen. Tämä säästää kukkaroa ja ympäristöä.  

Aito Mercedes-Benz-öljynsuodatin: moottorisi henkivartija.

Aidot Mercedes-Benz-öljynsuodattimet pitävät suuren suodatuskapasiteettinsa ansiosta huolta siitä, että epäpuhtaudet suodatetaan öljykierrosta. Tämä ehkäisee seurausvaurioita pakettiautosi ruiskutukseen ja moottoriin. Korkean laatunsa myötä suodatin kestää pitkään. Näin moottorisi tarjoaa aina optimaalista tehoa – mikä voi näkyä sinulle matalana polttonesteen kulutuksena.

Video: kaikki aitojen Mercedes-Benz-puskurien eduista.

Aito Mercedes-Benz-puskuri: optimaalinen sovitustarkkuus ja maksimaalinen turva.

Aidot Mercedes-Benz-puskurit on sovitettu tarkasti, sillä puskuri on ratkaisevassa roolissa esimerkiksi nokkatörmäyksen sattuessa, kun se suojaa moottoria, kuljettajaa ja jalankulkijoita. Aito Mercedes-Benz-puskuri on suunniteltu maksimaalista turvallisuutta, aerodynamiikkaa ja tehokkuutta silmällä pitäen sekä kehitetty suojaamaan auton rakenneosia.  

Aidot Mercedes-Benz-iskunvaimentimet: varmaa ajomukavuutta myös huonoilla teillä.

Nauti parhaasta mukavuudesta ja turvallisuudesta myös huonoilla teillä: aidot Mercedes-Benz-iskunvaimentimet kestävät vankan ja laadukkaan materiaalinsa ansiosta myös kovia iskuja ja  myös vaimentavat niitä. Hyödyt niiden pitkäikäisyydestä ja pysyt turvallisesti tiellä. Iskunvaimentimet on sovitettu tarkasti, ja ne toimivat kitkattomassa yhteistyössä autosi turvallisuusjärjestelmien kanssa.