eReady

Käynnistä uusi aikakausi.

Työn ja liikenteen sähköistyminen ei ole vain tulevaisuutta – se on jo tätä päivää. Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä ja kutsuu suomalaiset yritykset samalle tielle. Lue lisää täyssähköisistä tila- ja pakettiautoistamme ja ota yhteyttä lähimpään Mercedes-Benz-jälleenmyyjään sopiaksesi koeajosta.

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille testikuskiksi hakeneille! Olemme hakijoihin piakkoin yhteydessä hakuprosessin edetessä.  

Maan laajin täyssähköisten tila- ja pakettiautojen mallisto.

Mercedes-Benzin kaupunkiajoon täydellisesti sopivissa täyssähköisissä tila- ja pakettiautoissa ajettavuus, käytettävyys ja turvallisuus ovat Mercedekselle tuttuun tapaan huipussaan. Sähköautoilu on myös taloudellisesti kannattavaa, sillä niin käyttövoima- kuin huoltokustannuksetkin jäävät polttomoottorimalleja alhaisemmiksi. Autoihin sisältyy myös kolmen vuoden huolenpitosopimus (max. 160 000 km).

Mallistomme on maan laajin ja se sisältää neljä vaihtoehtoja. Valittavana on eVito, eSprinter, eVito Tourer ja EQV.

Täyssähköinen eVito. Virtaa jokaiseen päivään.

Kun työ kutsuu, Vito vastaa – myös sähköisenä. Etuvetoisen eViton mukavuus, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat tuttua Vitoa, mutta ajokokemus on paikallisesti päästötön ja lähes äänetön.

eVito-mallissa vakiovarusteina mm. sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit ja peruutuskamera.

Täyssähköinen eSprinter. Hiljaista voimaa.

eSprinter tarjoaa Mercedeksen laadun ja luotettavuuden sähköisessä muodossa. Ajaminen on paikallisesti päästötöntä ja erittäin hiljaista, mutta silti voimaa riittää. Tavaratilastakaan sinun ei tarvitse tinkiä, sillä sitä on peräti 11 m3.

eSprinter-mallissa vakiovarusteina mm. Tempmatic-ilmastointi automaattisella lämpötilan säädöllä sekä peruutuskamera.

Täyssähköinen eVito Tourer. Mukava ja hiljainen.

Etuvetoinen eVito Tourer on tila-auto, jonka turvallisuus ja mukavuus ovat Mercedes-Benzin tapaan huipussaan, mutta ajokokemus on uusi: miellyttävän äänetön ja paikallisesti päästötön. Valittavana on kaksi eri koripituutta ja tilaa löytyy kuljettajan lisäksi jopa kahdeksalle matkustajalle.

eVito Tourer -mallissa vakiovarusteina mm. Tempmatic-ilmastointi automaattisella lämpötilan säädöllä.

Täyssähköinen EQV. Luokkansa ensimmäinen ja ainoa.

EQV on Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköinen tila-auto jopa kahdeksalle hengelle. Se tarjoaa monipuolista muunneltavuutta sekä ylellisen mukavat oltavat niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

EQV-mallissa vakiovarusteina mm. oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöjärjestelmä sekä Easy Pack -sähkötoiminen takaluukku.

Kaiken kattava eVans-ekosysteemi.

Autojen lisäksi tarjoamme kaiken, mitä niiden liikkeellä pitämiseen tarvitaan. Asiakkaiden käytössä on kattava eVans-ekosysteemi, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksi monia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja, kuten maksuttoman eVans-huolenpitosopimuksen.