Mercedes-Benz Suomessa I Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Suomessa.

Mercedes-Benz Suomessa.

COVID-19 tilannetiedotus.

Meillä Mercedes-Benzillä turvallisuus on aina etusijalla, ja pyrimme aina tekemään parhaamme kantaaksemme vastuumme asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteiskuntaa kohtaan. Palvelupisteidemme henkilökunta noudattaa tarkasti terveydenhuollon ohjeita, jotta asiakkaamme voivat turvallisesti asioida kanssamme. Käytössä ovat selkeät turvaetäisyydet, esittelyautojen ja toimitilojemme tehostettu puhdistus ja korjaamoilla kiinnitetään erityishuomio puhtauteen sekä desinfiointiin. Tuemme myös koko Mercedes-Benz -verkostoa mahdollisimman turvallisen asiointiympäristön ylläpitämisessä

Palveluverkostomme palvelee paikkakuntakohtaisesti päivitetyin aukioloajoin. Useat liikkeemme tarjoavat nouto- ja palautuspalveluja sekä mahdollisuuden keskustella autoon ja autoiluun liittyvistä asioista esim. videopuhelujen avulla. Sinä voit siis nauttia totutusta hyvästä palvelusta kotisohvallasi. Kun sinulla on kysymyksiä tuotteistamme, palveluistamme tai toimitusajoista voit aina olla yhteydessä paikalliseen jälleenmyyjäsi. Me Mercedes-Benz -palveluverkostossa olemme paikalla sinua varten.

Koronavirus on aiheuttanut tuotantokatkoksia Daimlerin tehtailla kaikkialla maailmassa, millä saattaa olla vaikutuksia autojen toimitusaikoihin. Meillä on kuitenkin suosituimpia malleja, nopeaankin toimitukseen eli toistaiseksi koronaviruksen vaikutukset eivät vielä juurikaan näy Suomen Mercedes-Benzin toimitusajoissa.

Veho Oy Ab

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Toimintaamme ohjaa asiakaskokemus, jonka haluamme olevan saumaton käyttipä asiakas mitä tahansa kanavaa asioidessaan kanssamme.

Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto, uusi tai käytetty. Yrityksille olemme kumppani, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Palvelumme tekevät auton omistamisesta vaivatonta. Liikkuvuuspalvelumme ovat käytettävissä silloin, kun auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto. Veho on latinaa ja tarkoittaa suomeksi ”minä kuljetan”. Se on nyt yhtä ajankohtainen kuin perustamisvuonna 1939 eikä sen merkitys ole muuttunut.

Olemme määritelleet itsellemme myös suuremman tavoitteen: intohimomme liikuttaa kestävästi.

 

Verkkosivut:

www.veho.fi

www.vehotrucks.fi

Sosiaalinen media:

Twitter: @VehoSuomi

Facebook: @Veho.Suomi

LinkedIn: Veho Oy Ab

 

Veho Hyötyajoneuvot Suomessa

Veho Hyötyajoneuvot myy ja huoltaa Mercedes-Benz –hyötyajoneuvoja. Tuotekirjo on laaja ja ulottuu kevyistä pakettiautoista raskaisiin yhdistelmärekkoihin. Niiden väliin mahtuvat linja-autot ja erikoisajoneuvot, joista esimerkkinä ambulanssit, paloautot ja eläinlääkintäautot.

Koko maan kattava Veho Hyötyajoneuvojen huoltoverkosto ja valtuutetut huoltoedustajat pitävät kuljetusten pyörät pyörimässä. CharterWay–palvelu takaa kaluston liikkuvuuden kaikissa tilanteissa, tarvittaessa voi vuokrata isommankin kuljetusajoneuvon. Veho Hyötyajoneuvot vastaa itse ajoneuvojensa myynnistä maan laajuisesti, poikkeuksena pakettiautot, joita myydään myös Veho-liikkeissä ja itsenäisissä jälleenmyyjäliikkeissä.

Veho Henkilöautot Suomessa

Veho Henkilöautoihin kuuluu Mercedes-Benz -henkilöautoliiketoiminta. Mercedes-Benzin jälleenmyynti tapahtuu omien, pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sijaitsevien, Veho-liikkeiden sekä muualla Suomessa toimivien itsenäisten jälleenmyyjien kautta.

 

Lehdistö

Pekka Koski
Veho Henkilöautot
Lehdistöpäällikkö
+358 10 569 2784
pekka.koski(at)veho.fi


Veho Hyötyajoneuvot

Mercedes-Benz kuorma-autot: myyntijohtaja Jouni Kummala
+35810 569 3604
jouni.kummala(at)veho.fi

Mercedes-Benz pakettiautot: myyntijohtaja Jani Tolonen
+35810 569 3689
jani.tolonen(at)veho.fi

Mercedes-Benz erikoisajoneuvot ja Fuso Canter: myyntijohtaja Antti Puolakkainen
+35810 569 3687
antti.puolakkainen(at)veho.fi

Mercedes-Benz ja Setra -linja-autot: myyntijohtaja Janne Perheenmies
+35810 569 3616
janne.perheenmies(at)veho.fi

 

 

 

Lorem Ipsum