Auton etähallinta.

Lukitse ja avaa autot mukavasti etänä.

Tarjontamme.

Mahdollisuus auton tiettyjen toimintojen hallintaan – ilman että auto on näköetäisyydellä. Käytä ovien lukitusta helposti verkossa koska tahansa ja mistä tahansa.

Etähallinta.

Tarkista auton tila etänä sekä lukitse ja avaa ovet mukavasti ilman avainta.

Auton etähallinta käytössä.

Tiettyjä auton toimintoja voi ohjata etänä verkkoyhteyden välityksellä.

Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Tutustu tarkemmin Mercedes PRO connectin osiin, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea helpottavat sitä huomattavasti.

Aloita nyt ja kokeile ilmaiseksi!

Varmista uuden asiakkaan etusi ja käytä tutustumispaketilla ”Digitaalinen kalustoratkaisu” tuotetta ”Etähallinta” ja monia muita tuotteita ja palveluita vuoden ajan veloituksetta ja ilman sitoutumispakkoa.1

1

Tutustumistarjouksen kestoajat ja sisällöt voivat vaihdella mallisarjasta, vuosimallista sekä auton hankinta-ajankohdasta riippuen. Saat tietoja tämänhetkisestä tarjouksesta tai tämänhetkisistä tarjouksista oman maasi Mercedes Pro Portalista. Tämänhetkisen tutustumistarjouksen päätyttyä Mercedes PRO -yritystilisi jää voimaan. Tutustumistarjouksen päättyessä päättyy myös kaikkien tutustumistarjoukseen sisältyvien tuotteiden voimassaoloaika, eikä niitä ole enää kohdistettu autolle. Jotta voit tutustumistarjouksen päätyttyäkin hyödyntää Mercedes PROn palveluita, niin halutut tuotteet ja palvelut on hankittava uudelleen.

Lorem Ipsum