eVans-ekosysteemi | Mercedes-Benz
eVito, eSprinter

eVans-ekosysteemi sähköisen liikkuvuuden tukena.

Uutta virtaa liiketoimintaan helposti ja luotettavasti.

Mercedes-Benz tarjoaa sähköautojen lisäksi kaiken, mitä tarvitset niiden liikkeellä pitämiseen. Käytössäsi on kattava eVans-ekosysteemi, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksi monia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja.

Tutustu hinnastoihin ja etsi lähin jälleenmyyjäsi. 

Mallisto

Taulukkoon on koottu eVans-mallien tärkeimmät tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä on ladattavissa taulukon laajennettu versio.

   

Yllämainitut arvot perustuvat WLTP-mittaustapaan malliversion vakiovarusteisella autolla. Virrankulutus ja toimintasäde on määritetty asetuksen (EY) N:o 2017/1151 perusteella. Arvot suomen vakiovarusteisilla autoilla. Todelliseen virrankulutukseen voi vaikuttaa mm. auton kokoonpano, ajotyyli sekä sääolosuhteet. Latausteho ja -aika voivat poiketa ilmoitetuista ohjearvoista. Lataustehoon ja -aikaan vaikuttavat esimerkiksi käytetty latauspiste, lämpötila, auton käyttö, akuston lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys. Varmista aina päivitetty tieto Mercedes-Benz-jälleenmyyjältäsi. * lisävaruste ** olosuhteet vaikuttavat latausaikaan (muun muassa lämpötila).

Lorem Ipsum