Citan-tila-auto | Mercedes-Benz pakettiauto

Uusi Citan-tila-auto. Feels giant.

Uusi Citan-tila-auto.

Haluatko kompaktin tila-auton, jossa on tilava matkustamo, ja joka on ketterä ja mukava ajaa sekä selviytyy hyvin ahtaissa liikenneolosuhteissa? Tulisiko tila-autosi helpottaa työtäsi, toimia yrityksesi käyntikorttina ja olla turvallisuusvarustelun osalta tinkimätön? Kannattaa tutustua uuteen Citan-tila-autoon.

Uusi Citan: International Van of the Year -palkinnon voittaja 2022.

Mercedes-Benz Citan asettaa standardeja: Sen ominaisuudet taloudellisuuden, turvallisuuden, kestävyyden ja ympäristön kannalta vakuuttivat 25-jäsenisen palkintolautakunnan. Sen jäsenet, ammattitoimittajat lähes kaikista Euroopan maista ja Venäjältä, testasivat ja arvioivat 14 uutta mallia kevyiden hyötyajoneuvojen segmentistä. Yksimielinen äänestys: Citan sijoittuu ensimmäiselle sijalle!

Kohokohdat.

  1. Laatu
  2. Toiminnallisuus
  3. Turvallisuus
  4. Luotettavuus
Merkille tyypillistä laatua, jonka näkee ja tuntee.

Houkutteleva ulkonäkö ja suuri mukavuus kulkevat uudessa Citanissa käsi kädessä. Sille ominainen ulkopuolen muotoilu erottuu massasta. Kun astut sisään, sinut vastaanottavat tyylikkäästi suunnitellut sisätilat. Myös monet merkille tyypilliset, muista mallisarjoista tutut mukavuusominaisuudet tekevät uudesta Citanista aidon Mercedes-Benz-pakettiauton.

Helpottaa työtäsi.

Uusi Citan-tila-auto tekee työstäsi helpompaa: tilavasta, joustavasti käytettävästä matkustamosta ja mukavasta Fold & Load -takaistuinpenkistä aina ergonomisesti muotoiltuun kuljettajan istuimeen asti. Siellä sinua odottavat mukavat istuimet, helppo käytettävyys ja monet helposti ulottuvillasi olevat säilytyslokerot, joita on esimerkiksi kojelaudassa.

Laajat turvavarusteet jo vakiona.

Citan-tila-autossa sinä ja matkustasi olette tien päällä turvallisesti. Autoon kuuluu vakiona kattava matkustajien suojaus seitsemällä turvatyynyllä sekä neljä ajoavustinjärjestelmää. Näin uudella Citan-tila-autolla on paras valmius tukea sinua aktiivisesti tien päällä ja tarjota kattava suojan onnettomuuden sattuessa, kuten kaikilla muillakin Mercedes-Benz-autoilla.

Joka päivä käytettävissäsi.

Ennen kuin uusi Citan-tila-auto tulee sinulle, kompakti pakettiautomme on osoittanut kestävyytensä vaativissa Mercedes-Benzin kesä- ja talvitesteissä sekä kovissa korroosiotesteissä. Siksi se on niin luotettava kuin voit odottaa Mercedes-Benz-pakettiautolta.

Ulkoa kompakti, sisältä tilava

Uudessa Citan-tila-autossa matkustajat viihtyvät alusta alkaen: sisäänkäynti tapahtuu mukavasti kahden vakiovarusteisen liukuoven kautta, joiden tuuletusikkunat takaavat hyvän ilmanvaihdon. Kaikissa istuimissa on kovaa kulutusta kestävä kangas. Selkänojat voidaan tarvittaessa kääntää suhteessa 1/3–2/3 tasaiseksi tavaratilan lattiaksi.
Matkustamon paikat
Tavaratilan tilavuus
Tavaratilan tilavuus enint.
Suurin kuormitus

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Tuo digitaalisen maailman autoon.

Haluatko viettää työpäivät mahdollisimman tuottavasti ja stressittömästi ja pysyä tavoitettavissa myös tien päällä? Uuden Citanin modulaarinen infotainment-laitteisto auttaa sinua juuri niillä ominaisuuksilla, jotka ovat sinulle tärkeitä. Kohokohtana on MBUX-multimediajärjestelmä, jossa on navigointi- ja älypuhelinintegraatio.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX:n avulla voit kokea multimedian uudella tavalla autossasi. Tämä koskee kattavia toimintoja ja verkottamismahdollisuuksia sekä monia tapoja käyttää multimediajärjestelmääsi.

Kosketusnäyttö

7" korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä voit käyttää multimediajärjestelmää mobiililaitteista tutulla tavalla. Toinen käyttömahdollisuus: monitoimiohjauspyörän näppäimet.

”Hey Mercedes”

”Hey Mercedes” riittää kattavan puheohjauksen käynnistämiseen ja multimediajärjestelmän helppoon ohjaukseen.

Työskentele älykkäällä yhdistettävyydellä tuotteliaammin

Uuden Citanin Infotainment-laitteistosta löytyy ratkaisu lähes kaikkeen: haluatko päästä nopeammin määränpäähän uusimpien liikennetietojen avulla ja ladata mobiililaitteesi langattomasti? Vai haluaisitko käyttää vakiovarusteena olevaa MBUX-multimediajärjestelmää korkearesoluutioisen kosketusnäytön, monitoimiohjauspyörän näppäinten tai äänikomentojen avulla? Kaikki on mahdollista. Uutta ovat myös Mercedes me -liitettävyyspalvelut, jotka tuovat autoosi lähes rajattomat mahdollisuudet saada tietoa ja viihdettä. Ne lisäävät myös turvallisuutta.