Optimoitu tuki.

Maksimaalinen ajokalustosi käytettävyys.

Tarjontamme.

Ennakoiva kunnossapito ja huolto ovat tärkeimpiä ajokaluston taloudellisuutta optimoivia toimenpiteitä. Optimoidun tuen tuotteet auttavat huoltotöiden, korjausten ja kunnossapitotoimien oikea-aikaisessa suunnittelussa.

Optimoidun tuen perusta.

Hyödy paremmin suunniteltavista ja aikaa säästävistä korjaamokäynneistä ja lyhentyneistä seisonta-ajoista.

 

 

 

Auton etädiagnostiikka ja telediagnostiikka.

Hyödynnä paremmin suunniteltavissa olevien huoltopäivämäärien, lyhempien korjaamokäyntien ja autojen pienemmän rikkoutumisriskin edut.

Optimoitu tuki käytössä.

Auttaa säästämään aikaa ja kustannuksia.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen kommunikaation ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Täydellinen tilaisuus tutustua Mercedes PRO connectin tehokkuuteen: varmista hintaetusi ja käytä tutustumistarjouksellamme Mercedes PRO connectia vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum